Yenidoğan Mah. Mimar Sinan Cad. No:25, Kırıkkale
ha...k
20’lik Diş çekimi için kendisine gitmiştim. İnanır mısınız çekimden sonra yüzümde şişme bile olmadı. Çekim esnasında da asla ağrı hissetmedim. Harika bir cerrah. Mutlaka düşünmeden çekinmeden gidebilirsiniz
as...ş
Bugün çoğu hekimin sıkıntılı dediği ve beni ürküttüğü 20’lik diş çekimini yaptırdım Sema doktora. Çok fazla korkum vardı ama dişi çektiğini bile anlamadım. Güler yüzlü, ilgili ve işinde bir o kadar başarılı
be....
20lik dis çekimi için gittim eli cok hızlı ve aşırı güler yüzlüydü 10/10 doktor en iyi yerlere gelmeyi hak eden biri
Muhteşem bir doktor, aşırı tatlı :) işlemi siz fark etmeden bitiriyor. 2 tane 20lik dış çektirdim işlemde sonrasında hiç bir problem yaşamadım
di...z
Okmeydanı diş hastanesinde çene cerrahi bölümüne gittim ve 3 dişimi aynı anda çekti. Özellikle bir tanesi apseli ve uyuşmamasına rağmen. Çekim anında her şeyi hissettim gözümden yaş geldi resmen. Sema Nur doktora gitmeden önce dişlerim daha az acıyordu. Umarım iltihap yayılmaz.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Sema Nur Öktem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sema Nur Öktem, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi.
Sema Nur Öktem adresi nerede?Sema Nur Öktem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenidoğan Mah. Mimar Sinan Cad. No:25 Kırıkkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sema Nur Öktem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sema Nur Öktem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sema Nur Öktem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sema Nur Öktem bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sema Nur Öktem ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sema Nur Öktem hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Sema Nur Öktem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.