Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Aile Danışmanlığı Randevusu
Stres Yönetimi
Yas Terapisi
Zaman Yönetimi
b....
Nişanlım ile evlilik öncesi yaşadığımız sorunlar sebebiyle terapi almaya karar verdik. Bu süreçte Selva Hanımla tanıştık. Kendisi, bizim problemlerimizi çözmemizde bize ışık oldu. Nezaketi ve sakin tavırları süreci kolay ilerletmemizi sağladı. Kendisinin de evli olması sebebi ile bizimle rahatça empati kurduğunu düşünüyorum. Kendisine çok teşekkür ederim. İyiki karşılaştık Selva Hocam
za...a
İfadesi güçlü, tatlı dilli, sabırlı ve anlayışlı danışmanımız.. Seanslarda zamanı 40 dk diye değil danışanlarını dinlemek, anlamak ve rehberlik etmek için zamandan bağımsız görüşmeler yapan, işini severek, danışanlarıyla bağ kurarak yapan Selva hanıma çok teşekkür ederim. Özellikle toplumda eşlerinden mağdur olupta sesi çıkamayan erkekler için doğru danışman.
f.....
Biz nişanlımla birlikte Selva Hanım'dan çift terapisi aldık. Evliliğe doğru giden bu yolda maalesef çok ciddi problemler yaşıyorduk. Ama Selva Hanım tüm sorunlarımızda bize yardımcı oldu sağolsun. Problemlerimizi saklamadan, açık açık anlattık ve tahminimizden çok daha yüksek kapasitede ve yüksek kültürlü bir uzmanın karşısında olduğumuzu anladık. Gerçekten çok kibar ve anlayışlı bir insan. Özellikle nişanlım bir kadın olarak kendisini örnek almaya başlayacağını söyledi bana. Empatisi oldukça kuvvetli ve sizi detaylıca analiz edebilen bir yapıya sahip. Kendisiyle her ne kadar danışmanlık sürecimiz bitse de, sosyal hayatta karşılaşırsak muhakkak bir kahvemizi içiririz :) Nasip olursa kendisini düğünümüze de davet etmek istiyoruz. Nişanlılığımızı kurtaran Selva Hanım'a tekrar çok teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum.
t....k
Harika bir süreçti benim için. Kendimi anlamam duygularımı anlamam da çok iyi bir rehberdi ,Selva hanıma çok teşekkür ediyorum.
k…...d
Selva Hanımla olan süreçten oldukça verim aldım. Kendimdeki olumlu ve olumsuz tarafları, yüzleşmekten korktuklarımı birlikte keşfettik. Süreçte her zaman yanımda ve güven veren tarafınız için öncelikle teşekkür ederim. Her zaman insanın kendini iyi ve rahat hissedeceği bir ortam oluştu. Herkese tavsiyemdir :)
fh...t
Ben Selva hanımdan partnerim ile birlikte çift terapisi aldım. En önemlisi bizim için bizim sorunlarımızı önemsemesi ve gerçekten bizimle empati yapabilmesi bizi çok etkiledi. Ayrıca Selva Hanımın işine bağlılığı çok etkileyici bir uzmanın her zaman ulaşabilinecek her şeyi açık yüreklilikle ve rahatlıkla sorabilmemizi bize heran yazabilme samimiyeti verdi. Bizi çok güzel ayna oldu naifliği ve hoş tavırları ile terapi bizim için çok samimi ve verimli geçti kendimizi gerçekten aydınlanmış hissettik. Bu yorumu gerçekten objektif , samimi ve verimli bir süreç geçirmek isteyen insanlara ön ayak olsun diye yazmak istedim. Kendisine başarılar diliyorum ve tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum.
g....o
Selva Hanım ile başladığım aile danışmanlığı sürecim onun hassas ve güleryüzlü olması nedeni ile benim için çok rahat ve kusursuz geçti.Kendisinin profesyonelliği sayesinde ikili ilişkimde kendimi tanımama ve çokça şeyi farketmeme neden oldu.Bu zorlu süreci benim için kolay hâle getirdi.Tüm bu nedenlerden dolayı kendisine yeniden çokça teşekkürler…
k....s
İlişkimle ilgili problemlerim vardı ve aile danışmanlığı sürecine girme konusunda çok kararsızdım. Fakat Selva hanım süreç hakkında beni çok güzel bilgilendirdi ve görüşmeler sonucunda iyi ki gelmişim dedim. Eğer sizler de düşünüyor ve kararsızsanız bence başlamaya değer. Ayrıca görüşme öncesinde bana telefon edip ön görüşme yapması çok şık bir davranıştı. Farkındalığıma ve en azından harekete geçebilmeme görüşmelerin çok büyük etkisi oldu. Güzel yüzlü tavrı, zaman konusunda esnekliği için kendisine çok teşekkür ediyorum
Selva Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selva Yılmaz, Aile Danışmanlığı. Size Selva Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Kadınlarda Cinsel İsteksizlik, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Randevu.
Selva Yılmaz adresi nerede?Selva Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eski Kuyumcular, Atalar cad. No:35 Hilmibey İş Merkezi Kat:3 Daire:9 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selva Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selva Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selva Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selva Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Selva Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Selva Yılmaz ile Almanca, İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Selva Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selva Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selva Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selva Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Selva Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Balıkesir Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Balıkesir Aile İçi İletişim Sorunları
Balıkesir Obsesif-Kompulsif Bozukluk