EĞİTİM

Yüksek Lisans: Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

Uzmanlık Eğitimi: İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Anabilim Dalı

AKADEMİK ÖDÜLLER 27. İzmir Diş Hekimleri Odası Bilimsel Kongre ve Sergisi Sözlü Bildiri Jürisi Tarafından, ‘’Kavitasyonsuz Fissür Alanlarında Kullanılan Ajanların Çürük Gelişimi ve Klinik Performans Açısından Değerlendirilmesi-Randomize Kontrollü Klinik Çalışma’’ isimli çalışma ‘’En İyi 2. Çalışma’’ olarak seçilmiştir.

KURSLAR/ SERTİFİKALAR 1. Kompazit Restorasyonlar Eğitimi Anterior Kırık, Diastema, Lamina (BBK ORGANİZASYON)
2. SPSS Uygulamalı Temel Düzey İstatistik Eğitimi (İSTAR DANIŞMANLIK)
3. Estetik Kompozit Materyaller ve Estetik, Renk, Bitim, Cila Eğitimi (GC)
4. 25.Uluslararası Bilimsel Konge ve Sergisi 2018 (TDB İSTANBUL)
5. Alexander Disipline Giriş (Ortodonti 1. Seviye)
6. Maloklüzyonlar ve Tedavi Yaklaşımları (Ortodonti 2. Seviye)
7. Ortodontide Tanı ve Sefalometri (Ortodonti 3. Seviye)
8. İleri Düzey Alexander Disiplin (Ortodonti 4. Seviye)
9. 25th TDA International Dental Congress 2019 (TDB)
10. Certificate of Attendance 27th Congress of the International Association of Paediatric Dentistry
11. International Congress of Contemporary Paediatric Dentistry 2021
12. 27. Uluslararası Bilimsel Kongre ve Sergisi 2021 (TDB İZMİR)
13. Certificate of Attendance 28th Congress of the International Association of Paediatric Dentistry
14. Yeni Doğanlarda Uyku Eğitimi ve Semineri2021
15. 4. Genç EDAD Kış Sempozyumu İZMİR

AKADEMİK ÇALIŞMALAR 1.Sosyodemografik faktörlerin dental kaygı ve dental korku üzerine etkisinin değerlendirilmesi Selma EMİN OGLOU, Selçuk SAVAŞ, Ebru KÜÇÜKYILMAZ Selcuk Dental Journal Yıl: 2020 Cilt: 7 Sayı: 3 Sayfa Aralığı: 388-395 Doküman Tipi: Makale
2. Emın Oglou Selma, Baysal Aslı, Kavrık Fevzi, Küçükyılmaz Ebru, Travma nedeniyle intrüze olan daimi dişin Ortodontik ekstrüzyonu, TDB 25. Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi, 4-7 Eylül 2019. İstanbul, 04.09.2019 , İstanbul, TÜRKİYE, 07.09.2019
3. Emın Oglou Selma, Sahin Nur, Küçükyılmaz Ebru, The Retreatment Procedure of a Permanent Premolar Tooth which Has Failed Regenerative Endodontic Therapy, INTERNATİONAL ASSOSCİATİON OF PAEDİATRİC DENTİSTRY 2020 VİRTUAL,13.10.2020 17.10.2020, 20.10.2020
4. Emin Oglou Selma, Yaşa Bilal, Küçükyılmaz Ebru, Nonsurgical Treatment Management of a Large Periapical Lesion,İzmir Dişhekimleri Odası 26. Uluslararası Bilimsel Kongre ve Sergisi,08.10.2019 10.10.2019, 10.10.2019
5. Emin Oglou Selma, Savaş Selçuk, Küçükyılmaz Ebru, SOSYODEMOGRAFİK FAKTÖRLERİN DENTAL KAYGI VE DENTAL KORKU ÜZERİNE ETKİSİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ,25. uluslararası izmir diş hekimleri odası bilimsel kongre ve sergisi,09.10.2018 11.10.2018, 30.10.2018
6. Emin Oglou Selma, Cagirir Dindaroglu Funda, Aksoy Kerem, Management of Coronal One-Third Root Fracture of an Anterior Tooth, Türk Diş Hekimliği Birliği 25. Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi Poster Bildiriler Türkiye Klinikleri Bilimsel Oturumlar
7. Selma Emin Oğlu Kaval; Ebru Kucukyilmaz Department of Pediatric Dentistry, Faculty of Dentistry, Izmir Katip Celebi University, Izmir, Turkey, Evaluation of caries progression and clinical performance of different agents on non-cavitated fissure areas: Randomized controlled clinical trial-INTERNATIONAL JOURNAL OF PAEDIATRIC DENTISTRY

Plevne Mahallesi, 12121 Sk. No.4/A, Altıeylül, Balıkesir

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Allianz Sigorta

Ak Sigorta + 7 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Ağız Bakımı Eğitimi +30 daha fazla

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Ağız Koruyucusu

Cep Derinliği Azaltma

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

C
Konum: DEVA DİŞ - Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi - Merkez Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Kızımın diş çürüğü ve ağrısı vardı aynı zamanda çenesinde fazla diş olduğunu tespit etti, hemen bir tedavi prosedürü oluşturduk ve işlemleri genel anestezi altında yaptık. İşlem sonrası herhangi bir ağrı acı yaşamadık ve işlem süre ve sonrası çok konforlu geçti. Güler yüzlü hekimimize, asistanına ve anestezi ekibine sonsuz sevgiler. Ellerine emeklerine sağlık

Konum: DEVA DİŞ - Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi - Merkez Çocuk Diş Tedavisi

Selma hocam oğlumun en büyük şansı diyebiliriz 4yaşındaki oğlumuzun bütün dişlerinde derin çürükler vardi.Bu durum yemek yemesini çok fazla etkiledi.Agriyor demesi bizim son raddemizdi.Arastirmalarimiz sonucunda Selma hanıma ulaştık.Her anne baba gibi bizimde çok endişelerimiz vardi.Selma hocamızın muayenesinden sonra kafamıza takılan her ne varsa hepsini sorduk.Gercekten bir anne edasıyla ictenligiyle samimiyetiyle bütün sorularımızı yanıtladı.Planlamamizi yaptı Oglum kliniğe gittiğinde hiç korkmadi aglamadi çünkü Selma hanımın ekibi Şahene okadar ilgili bir ekipki oğlum içeri bize el sallayarak girdi.Bizim sormamiza bile fırsat olmadan heran durumu hakkında bize bilgi verildi.Biz çok memnun kaldık Selma hocam sayesinde oglumun artık daha sağlıklı dişleri ve gülüşleri var.İleride yaşayacağı daha büyük sorunlarında önüne geçmiş olduk, tedavi surecimizi kısaca anlatmak istedim eğer sizde cocugunuz için iyi bir doktor arayışında iseniz yolunuz inşallah Selma kaval hocamla kesişir.

Z

Selma Hanım'ı kızımın diş tedavisi için doktor araştırırken tanıdık. Kızım bir türlü o koltuğa oturup ağzını açmadı, Selma Hanım'a gittik. Çok sevecen ilgili yaklaştı. Önce güzelce konuştu, "neyden korkuyorsun" diye sordu. Korktuğu ve merak ettiği aletleri tek tek gösterdi. Kızımın güvenini kazandı. Uzun süreçli bir tedavisi olacaktı, bizi çok iyi bilgilendirdi. Kanal tedavisi, dolgu, diş çekimi uygulandı. Her gittiğimizde güler yüzlü, anlayışlı, sevecen yaklaştı. Tedavi süreci bitiminde güzel bir kutlamamız oldu, aile olduk diyebiliriz. Ne zaman ihtiyacımız olsa bir şekilde ayarladı. İhtiyacı olan herkese tavsiye ederim. 10 numara, 5 yıldız bir pedodontist.

Z

10 yaşındaki kızımın kanal tedavisini yaptırdım ve çok korkan bir çocuktu. Ben ondan çok daha tedirgin olmuştum, ama Selma hocayla ilk muayenemizden sonra şükürler olsun, kızım bütün korkularını yendi. İyi ki onu tanımışız.

Doktor hanım ile kızımın ilk süt dişleri tedavisinde tanıştık, yaklaşık 3 yıldır kendisiyle görüşüyoruz. Süt dişlerinde çürüme vardı. Kızımın daha önce pandemi döneminde travmatik bir diş dolgusu süreci olmuştu. Çok korkuyordu. Selma Hoca'nın yaklaşımıyla kendisi ikna oldu, diş dolgu ve çekimleri yapıldı. Son olarak da kalıcı dişlerinde diş minesi bozukluğu olduğu anlaşıldı ve kalıcı dişlerindeki bozuklukları temizleyip anestezi altında dolgu ve son kalan süt dişlerinin çekimini yaptı. Anestezi sonrası gayet güzel uyandı kızım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 yaşındaki süt çürüğü olan kızımın düşerek masaya çarpması sonucu ön üst süt dişleri kırılmıştı. 3 yaşından önce müdahale edilemeyeceği söylenmişti. Kızımın diş sinirleri de açıkta kaldığı için bir şey yiyip içerken kanıyordu. 1 ay bu şekilde geçirdikten sonra kızımın yemek yerken korkması, canının acımasına aşırı derecede üzülmüştüm. Bu şekilde 1 yıl idare edemeyiz diyerek çevre illerden doktor araştırırken bir tanıdığımızın Selma Hanım'ı tavsiye etmesi üzerine gittik. Muayeneden 1 hafta sonra kızımın kırılan dişlerinin yerine zirkonyum kaplama uyguladı. Kızım hem rahat şekilde yemek yemeye başladı hem de görsel olarak çok doğal durdu. 3 yıldır çok rahat bir şekilde kullanabiliyor, istediği her şeyi yiyebiliyor, çok şükür. Diş problemi olan herkese tavsiye ediyorum, öyle ki internette yaptığım yorumlardan bile bana ulaşıp doktor hakkında bilgi alanlar oluyor.

Oğluma anestezi ile diş çekimi tedavisi uygulanacaktı. Araştırmalarım sonucu Selma hanıma ulaştım. Diş çekimi işlemi uygulandı. Tedaviden memnun kaldık. Kendisi ve tüm ekibi çocuğun korkmaması için çok ilgiliydi, çok çok memnun kaldık.

T

Selma hocaya 5 yaşındaki oğlumun diş tedavisi için başvurduk. 10 kadar dişine kanal tedavisi, dolgu, kaplama tedavileri uygulandı. Çok memnun kaldık, tavsiye ederiz.

Selma hocamla 2022 yılında sosyal medyadan tesadüfen karşılaştık, tanıştık. 2 yaşındaki kızımın ön dişlerinde çürükleri vardı. Muayenemizi olduk ve anestezi uygulanarak iki çekim, iki zirkonyum kaplama yapıldı. Kızım tedavi olmadan önce sürekli dişlerinden ağrı çekiyordu, hasta oluyordu, beslenmede zorluk yaşıyorduk. Şimdi öyle bir sorunumuz kalmadı. Selma hocamızdan çok memnunuz, gerçekten çok ilgili, hastasına karşı yaklaşımı çok iyi. Şu an 9 yaşındaki kızımın devam eden tedavisi var. Kanal tedavisi, dolgu ve çekim uygulandı. Çene yapısı dar, dişleri yamuk olduğu için çene apareyi kullanıyoruz. Birçok kişiye Selma hocamı tavsiye ettim. İyi ki tanımışız. Kızlarım "bebekli doktor" diye seviyorlar kendisini.

Konum: DEVA DİŞ - Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi - Merkez Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri

İşinin ehli,çok ilgili ve anlayışlı,hâlden anlayan samimi bir doktor.Anesteziyle 5 yaşındaki oğlumun dişlerini yapti.Ekip okarak her biri çok iyi.Balikesirde böyle bir kurum ve Selma hanım olduğu için şanslıyız.