ni...n
KPSS sürecinin stresinden dolayı yoğun saç dökülmem oldu ve başımda ciddi anlamda açılmalar oluştu.Kel kalma kaygısı ile Dr. Sema Hanıma muayene oldum.Tatli dili, naif tavrı ve deneyimiyle beni çok rahatlatti.Öyle ki yeri geldi telefonla aklıma takılanları bile sordum gayet güzel aklımdaki tüm sorulara cevap verdi.Verdigi ilaçları harfiyen kullandım, 3 seans PRP önerdi onu da yaptırdım.(ki yaptırırken canım acıdığı için benden özür diliyordu)2. seansıma gittiğimde dökülmem azalmış ve yeni saç oluşumum başlamıştı bile.Böyle işini hakkıyla yapan doktorlarin hayranıyız. Not:Atanıyorum
f....z
Gül hastalığı sebebiyle gittiğim hastalığımın teşhisini bir bakışta belirleyip tedavimi sağladı çok memnun kaldım ve daha sonra akne tedavimde 7 aylık süreçte her ay takibimi sağladı kendisinden Allah razı olsun mesleğini hakkıyla yapıyor
de....
Boynumdaki ben ler için bilgi almaya gittim.bakar bakmaz elindeki spreyi boynuma sıkmaya başladı böcek öldürür gibi.şsşkınlıktan ne yapacağımı bilemedim sonuç boynum yanık içinde şikayet de bulunucam
tu...l
Sema Hanım kesinlikle çok tatlı bir doktor.
Vitiligo rahatsızlığımla yakından ilgilendi, benimle konuştu, sorularımı cevapladı, yollar gösterdi.
Kendisinden çok memnunum.
ni...y
Aynı kişiden mi bahsediyoruz. Adatepe Semt Polikliniğine gittim. 1 dakika bile sürmedi görüşme. Cildimde leke var dedim. Bazen derinde ise geçmez dedi. Ne bir inceleme ne bir şu sebepten bu sebepten olmuştur deme, ben de biliyorum zor geçer ama bu da hiç tedavi etmeyelim anlamına gelmez.
öz...z
Dr sema hanımın gerçekten çok iyi bir hekim 1 yıldan fazla yüzümdeki leke sivilce aknelerle ciddi bir artış olmuştu gittim 10 dan fazla dr hiç bir şekilde iyi gelemedi bana ama sema hanım sayesinde eskisinden daha iyi hatta harika derecesinde bir cilde sahip oldum.. çok teşekkürler sema hanım :)
çi...ş
Allah razı olsun Sema Hnmdan çok iyi bir doktor onun sayesınde yüzüm iyileşti (: Mutluyum sağlık çok önemlı Allah onu çocuklarına bağışlasın seviyorum ablamda adatepe semt polıkılınıkte gözde çalışıyor Allaha Emanet olun Sema hocam
gü...l
İlk olarak kızımı götürmüştüm, mesleki bilgisi, ilgisi ve güleryüzü nedeniyle artık tüm ailemizin doktoru oldu. Sayesinde kızım Busenur, doktor olmaya karar verdi diyebilirim.
gö...t
Güleryüzlü, sabırlı bir hekim,. Zoretanin tedavisine başladım, bu güne kadar gittiğim hiç bir hekim ilgilenmemişti bir sürü ilaçlar kremler yazıp yollamışlardı, şimdi ise aknelerime kesin çözümü Sema hanım buldu doktorumdan çok çok memnunum, tavsiye eden arkadaşım Büşra Kırık çok teşekkürler, doktor hanımada teşekkürler, inşallah 6 ay sonra cildim iyileşmiş olacak.
öz...n
Hastasını hemen muayene edip gönderme telaşı içersinde.Hastayla olan ilişkisi hiç hoş değil.Hastayı küçümser bir tavrı var.daha hoşgörülü olabilir hastalarına karşı.aceleciliği hoş değildi.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Sema Kılıç Kocabalta isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sema Kılıç Kocabalta, Dermatoloji.
Sema Kılıç Kocabalta adresi nerede?Sema Kılıç Kocabalta şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alemdağ Yanyolu Cad. No:36 Ümraniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sema Kılıç Kocabalta isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sema Kılıç Kocabalta online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sema Kılıç Kocabalta isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sema Kılıç Kocabalta bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sema Kılıç Kocabalta ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sema Kılıç Kocabalta hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Sema Kılıç Kocabalta hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ümraniye bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ümraniye bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ümraniye bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ümraniye bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Dermatologlar
Ümraniye bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ümraniye bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Dermatologlar
Ümraniye bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Dermatologlar
Ümraniye bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ümraniye bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar