Gültepe Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Betoncular Apt. No: 58/A (Elmacoğlu İskender Yanı), Melikgazi , Kayseri
Normal randevu
Gültepe Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Betoncular Apt. No: 58/A (Elmacoğlu İskender Yanı), Kayseri
Dentaforum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Normal randevu
Dentaforum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
ga...k
Selva Nur hanım hem işinde çok iyi hem çok güleryüzlü bütün fobi mi yendim kanal tedavisi ve diş çekimi yaptırdım hiç ağrı hissetmedim yakın zamanda implant içinde kendine gideceğim gerçekten benim en büyük şansım oldu kendisi ve asistanı an ne kadar teşekkür etsem az :)
k....y
Selva hanıma ne kadar teşekkür etsem azdır. Sayesinde diş korkularımı yendim. İmplant yaptırdım kendime çok memnunum senelerdir. Babama da uyguladığı kanal tedavisi çok başarılıydi eliniz o kadar hafif ki ellerinize sağlık SelvaNur hanım
.....
Artık onun kadar güzel gulebiliyorum çok teşekkür ederim selva hocam diş problemim nedeni ile gittiğim klinik te müthiş bir doktorla tanışmış oldum.önce beş yasindaki oğlum sonra kendim dişlerimi tedavi ettirdim sırada annem ve babam var.herkese tavsiye ederim.Teşekkürler selva hanim
m....a
Ailecek Dentaforum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniğine gidiyoruz. Selva hanımdan da çok memnun kaldığım için tedavi sürecime kendisiyle devam ettim. Selva Nur hanım samimi,güleryüzlü,cana yakın bir insan, Aslında ben dişçi koltuğundan,dişçiden korkan ve ürperen bir insandım ama Selva hanımın sayesinde korkumu yendim .
ga...7
Diş hekimi korkumu yenmemi sağlayan muhteşem doktor. Kendisini yeni keşfettim. Güleryüzlü ve anlayışlı, çok rahatlattı beni. Ayrica yaptigi işlemlerden de çok memnun kaldım. Diş hekimi arayışında olanlara mutlaka tavsiye ediyorum.
Selva Nur Karapınar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selva Nur Karapınar, Diş Hekimi. Size Selva Nur Karapınar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal randevu, Randevu.
Selva Nur Karapınar adresi nerede?Selva Nur Karapınar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gültepe Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Betoncular Apt. No: 58/A (Elmacoğlu İskender Yanı) Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selva Nur Karapınar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selva Nur Karapınar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selva Nur Karapınar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selva Nur Karapınar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Selva Nur Karapınar hangi dilleri konuşuyor?Selva Nur Karapınar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selva Nur Karapınar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selva Nur Karapınar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selva Nur Karapınar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selva Nur Karapınar hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Selva Nur Karapınar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Kayseri bölgesinde SGK kabul eden Diş Hekimleri