Halide Edip Adıvar Cad.No:7 Kanal Mah., Kepez, Antalya
d....ş
Hamileliğimi öğrenip bir problem olup olmadığını öğrenmek amaçlı kendisine geldik.
Durumu kendisine söyleyince bize kurduğu ilk cümle gelmek için sabahı bekleyemediniz mi? oldu. Odadan çıkana kadar enerjisi çok düşüktü.
Böyle hassas süreçlerde biraz daha güler yüzlü bir iletişimi olsa her şey daha iyi olabilir..
a ...k
Eşimle Muayeneye gittigimizde hic ilgilenmedi. Ultrasona 15 saniye ya bakti ya bakmadi. Hic memnun kalmadik. Yani gebelik ile ilgili hic bilgi vermedi.biz söylemesek kac haftalik olduğunu bile bize soylemedi.
t.....
Bebek sahibi olmak için kontrol amaçlı gittim ilk defa alttan ultrason muayene yaptırdım tedirgindim devamında da hiç rahat olamadım, daha da gerildim. İletişimimiz uyuşmadı sanırım. Dakik geçti muayene ama ortamımız çok soğuktu. Tecrübeli bir doktor ancak iletişimde sorun yaşadım
i̇...a
Enfeksiyon sebebiyle ziyaret ettim kendisini. Randevum olduğu halde içerde kimse olmadığını odaya girip geç kalıcağımı söyleyince öğrendim.20 dakika boşuna beklediğimle kaldım. Şikayetimi anlatınca ters bir dille beni muayene etti. Tedavi yöntemini detaylıca anlattı fakat daha güleryüzlü anlayışlı olunabilir.
a....a
O kadar güler yüzlü samimi bir insan ki gerçekten insanın içini rahatlatıyor hiç bir konuda şüphem kalmadı sema hanıma geldiğimden beri şimdiye kadar ona denk gelmediğime pişmanım yani keşke en başından beri onunla başlasaydım kontrollerime son 3 aydır sema hanıma gidiyorum çok memnunum kendisinden Allah nasip ederde bir sıkıntı çıkmazsa doğumuma katılmasını da isterim ❤️❤️
m....y
Pcos nedeniyle 5 6 aydır çocuk isteyip pozitif sonuç alamamam nedeniyle sadece evime yakın olması sebebiyle tesadüfen çaldım Sema hanımın kapısını bütün ilgi ve alakasıyla dinledi muayene etti beni gittiğim ilk ay verdiği ilaçlar vitaminler sonrasında hamile olduğumu öğrendim oda çok mutlu oldu bizde bu kadar çabuk sonuç almamıza şuan gebeliğimin yarısındayım ve sık sık gidiyorum yanına herşeyimle o kadar güzel ilgileniyor ki güvende hissettiriyor kendimi hiç başka doktor arayışı düşündürmedi bana birdaha aynı süreçleri yaşasam yine kendisine giderim inşallah onun yıllanmış tecrübesiyle sağlıklı bir Doğum gerçekleştiririz kendisine eşimde bende çok güveniyoruz ve seviyoruz :)
se...m
Bizim doğum hikayemiz 19.05.2019 “Pazar” gününden.
Başrolde ise ben ve o günün yorgunluğunu yoğunluğunu bana hiç yansıtmayan güzel,sakin ve beni de sakinliğe teşvik eden doktorumuz Sema hanım.
Esasında hamilelik sürecimin başlangıcından beri başka bir doktordan destek alıyordum
Bizim Sema Mülayim ile olan hikayemize geçmek gerekirse 19.05.2019 sabahı sancılarım başladı daha doğrusu ben artık 3 dakikada bir olan sancıları hissetmeye başladığımda uyandım ve eşimi uyandırıp doğruca Vitale’ye geldik.
Ked doktorumu yolda arayıp aramamakta kararsız kaldık çünkü ben belkide doğum sancısı değildir oraya gidince muayene ederler ona göre çağırırlar Doktorumu diye düşündüm eşimide o şekilde yönlendirdim.
Hastaneye geldiğimizde danışmada baya bir yoğunluk vardı.
Danışmadaki bayana” normal doğum sancım başladı nereye yönlendirebilirsiniz?” dedim.
Sema hanımın odasına geçin hemen kendisi gelecek dedi o sıra ne kadar yürüdüm bi tekerlekli sandalye geldi o öncemiydi sonramıydı bilmiyorum ama muayene esnasında Sema hanımın gözleri aklımda
“Nasıl bu kadar bekledin?”diyordu gözleri, ağzı ise doğum olmak üzere hemen doğumhaneye indirsinler seni dedi.o sırada benim doktorumu aradılar telefonu kapalıymış.
Sonra benimle tane tane konuştuğunu neler yapmam gerektiğini anlattığını hatırlıyorum sonra kesinlikle onun dediklerini dinlemeyip kafama göre doğum yapmaya çalıştığımı hatırlıyorum sonra bir kez daha tane tane ve sabırla anlattığını arada saçmaladığımı onun ise sabırla dinlediğini ve sonra bebeğimi Sema hanımın ellerinde gördüğümü hatırlıyorum
Yok yok çok hızlıca anlatmadım 10 dakikada doğumumu gerçekleştirdi aynen böyle oldu anlattığım gibi aralarda benim konuşmalarım olmasaydı bu süre 5 dakikaya bile inebilirdi
Gerçekten bir avazda doğurttu beni.
ben ne olduğunu anlayamamıştım neyseki Sema hanım gayet olayın farkındaydı.Doğum gerçekleşmişti hemde çok şükür bebeğimde bende gayet iyiydik.
Sonra sorularıma tek tek cevap verdi.
Odaya çıktığımda ise beni kontrole geldi normal doğum sonrası takılan o bezi yine gayet içimi rahatlatacak şekilde bir açıklama yaparak ;
“Bugün ekstra bir yoğunluk var sen şimdi hemşireleri bekleme ben değiştireyim”dedi.
Ve O bezi değiştirdi.
Öyle güzel anılar ve öyle güzel bir bebekle ayrıldık ki hastaneden.doğumumda her türlü desteğiyle yanımda olan ve soyadının hakkını sonuna kadar veren Mülayim,güzel,tatlı,profesyonel doktorumuz Sema hanıma minnettarım
Normal doğum dendiği anda Sema hanımı tavsiye edeceğime %100 eminim
Bir daha bebek düşünsem kesinlikle hiç düşünmeden Sema hanımı tercih ederim
Tüm yardımları ve utandırmadan sıkmadan kolayca doğumumu gerçekleştirmemi sağladığı için kendisine buradan da çok teşekkür ederim
me...m
Sema hanım benim çok eski bir doktorum 2004 ve 2007 de doğum yaptım o kadar güzel ilgilendiki herşey için teşekkür ederim kendisine ve şu anda yine hamileyim doktorumun sema hanım olmasını çok isterdim fakat mesafeden dolayı bu mümkün değil
em...n
sema hanım dalında çok başaralı bir doktor sema hanım sayesinde 12 gün sonra oğlumu kucağıma alacagım benim için bu bir mucizeydi ve bu mucizeyi bana hediye ettiği için sonsuz teşekürler.
es...r
KENDİSİ BENİM DOKTORUM BİRAZ CİDDİ AMA İŞİNİ İYİ YAPIYOR.SEVERİM CİDDİ İNSANLARI BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN BANA AÇIK OLMASI HER KONUDA ODA YETERİNCE BANA AÇIK..
Sema Demirbaşoğlu Mülayim isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sema Demirbaşoğlu Mülayim, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Sema Demirbaşoğlu Mülayim adresi nerede?Sema Demirbaşoğlu Mülayim şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halide Edip Adıvar Cad.No:7 Kanal Mah. Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sema Demirbaşoğlu Mülayim isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sema Demirbaşoğlu Mülayim online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sema Demirbaşoğlu Mülayim isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sema Demirbaşoğlu Mülayim bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sema Demirbaşoğlu Mülayim ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sema Demirbaşoğlu Mülayim hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Sema Demirbaşoğlu Mülayim hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları