Yamanevler Mah. Alemdağ Caddesi No: 155 Sağlık Apt. Kat: 2 D: 7 ( Son Durak) Ümraniye-İstanbul, İstanbul
4 Boyutlu Ultrason
Abdominal Ultrasonografi
Aşılama Yöntemi
Bilateral Ooferektomi
Sema Etiz Sayharman Muayenehanesi
Destekli Yuvalama (Assisted Hatching)
Dilatasyon Ve Kürtaj
Kolposkopi
Kürtaj
Kısmi Histerektomi(Histerektomi)
Sema Etiz Sayharman Muayenehanesi
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Laparoskopi
Sema Etiz Sayharman Muayenehanesi
Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh)
Laparoskopik Myomektomi
Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı
Laparoskopik Supraservikal Histerektomi(Histerektomi)
Laparoskopik Tubal Sterilizasyon
Laparoskopik Tüp Ligasyonu
Laserasyon Onarımı
Sema Etiz Sayharman Muayenehanesi
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Mikroenjeksiyon
Sistosel Ve Rektosel Onarımı
Total Abdominal Histerektomi(Histerektomi)
Tubal Sterilizasyon
Sema Etiz Sayharman Muayenehanesi
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
Tüp Bebek
Östrojen Replasman Tedavisi
İntrauterin İnseminasyon
İnvitro Maturasyon
Sema Etiz Sayharman Muayenehanesi
Sema Hanım’ı ilk olarak Ataşehir Acıbadem’e rutin muayeneye gittiğimde tanımıştım. Doğumumu yapan Dr yurtdışında olduğu için İlk doğumumdan sonra kontrolümü yapmıştı Sema Hanım. Birkaç sene sonra ikinci hamileliğimde altinci haftada maalesef gebeliğim sonlandı. O sirada kendisinin takibinde değildim, evime yakın hastaneye gidiyordum ama kötü haberi alınca hemen muayenehanesine koştum. Sağolsun durumu bize izah etti, detaylı muayene etti ve ertesi gün hastanede küretajımı gerçekleştirdi.operasyon öncesi, sonrası hep yanımda oldu. Ameliyathneden odama çıkarılırken bile bir an olsun ayrılmadı. İşinin ehli, çok kıymetli bir hekim.
ze...u
Hamileyken tesadüfen tanıştığım ve hamileliğimin başından sonuna çok güvendiğim doktorum. Çok sevecen, güleryüzlü,insani anlayan, gerçekten hastasını takip eden ,işini çok iyi bilen,bebeğinizi ve kendinizi güvenle emanet edebileceğijiz harika bir dr. Sağlikla bebeğimi kucağima aldim , doğumum da hic bir problem olmadı..Kendisine çook teşekkür ederim.Hamile olanlara şiddetle tavsiye ederim ☺
ay....
Gebelik için çok da erken olmayan bir yaşta hamilelik geçirdim. Gebeliğimin başından itibaren sema hanımın takibindeydim, başta her şey harikaydı fakat gebeliğimin 7.ayında erken doğum problemi yaşadım, tüm bu süreçte desteği ve bilgisiyle her şeyin yoluna girmesini sağladı, tavsiyelerine uyduğum sürece hiç bir sıkıntı yaşamadım. Kesinlikle çok ilgili ve naif bir insan, doğumumu da yine kendisinde yaptım. Kendimde bir sağlık çalışanı olarak kendisinden çok memnun olduğumu özellikle belirtmek istiyorum.
ne...v
3 aylık hamileyim, ben de Sema hanıma gidiyorum ve çok memnunum, güler yüzlü, anlayışlı, sevecen, insanı rahatlatan bir doktor... çekine çekine değil, rahatlıkla gidiyorum.. Herkese tavsiye ederim
mi...r
ben her iki çocuğumdada sema hanıma gitmiştim ve çok memnun kaldım ona gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz
gü...l
merhaba ben sema hanımı 2000 yılında tanıdım henüz 17 yaşındaydım ve ilk bebeğimi dünyaya getireceğim dönemde hem doktorum hem en iyi destekçimdi şu an oğlum 14 yaşında ikinci oğlumada onun sayaseninde hamile kaldım oda şuan 10 yaşında:).sema hanımı tek kelimeyle anlatmam gerekirse o güler yüzlülüğü samimiyeti dışında mükemmel bi doktor rabbim evlatlarına bağışlasın güler yüzü hiç solmasın sevgilerimle....
tü...k
kalbinin güzelliği yüzüne yansımış ender insanlardan,güvenilir,sabırlı ,titiz,anlayışlı her aradığınızda size samimi ve anlaşılır bir dille cevap verir,dinler.hastasını çok iyi takip eder iyiki sizi tanımışımm.gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
gu...n
İlk dogumumu gerceklestiren tanidigim en iyi ve en pozitif doktor ...isinin uzmani onu iyi bir doktor arayisinda olan tum dostlarima gonul rahatligiyla tavsiye ettim ve onlarda cok memnun kaldilar.ozverili ve detayciligi samimiyeti icin cok tesekkur ediyorum...simdi ikinci gebeligim ve tabiki tekrar semahanimi tercih ediyorum :-)
bu....
Detayci ve dikkatli yaklasimi Sema Hanim'i diger jinekolojistlerden ayirmaktadir. Bizim icin cok onemli olan ve heyecanla bekledigimiz bebegimizin cinsiyetini ogrenme konusunda, kendisi kisitli zamanina ragmen sabirla ve titizlikle bebegimizin cinsiyetini gormeye calismis ve ayrica diger tum kontrolleri de gerceklestirmis, gerekli ve anlasilir bir sekilde bizi bilgilendirmistir. Kendisine, ozenli tutumundan dolayi tesekkur ediyorum, ve herkese tavsiye ediyorum.
Sema Etiz Sayharman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sema Etiz Sayharman, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Sema Etiz Sayharman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İnvitro Maturasyon, Endovasküler Embolizasyon, Genital Estetik, Jinekolojik Onkoloji, Et(Hormon Replasman Tedavisi), Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti), Abdominal Ultrasonografi, Laparoskopik Tubal Sterilizasyon, Servikal Koni Biyopsisi, Endoskopik Lazer Cerrahisi.
Sema Etiz Sayharman adresi nerede?Sema Etiz Sayharman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yamanevler Mah. Alemdağ Caddesi No: 155 Sağlık Apt. Kat: 2 D: 7 ( Son Durak) Ümraniye-İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sema Etiz Sayharman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sema Etiz Sayharman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sema Etiz Sayharman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sema Etiz Sayharman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sema Etiz Sayharman hangi dilleri konuşuyor?Sema Etiz Sayharman ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sema Etiz Sayharman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sema Etiz Sayharman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sema Etiz Sayharman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sema Etiz Sayharman hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Sema Etiz Sayharman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları