İlk ve orta öğretimini Ankara'da tamamlayan SEMA KARTOP 1994 Denizli Çivril doğumludur.2013 yılında ERCİYES ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİNDE eğitimine başladı. 2020 Aralık ayına kadar Kayseri'de özel bir muayenehanede çalıştı.2020 Aralık ayı itibariyle Kızılay'da kendi kliniğinde hizmet vermeye başladı.Kliniğinde özellikle estetik diş hekimliği,gülüş tasarımı ve implant konusunda çalışmaktadır.Günümüze kadar mesleki eğitim ,seminerlerine katılmıştır.Diş hekimliği adına güncel ve gelişmekte olan bilgi ve donanıma sahiptir.Kliniğinde önem verilen sterilizasyona pandemi nedeniyle ekstra hassasiyet göstermektedir.Hasta memnuniyeti ön planda tutularak büyükte olduğumuz bir aileyiz.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 5 yaşındaki çocuklar

Diş Hekimi Randevusu

20'lik Diş Çekimi +62 daha fazla

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Botoks

Diş Hekimi Randevusu

Y
Konum: Sema Kartop Diş Hekimi Endodonti

Sema hanıma gitmeden önce berbat durumdaydım. Pandemi sebebiyle de uzun süre dişçiye gidememiştim. Sema hanım röntgenleri inceleyip yapılması gereken tüm işlemleri gayet anlaşılır bir şekilde anlattı. Dişlerime kanal tedavisi ve dolgu yapıldı. Kanal tedavisi yapılan dişlerimden bir tanesi çok kötü durumdaydı bu yüzden biraz uzun ve uğraştırıcıycı ama sonucu gayet başarılıydı. Muayenehanesi de kızılayda, bulmak oldukça kolay. Hastalarını ilgiyle dinleyen, samimi, işini özenle yapan bir doktor olduğu için kendisine teşekkür ederim.

Konum: Sema Kartop Diş Hekimi Kök Kanal Tedavisi

Sema Hanım'a kırılan dişim sebebiyle acil bi randevu planlayarak gittim. Güler yüzlü yaklaşımı ve yapmış olduğu değerlendirme ile tedaviye başladık. Bu sürecin çok ağrılı geçeceğini düşünürken ilginç ama hiç ağrımın olmadığını söyleyebilirim. Evet eli çok hafif ve işinde gayet başarılı. Tedavim bitmek üzere ve ben gayet memnun kaldığımı söyleyebilirim.
Ağrısız günler için çok teşekkürler Sema Hanım.

Kliniğinin çok temiz ve hijyenik bir ortamı var. Güzel ilgileniyorlar, eli çok nazik.Benim çürüklerim vardı, kırık dişlerim vardı.Dolgu ve kaplama işlemlerini yaptı.Çok memnun kaldım.Eli çok hafif.Detaylı olarak bilgilendiriyor.Başka hastalara öneririm Sema Hanım'ı.

R

Sema Hanım'a eşim için gittik, orada tanıştık.Gayet memnun kaldık.Ben daha önce dişlerimi kaplama yaptırmıştım. Önde 6 dişi kalmıştı, aralarında açılmalar vardı.Onlar kesildi ve hepsini kaplama yaptırdım.Çok memnun kaldım.Kişiliği, insanlığı,yaptığı işle mükemmel bir insan kendisi.

Ben Sema Hanım'dan çok memnunum,tanıdığım en iyi doktorlardan bir tanesi.Ben daha önce diş doktoruna gittim.Sema Hanım'ın her zaman güleryüzlü,olumlu olması,çabalaması bizi çok mutlu etti.Her zaman önerebileceğimiz tek kişi Sema Hanım.Benim diş çürüğüm vardı, direk çekimi demişlerdi.Bir an ağrım olunca Sema Hanım'a geldim.Kanal tedavisi yapmak istedi, yandaki dişe de kaplama yaptı.Şuan çok rahatım. Diş kaybından kurtardı beni.Her zaman Sema Hanım'ın yanındayım.

Sema Hanım'a tavsiye ile geldik.Hem implant hem kaplama yapıldı. Çocuklarımın da dolgu tedavilerini yaptırdık.Eşimi de kendisine getireceğim.4 implant,28 civarında kaplama yapıldı. Şuan hiçbir sıkıntı yaşamıyorum.Gerekli bilgilendirmeleri yapıp bizimle ilgileniyor kendisi.Yaklaşımları çok iyi. Problemlerimiz olduğunda telefonla da görüşüyoruz, bize yardımcı oluyor.

Sema Hanım çok ilgili, güleryüzlü, hastasıyla birebir ilgileniyor.İstediğiniz zaman telefonla da kendisine ulaşabiliyorsunuz.Diş ağrılarım vardı, gömülü 20lik dişim vardı.Ameliyatla gömülü diş alındı, bu süreçte hep yanımda oldu.İki diş çekimimi de kendisi yaptı. İyileşme sürecimden sonra da protez diş yapılacak.Dişlerimde lezyon oluşmuştu,onun tedavisini gerçekleştirdi.Kızımın iki ön dişi kırılmıştı, farklı tedavi uyguladı.Bir dişine kanal tedavi yapıldı.Bir dişine estetik diş yapıldı.Bu süreçle alakalı da herşeyi detaylı anlattı.Beni bilgilendirdi, kendisi ilgili bir insan.Başka hastalara da öneririm.Hastasını takip eden bir doktor.Kızımın kırık dişi için önce başka doktor müdahale etmişti ama dişler düşmüştü.Sema Hanım'ın tedavisinden çok memnunuz.Önceden ağrı oluyordu.Şimdi ağrı sızısı yok. Kendisi çok mükemmel bir doktor, işinde başarılı.

Konum: Sema Kartop Diş Hekimi Köprü Uygulaması

Kırılan dolgumu yeniletmek için gittim fakat daha farklı ve faydalı öneriler sundular. Şu an gayet memnunum.