Moxo Dikkat Ölçme Testi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Kişisel Ofis
Perma Eğitim Kurumları'nda Temmuz 2022 - Haziran 2023 tarihleri arasında psikolog olarak görev yaptı, öğrencilerin akademik başarılarını destekleyip psikolojik ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalar yürüttü. Nisan 2022 - Haziran 2023 tarihleri arasında ERD Psikoloji firmasında farklı yaş gruplarından danışanlarla psikoterapi uyguladı.
Haziran 2023'ten itibaren Bee Psikoloji’de psikolog olarak çalışan Psikolog Seme Melike Yavuz, bireysel çocuk/ergen/yetişkin terapisi, çift terapisi, grup terapileri gibi çeşitli psikolojik hizmetler sunmaktadır. Ayrıca, danışanların psikolojik ihtiyaçlarını anlamak ve uygun çözümler sunmak için sürekli olarak güncel araştırmalardan ve psikoloji literatüründen yararlanmaktadır.
Bireysel Davranışçı Terapi, Çözüm Odaklı Terapi, MMPI Testi ve Moxo Dikkat Performans Testi uygulayıcı eğitimine sahiptir.
i̇...k
Melike hanımı sosyal medya üzerinden keşfettim. İşim sebebiyle çok yoğun stres yaşıyordum ve bundan kaynaklı hayatımda bir takım sorunlar oluşmuştu. Melike hanım bana bu stresi nasıl yöneteceğim ve nasıl aşacağım hakkında ve sorunlarımı çözmem konusunda çok yardımcı oldu.
t...
Uzun süredir yaşadığım zorluklarla baş etmekte yardımcı olması amacıyla Psikolog Melike Hanım ile tanıştım ve gerçekten harika bir deneyim yaşadım. Melike Hanım sadece mesleki uzmanlığı ve deneyimiyle değil, aynı zamanda empati, anlayış ve destek konusundaki mükemmel yetenekleriyle de öne çıkıyor.
Sadece bir profesyonel olarak değil, aynı zamanda insan olarak da ilgileniyor. Sorunlarıma dikkatlice yaklaşıyor, beni dinliyor ve samimi bir şekilde destek veriyor. Kendisiyle geçirdiğim her seansta, duygusal sağlığımı anlamak ve güçlendirmek adına büyük adımlar attım. Ayrıca, randevu planlaması konusunda esnek ve düşünceli bir yaklaşıma sahip olması da benim için çok önemliydi. İhtiyaç duyduğumda kolayca ulaşılabilir olması, tedavi sürecimin sorunsuz ve etkili bir şekilde ilerlemesine yardımcı oldu. Sonuç olarak, Melike Hanım benim için sadece bir terapist değil, aynı zamanda güvenilir bir rehber ve destek kaynağı oldu. Herkese gönül rahatlığıyla öneririm.
ö...
Melike Hanım'la 1 sene önce tanıştık. Eskiden yaşadığım ve bende hala travma etkisi bırakan bir olaydan dolayı seans almaya başlamıştım. Yaklaşık 5 aylık süreçte her hafta seansımız oluyordu ve bu süreçte travmamı atlatmayı başardım. Ondan sonra haftada iki kez seans yapmaya başladık. Artık ayda bir yapıyoruz. Sayesinde kendimde büyük gelişmeler yaşadım. Gerçekten Dünya'ya olan bakış açımın değişmesini sağladı. Hayat enerjimi geri kazandım. Bende büyük farkındalıklar sağladı. Çevremdeki insanları kendimden öne koymamaya başladım, kendi özdeğer ve özsaygımı kazandım. Kendisinin bende yeri çok ayrıdır. Kendisine yaşadıklarımı ve düşüncelerimi anlatırken hiçbir zaman çekinmedim. İşinde profesyonel bir insan.
g...
Melike hocayla, arkadaşım vesilesiyle tanıştım. Arkadaşımın değişimini görünce, terapi sürecine şans vermek istedim; iyi ki de vermişim. Stresli zamanlarda yemeden içmeden kesiliyor, mide bulantısı yaşıyordum ve bu sorunun psikolojik kökenli olabileceğini düşündüm. Melike hocamla bu problemin kaynağına indik ve hayatımdaki bazı şeylere içgörü kazandım. Herkese öneririm, benim gibi önyargılı olanlar, hele varsa hiç vakit kaybetmeden bu sürece başlasın derim.
b...
Melike Hocam, arkadaşımın önerisi sayesinde tanıştım. Terapi kararı almak zor olsa da, uzun araştırmalar sonrasında Melike hocamın yetkinliğine güvendim ve bu güveni boşa çıkarmadı. İçtenliği, güler yüzü ve yargılamayacak olması, Melike hocamla çalışmanın huzur verici bir deneyim olduğunu gösterdi. Anksiyete şikayetim için gittiğimde, Melike Hoca bu konuda bilinçli olmamı sağlayarak önemli bir destek oldu. Hala ara ara görüşmeler yapıyoruz. Bana çeşitli yöntem ve tekniklerle destek oluyor. İyi ki bu sürece birlikte çıkmışım herkese de tavsiye ederim. Kendisini bir kere tanırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
z...
Sema Melike hocayla sosyal medya üzerinden iletişime geçmiştim. Covid sürecinden sonra, kalabalık ortamlara girme fobim oluşmuştu. Bu konuda ne kadar takıntılı olduğumu biliyordum ve birinden destek almak istedim, Sema Melike Yavuz hocamı seçtim. İlk seanstan itibaren çok rahatlamış hissetmiştim. Eskiden seans sıklığımız çoktu şimdi daha seyrek seanslar yapıyoruz. Olumlu bir şekilde ilerlediğimizi hem kendim hem de çevremdekiler farkediyor. İyi ki güvenip desteğini istemişim, herkese önerebileceğim alanında uzman birisi
h...
Melike Hanım'la arkadaş tavsiyesi üzerine anksiyete ve DEHB şikayetlerim üzerine görüşmüştük. Kendisiyle haftalık seanslarımız sonucu farkında olduğum olmadığım birçok sorunu çözdük. Asla yargılamadan ama derinlere inerek ilerliyor olması gerçekten harikaydı. Çevremdekilere de tavsiye ettim ve ediyorum.
k...
Melike Hanım’a arkadaşım aracılığı ile ulaştım. İşimde yaşadığım yoğun stres sebebiyle uyku problemleri çekiyordum bu sebepten dolayı bir uzmandan yardım almak istedim. Süreç benim için çok olumlu ilerledi, Melike Hanım çözüm odaklı bir tedavi süreci uyguladı, problemlerimi çok iyi analiz etti ve beni doğru yönlendirdi, kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden çok memnun kaldığımı ve çevreme kesinlikle tavsiye edeceğim bir uzman olduğunu belirtmek isterim.
e...
Melike hocayı internet üzerinden buldum. Anksiyete ataklarım nedeniyle kendisine başvurdum. Çok ilgili içten ve cana yakın bir psikolog. Bana çok yardımcı oldu. Gönül rahatlığıyla başvurabilirsiniz
a...
Melike Hanım'a bir arkadaşımın önerisi üzerine gitmiştim. Uyku problemi ve aşırı düşünme şikayeti ile başvurdum. Seanslarımız çok iyi geçti beni çok iyi dinledi ve çok yardımcı oldu. Memnun kaldım. Tavsiye ederim.
Sema Melike Yavuz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sema Melike Yavuz, Psikoloji. Size Sema Melike Yavuz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Evlilik Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Sema Melike Yavuz adresi nerede?Sema Melike Yavuz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çukurambar Mahallesi 1480 Sokak Besa Kule İş Merkezi Çankaya, Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sema Melike Yavuz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sema Melike Yavuz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sema Melike Yavuz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sema Melike Yavuz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Sema Melike Yavuz hangi dilleri konuşuyor?Sema Melike Yavuz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sema Melike Yavuz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sema Melike Yavuz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sema Melike Yavuz hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Sema Melike Yavuz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sema Melike Yavuz hangi sigortaları kabul ediyor?Sema Melike Yavuz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar