ay...l
Diş hekimine gitmekten korkuyorsanız henüz Sema hanımla tanışmamışsınız demektir. Ergenlik dönemimden beri genetik olarak problemli olan dişlerimi hep kendisi takip etmiştir. u yüzden dişlerim için sürekli övgü alıyorum iyi ki varsınız Sema hanım.
pı...r
çok iyi bir doktordur eli çok hafıf kendisine bi kac kez diş yaptırmakla beraber ufak bir diş ameliyatıda gecirdim eli hafif tecrubeli tavsiye ederim
Sema Çubuk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sema Çubuk, Diş Hekimi.
Sema Çubuk adresi nerede?Sema Çubuk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Semadent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği - Omurtak Cd. Özüm Apt. K:1 D:5 Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sema Çubuk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sema Çubuk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sema Çubuk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sema Çubuk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sema Çubuk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sema Çubuk hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Sema Çubuk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tekirdağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Tekirdağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diş Hekimleri