Merkez Mah. Mimarsinan Cad.6 Sok., Bağcılar
r.....
Selva hanımla oglum için tanıdım alanında uzman ve herşeyden önce çok ilgili her defasında oglumu onun sayesinde iyi oldu oglum alerji hastası bana çok desteyi oldu Allah razı olsun ondan güzel insan gönlünüz çok rahat gidin sizde anlıycaksınız nedemek isteyimi Rabbim ondan razı ayanı taşa deydirmesin Allah sayılarını artırsın onun gibisini görmedim kendisine çok teşekkür ederim
Bu doktor bı harika ilk çocuğumu da ona götürüyordum ikinci doğunca da direk ona götürdüm muhteşem ilgili bir doktor işinin hakkını veriyor Allah razı olsun kendinin de çocuk sahibi olması yani anne olması buda önemli bir detay anne sizi daha çok kendi gözüyle görebiliyor anlayabiliyor bu çok önemli hiç tereddüt etmeyin
se...n
selva hanımdan çok memnunuz devamlı çocuklarımı gütürüyorum arkadaşlarımada tavsiye ettim sizede tavsiye edesim selva doktor olmasaydı çocugum ölüyodu buronşitten iki farsın araf hastamnesi iki varsın selva hanım
s....k
tam anlamıyla alanında uzman bir doktor onunla tanıştığım için gerçekten çok şanslıyım.kendi akrabama ve yakın çevreme rahatlıkla tavsiye edebildiğim bir doktor iyi ki varsınız.alanında uzman doktorları çalıştırdığınız için çok teşekkür ederim.
Selva Çınaroğlu Saka isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selva Çınaroğlu Saka, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Selva Çınaroğlu Saka adresi nerede?Selva Çınaroğlu Saka şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mah. Mimarsinan Cad.6 Sok. Bağcılar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selva Çınaroğlu Saka isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selva Çınaroğlu Saka online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Selva Çınaroğlu Saka isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selva Çınaroğlu Saka bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selva Çınaroğlu Saka ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selva Çınaroğlu Saka hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Selva Çınaroğlu Saka hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sarıyer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beykoz Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Büyükçekmece Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (13)Bağcılar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla