Psk. Dan.
Selman Yetkin
Psikolojik Danışma ve Rehberlik,
İstanbul 1 adres
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Merkezi-Meşrutiyet Mah. Valikonağı Cad., Şehit İsmet Armağan Sok. No:3 Kat:3 Daire:15/A Nişantaşı, İstanbul
Aile Çiz Testi
EMDR Terapi
Pass Bilişsel Müdahale Programı
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
m....s
Ergenlik problemleriyle başım beladaydi taki Selman Bey ile tanışana kadar oğlumun seanslardan sonraki etkileri harikaydı.
f....
Selman Bey alanında gayet başarılı ve iletişimi çok güçlü sorunlarımın üstesinden gelebilmem için desteğe ihtiyaç duyuyordum iyiki de danışanı olmuşum.
h....ç
Selman bey alanında gayet başarılı seanslarla beraber farkındalığımın arttığı ve hayat enerjimin değiştiğini hissettim teşekkürler
r.....
Selman Bey çok kibar ve her şeyden önemlisi çok bilgili. Yaklaşımı gayet iyiydi. Sınav kaygılarım son dönemlerde bana zarar vermeye başladığı için kendisinin olumlu görüşmelerini inceleyerek randevu aldım. Çok iyi bir adım atmışım Selman Bey sayesinde tedavi süreci harika gidiyor kendimde değişimleri fark ediyorum. Desteğiniz için çok teşekkür ediyorum.
Depresyondaydım, sorunlarımı bile düzgün açıklayamazken kendime ve çevreme daha objektif bakarak, sorunlarıma mantıklı çözümler bulmamı sağladınız. Teşekkürler
Güzel bir görüşme sağlandı teşekkürler. Anlattıklarım dikkatli bir şekilde dinlendi ve güzel çözüm önerileri aldım.
Ben sedef hastasıyım.Doğum sonrası çoğaldı, ilaç kullanamadım.Doktorumuz bir psikologla görüşmemi önerdi, ben de Selman Bey ile görüştüm.Çok daha iyiyim, çok da memnun kaldım.İletişimim güzel oldu.Sanki yıllardır tanıdığım biri gibiydi.Bana hipnoz uyguladı.Çok güvendim, çok memnun kaldım.Herkese tavsiye ediyorum.Benim rahatsızlığım sıkıntı, stres, üzüntüyle kendini gösteren bir rahatsızlıktı, biraz da takıntılıyım.Selman Bey bana çok iyi geldi.Şimdiye kadar kullandığım ilaçlara yanıyorum.Kendisiyle konuşurken kardeşimle, çok yakın bir arkadaşımla konuşuyormuş gibi hissettim. Çok güzel iletişimi vardı, kendisi her zaman ulaşılabilirdi.Ben kendisiyle çok güzel bir bağ kurdum.
k.....
sık sık gelen panikataklarımla baş etmeye ve onunla yaşamaya alıştıkça hiç gitmeyecek sandığım bu derdin çözümünü bulduğum yer üstün tecrübesiyle bu hastalığı atlatmamı sağlayan hocamıza içten şükranlarımı sunuyorum.
şe...r
Küçüklüğümden beri arayış aradığım sıkıntılarıma yardım etti. Beraber çözdük sorunlarımı her konuşmada cevaba bir adım daha yaklaştım. Yaklaşık 2 senedir görüşüyorum ve bana çok yardımı dokundu. Beni terslemedi,duygularıma tercüman oldu. Bu yola başvurduğum ve Selman hocayla görüştüğüm için mutluyum
e ...k
Meslek kaygısı üzerine gittim fakat konuştukça aslında tek kaygımın o olmadığını fark ettim kendi problemlerimi kendim çözmeme yardım etti ve hayatımda çok büyük bir etkisi oldu
Zorbalıklara karşı durabilmemi kendime güvenebilmemi ve daha bir çok sorunuma açıklık getirdi her seansta yenilenerek çıktım odadan işini hakkıyla yapan çok güzel bir danışman
Selman Yetkin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selman Yetkin, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Aile Danışmanlığı. Size Selman Yetkin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Çiz Testi, Denver Gelişim Tarama Testi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Benton Çizgi Yönünü Belirleme Testi, Randevu.
Selman Yetkin adresi nerede?Selman Yetkin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkezi-Meşrutiyet Mah. Valikonağı Cad., Şehit İsmet Armağan Sok. No:3 Kat:3 Daire:15/A Nişantaşı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selman Yetkin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selman Yetkin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selman Yetkin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selman Yetkin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Selman Yetkin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selman Yetkin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selman Yetkin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selman Yetkin hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Selman Yetkin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selman Yetkin hangi sigortaları kabul ediyor?Selman Yetkin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.