2016 yılında Türk Rinoloji Derneği Yönetim Kuruluna seçildim.2018 yılından itibaren Türk Rinoloji Derneği Eş Başkanlık görevini yürütüyorum. 2020 yılında da Türk KBB-BBC Derneği Rinoloji Okulu Başkanı olarak çalışmaya başladım. 2021 Aralık ayına ise Ege Kulak Burun Boğaz Baş Boyun Cerrahisi Hekimleri Dernek Başkanlığı görevini yürütüyorum.
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Horlama Cerrahisi
Horlama Tedavisi
Kulak Estetiği
Mimar Sinan Mahallesi /Efeler
Küçük Dil Ameliyatı (Uvulektomi)
Laringoskopi
Preoperatif Değerlendirme
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Mimar Sinan Mahallesi /Efeler
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Mimar Sinan Mahallesi /Efeler
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Timpanostomi Tüpü Uygulanması
Tükürük Bezi Ameliyatı
Mimar Sinan Mahallesi /Efeler
Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
me...k
Uzun süre hayatımın kalitesini etkileyen kronik sinüzit rahatsızlığı için yaptığım araştırmalar sonucunda hocamıza ulaştım. İlk izlenim tecrübeli ilgili ve bilgili bir hekim olduğu yönünde oldu. Kesinlikle bende oluşturduğu güven neticesinde ameliyat olmaya karar verdim. Öncesi sonrası ile kesinlikle yanılmadığımı gösterdi. Allah hocamızdan razı olsun. Var olsun böyle hocalarımız.
en...
Ciddi şekilde ses problemi yaşadım.Gittiğim kulak burun boğaz doktorları ihtisaslarını ve tecrübeleri aşan bir problem olduğunu söyleyerek ssk doktoru olan isa özçalımlı beni sema başak hocama yönlendirdi.
Durumum konuşamayacak kadar kötüydü, sesim neredeyse çıkmıyordu.
İlk muayeneden sonra hızlı bir şekilde ameliyata hazırlayıp kötü illetten mikronluk ameliyatla sağlığıma kavuşturdu.
Benim gibi ses tellerinde problem olan hastalara ısrarla tavsiye ediyorum.
zü...ü
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Kızımın doğduğundan beri kulak ve geniz eti problemi vardı. Hocamız sayesinde artık iyiyiz çok şükür.
di...r
Merhaba ben sema hocama kulağımdaki basınç sıkıntısı ve nefes alıp vermede zorluk cektiğim için gitmiştim güzel diksiyonu ve ilgisiyle geniz etim olduğunu acıkladı hatta 24 kasımda ameliyat olacağım ben çok memnun kaldım ki sema hocamdan önce bir çok doktora da gittim ama içim rahat etmemişti sema hocamla tanıştıktan sonra gerçekten çok rahatladım
Babamın Vertigo şikayeti üzerine görüş tedavi için gittik.Sema hanım gerçekten hastalığı, tedavi süreci ve uygulanması gereken yol haritasını detaylı bir şekilde anlatıyor.20yıldır bu hastalıktan şikayeti olan babam ilk defa nasıl bir hastalıkla mücadele ettiğini anladı.tavsiyeler sayesinde daha rahat
şe...e
Beş yaşındaki oğlumda geniz eti vardı iki yıl goturmedigimiz doktor kalmadı adü ye kalsa oğlum duyma yetisinden bir kısmını kaybedecekti sema hanimdan Allah bin kere razı olsun kendisi çok çok kıymetli bı insan çok iyi bir profosor
e....a
36 yaşındayım 2023 yaz sezonunda yüz felci geçirdim , devlet hastanesinde vs yerlerde 1 ay gibi zaman kaybettim ve yüz felcimde ilerleme oldu , Sema hocanın yönlendirmeleriyle ve verdiği ilaçlar ile yüz felcimde düzelmeler başladı , detaylı ve sakince anlatımlatımlarıyla beni çok rahatlattı , tüm çevreme kendisini öneriyorum , iyi bir hoca.
me...y
Geçen sene (orta kulak iltihabı) rahatsızlığımdan dolayı Sema hocama gittim, beni ameliyat etti. Yaklaşık bir buçuk yıl sonra tekrar ameliyat olmam gerekiyordu ve ikinci ameliyatımı yaptı. Tedavi başlangıcından, ameliyat süreçleri, kontrol süreçlerine kadar durumumu tane tane anlatıp, her bir sorumu ve şikayetlerimi dinleyip çözüme kavuşturdu Sema hoca. Gerek doktorluğu, gerek cerrahlığı, gerek hastaya olan yaklaşımı ile mükemmel bir hocamız. İyi ki Sema hocama gitmişim ve şifa bulmuşum.
k.....
Profesyonelliğinin yanı sıra ilgisi alakası ve güleryüzüyle insanın endişelerini silen birisi.Zorlu bi süreci kendisi sayesinde rahatlıkla atlattım.
me...
Hocamız çok ilgili sağolsun uzun süren bademcik iltihabı şikayetiyle hocama başvurdum, detaylı bir şekilde sordu, tetkiklerimi bunun üzerine detaylı en ince ayrıntısına kadar inceleme istedi neticeyi hemen kesip atmadı sonuçlarımıza bakalım görelim dedik inşallah daha da iyi olacağım
Sema Başak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sema Başak, Kulak Burun Boğaz. Size Sema Başak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Burun Estetiği, Burun Estetik Cerrahisi, Burun Ucu Kaldırma, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Revizyon Burun Estetiği, Burun İçi Radyofrekans.
Sema Başak adresi nerede?Sema Başak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 2360 sokak No 1 daire 4 Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sema Başak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sema Başak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sema Başak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sema Başak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sema Başak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sema Başak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sema Başak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sema Başak hakkında ne düşünüyor?Toplam 36 hasta / danışan, Sema Başak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sema Başak hangi sigortaları kabul ediyor?Sema Başak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK, Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Aydın bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları