2019'da İstanbul Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıklarında başlayan mesleki hayatını, hali hazırda Kudüs ve İstanbul merkezli olarak devam ettirmektedir.
Cumhuriyet Mahallesi Kaya Millenium İş Merkezi Kat:2 No:101, Büyükçekmece, İstanbul
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Varoluşçu Psikoterapi
Çözüm Odaklı Terapi
Şema Terapi
Hasta
Sema hanımla sürecimiz onaylanma ihtiyacım ile çakışmak için başladı. Bu süreçte sakin,huzurlu ilerliyor. Farklı bakış açısından bakmami sağladı. Sürecimiz devam ediyor ve bundan çok memnunum.
s ...k
Seanslar kendime ve hayata bakış açımı değiştirdi. Hala görüşmelerimiz devam ediyor, sorduğu sorular, kurduğu iletişim çok iyi geldi.
da...n
Sema Hanım'a on beş yıllık evliliğimde yaşadığım sorunlar üzerine randevu almıştım. Şimdiye kadar yapmış olduğum dört seansta bana iyi geldiğini görebiliyorum. Dinlemesi, samimiyeti insana kendini rahat hissettiriyor. Her ne kadar evliliğimle yaşadığım sorunlarda bir ilerleme kaydedememiş olsam da kendimi çok daha iyi hissediyorum. Yaşadığım sorunları ve tereddüte düştüğüm konuları bir uzmana danışmak bana sakin bir bakış açısı kazandırdı. Daha gerçekçi ve çözüm odaklı bakıyorum sorunlarıma. stresimi daha kolay yönlendiriyorum artık.
b ...e
Terapi seansları 2 yıldır devam ettiğim ve yabancı olmadığım bir durumdu ancak önceki terapistimle farklı sebeplerden ötürü devam edemedik. Açıkçası endişe ile sürecimin en baştan tekrarlanmasından korkarak Sema hanımla başladım ama sürecimin devamı niteliğinde devam etti. İletişim terapide önemlidir anlaşıldığınızı hissetmek istersiniz gerçekten anlaşıldığımı hissediyorum ve bir sonraki seansları heyecanla bekliyorum.
Terapi, kendime yaptığım en güzel iyiliklerden bir tanesi diyebilirim
Benim için ceseret edemediğim bi karardı desteği almak, çünkü artık hiç bir şeyi değiştiremeyeceğime inandığım dönemlerden geçiyordum. Ben cesaret edebildim ve Sema hocamla başladık o kadar memnun kaldım ki; korkularımı, terapiye olan yargılarımı hepsini tek tek kırmama en çok da kendimle alakalı olan olumsuzluklara farklı bi açıdan bakma farkındalığı kazandım. Teşekkürler
r.....
Sema Hanım iyi dinleyen iyi gözlemleyen birisi,kendisinden aldığım seanstan memnun kaldım. Kendimden bahsetmek benim için oldukça zor olmasına rağmen seanslardan sonra kendimi dinlenmiş hissediyorum. Doğru soruları sormakla kendimi tanımam konusunda oldukça yardımcı oldu. Birden fazla danışmanlık hizmeti aldım ve devam edeceğim. Kendisine çok teşekkür ederim.
hamileliğim sırasında yaşadığım kaygılarım sebebiyle hocamla çalışmaya başladık. her seansın sonunda şükür diyorum. inşallah bana zamanla çok daha iyi geleceğine inanıyorum.
Sema Hanım ile ilk randevumdu, yaşadığım sürecin üzerimdeki baskısıyla başladığım seansta rahat hissetmemi sağladı. Almam gereken kararlarda odaklanmam gereken noktalar üzerinde durdu, kendisine teşekkür ediyorum.
ö.....
Sıkıntılarımla baş edemediğim çok zor bir dönemimde Sema Hanım problemlerimi tanımam ve anlamlandırmamda bana oldukça yardımcı oldu. Aradan geçen süre boyunca bir çok problemimden kurtulduğumu gözlemledik. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Sema Hanım'la danışanlarının yorumlarına bakarak görüşme sağladım. Kendisinden tek seans danışmanlık hizmeti aldım ve devam edeceğim. Seansımızdan sonra kendimden daha emin olmam gerektiğini anladım.Güvenimin geliştiğini, dimdik durduğumu ve duygu bakımından daha güçlü olduğumu hissettim. Sema Hanım iyi dinleyen, iyi gözlemleyen bir uzman. Kendisinden aldığım seanstan memnun kaldım. Kendisine başarıların devamını diliyorum. Sema Hanım iyi eğitim almış, bilgilerinin engin olduğunu düşündüğüm bir psikolog. Kendisi danışanlarına hem inancına hem maneviyatına göre hem de sosyal olarak yardımcı olacaktır.
Sema Çakır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sema Çakır, Psikoloji. Size Sema Çakır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikodinamik Psikoterapi, Fobilerden Kurtulmak, Varoluşçu Psikoterapi, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Çözüm Odaklı Terapi.
Sema Çakır adresi nerede?Sema Çakır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi Kaya Millenium İş Merkezi Kat:2 No:101 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sema Çakır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sema Çakır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sema Çakır isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sema Çakır, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Sema Çakır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sema Çakır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sema Çakır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sema Çakır hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Sema Çakır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu