Psikiyatri Randevusu
taşpazar mahallesi Ebulfeyz elçibey caddesi adliye karşısında göktaş işhanında 7. Kat No:70, Aksaray
Anksiyete Bozukluğu Tedavisi
Psikiyatrik İlaç Tedavisi
Psiko-Onkoloji
Psikotik Bozukluk Tedavileri
Psikiyatri Nöroloji Clinic
TMS - TMU (Transkraniyal Manyetik Uyarım)
Psikiyatri Nöroloji Clinic
Transkraniyal Manyetik Uyarım Tedavisi (TMU)
Yas Terapisi
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
Şizofreni Tedavisi
Psikiyatri Nöroloji Clinic
Yıllardır meslek hayatımı da büyük ölçüde etkileyen sosyal fobi şikayetim vardı. Daha önce çok farklı merkezlerde psikoterapi dahil tedaviler aldım. Sema Nur hocamla tanışmak çok büyük şans oldu. TMS tedavisi ve psikoterapi ile sıkıntılarımı tama yakın atlattım. Bu düşüncemi doktorum ile de paylaştım daha önce ki aldığım psikoterapilerden çok çok farklı ve etkiliydi. benim için ve Aksaray için doktorumuz büyük şans.
Sema Nur hocam ile kısa süre önce tanıştım ama uzun yıllardır tedavi gören biri olarak şunları söyleyebilirim gerçekten daha ilk görüşmede beni anladığını hissettim. Zaten hemen 15 yıllık tecrübeli ve başarılı bir doktor olduğu belli oluyor. Bir doktor olarak hemen tedavimi tekrar düzenledi kısa sürede tedaviye cevap verdim psikoterapist olarakta gerçekten yaklaşımları çok güzel ve çok etkili bu kadar kısa sürede bu kadar etkili olacağını bende düşünmemiştim tekniği eski öğrendiklerime göre biraz farklı ama çok etkili ve mantığa uygun özellikle benim zamanım çok kısıtlıydı ama her konuda çok ama çok yardımcı oldu. Allah'a şükürler olsun ki Sema Nur hocam ile tanımışım. Aksaray'da psikiyatrist arayan herkese gözü kapalı tavsiye ederim her konuda güvenebilirsiniz
e....ö
Sema Nur hocamla, kendimde ne olduğunu anlayamadığım bir dönemde kesiştik. Hatay’da deprem sonrası yaşadığım kayıplar zihnimde daha önce hiç yaşamadığım kötü izler bırakmıştı. Konuşarak bu kadar çok değişebileceğime inanmazdım. Ancak destek almadan da günlük yaşamıma devam edemeyecek durumdaydım. Bana kısa zamanda eski ben’i kazandırdığı için kendisini bir ömür hatırlayacağım. Yaşadığımız ya da yaşayacağımız sorunları seçme sansımız olmadığına göre kendimizi ve bakış açımızı değiştirme fırsatına kavuşmamızı sağlayan iyi bir hekim olduğunu düşünüyorum.
g.....
Deprem sonrası ciddi bir depresyona girdim. Ayrıca kedi fobim vardı. Yaklaşık 6 aydır devam ediyorum. Şu an Sema Hanım sayesinde evimde bir kedi besliyorum. Depremde çok kayıp yaşadım. Yemek yemiyordum, sürekli korku, kaygı durumundaydım. Şu an sosyal hayatıma devam edebiliyorum. Sema Hanım çok sıcakkanlı ve sevecen bir doktor. Ani ataklar geçirdiğimde kendisine rahatça ulaşabildim ve destek sağladı. Bu durum benim için çok önemliydi. Önceki doktorumu da bu yüzden değiştirmiştim. Çok zor bir dönemdi ve bu dönemde Sema Hanım çok yardımcı oldu. Gerçekten çok memnunum.
Anksiyete sebebiyle araştırarak ulaştım Sema Hanım'a. Yaklaşık 9 aydır devam ediyorum. Kişisel sebeplerden dolayı ara vermek durumunda kaldım bir süre. Çok yol katettik. Eskiye göre çok daha iyi hissediyorum. İlk gittiğimde günde 3-4 defa bayılıyordum. Şuan bayılmalarım tamamen geçti. Kendimi sakinleştirmem için yapmam gerekenleri bana öğretti. Şuanda o yöntemleri uygulayarak kendimi sakinleştirebiliyorum. Hastasına karşı yaklaşımı ve ilgisi çok güzeldi. Beni dinleyişi, açıklamaları çok fayda sağladı. Çevremde de her zaman tavsiye ettiğim bir doktor.
Anksiyete şikayetiyle araştırarak ulaştım Sema Hanım'a. Yaklaşık 8 aydır devam ediyorum. Şu an hiçbir sıkıntım kalmadı. Çok fayda gördüm. Sema Hanım çok sıcakkanlı ve ılımlı bir doktor. Hastasına karşı yaklaşımı çok güzel. Çevremde de her zaman tavsiye edebileceğim alanında çok başarılı bir hekim.
c.....
Travma sonrası stres bozukluğu sebebiyle ulaştım Sema Hanım'a. Etik bir çalışma prensibi var. İhtiyaç duymadığınızda süreci uzatmıyor. Yaklaşımı çok iyi. Danışana karşı sıcakkanlı ve güven duyuyorsunuz. Bu durumda daha rahat açılmanızı sağlıyor. Benim için en önemli süreci dürüst yönetmesi. Yaklaşık 6-7 aydır devam ediyorum. Kendimi sıkışmış hissediyordum. Şu an bu histen kurtuldum. Süreçten memnunum ve tavsiye edebilirim.
Sosyal fobi nedeniyle kendisine başvurdum.öncesinde toplulukta konuşamıyordum,görüşlerimi belli etmekte zorlanıyordum böyle bir durum olduğunda kalbim hızlanıyor,ellerim terliyor,nefes almakta zorluk, baş dönmesi oluyordu büyük şansım Semanur hanımla tanışmak oldu.Herhangi bir ilaç kullanmadan sadece psikoterapi sonrasında artık çok çok iyiyim.Bu tip şikayetleri yaşamıyorum.Hayatıma büyük bir dokunuş yaptı.
r.....
eğitim süreci, fakültesi ve hastalarından aldığım olumlu referanslar ile kendisini tercih ettim. her şeyi ile mükemmel bir hekim. ilgisi ve açıklamaları ile güvenim daha da arttı. psikoterapi sürecinde hayatıma çok değerli katkıları oldu. hocam iyi ki varsınız iyi ki sizinle tanıştım.
n...
Tesadüfen iş yerini gördük, araştırdık ve randevu alıp gittim. Kaygı bozukluğu teşhisi konuldu. Tedavi sürecinde anlattığı bilgileri hayatımda uygulayarak kafamdaki birçok soru ve sorunu daha iyi anlamama yardımcı oldu. Bu farkındalıklar sayesinde hayatıma farklı bakış açıları kattı. Onun gibi güzel bir insanı tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Güler yüzlü, samimi, anlatım şekli açık ve net, iyi bir dinleyici. Kesinlikle çevreme tavsiye ederim, böyle güzel bir insanın kıymetini bilmek lazım.
Sema Nur Türkoğlu Dikmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sema Nur Türkoğlu Dikmen, Psikiyatri. Size Sema Nur Türkoğlu Dikmen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Grup Terapisi, Cinsel Terapi, Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi, Randevu.
Sema Nur Türkoğlu Dikmen adresi nerede?Sema Nur Türkoğlu Dikmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- taşpazar mahallesi Ebulfeyz elçibey caddesi adliye karşısında göktaş işhanında 7. Kat No:70 Aksaray
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sema Nur Türkoğlu Dikmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sema Nur Türkoğlu Dikmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sema Nur Türkoğlu Dikmen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sema Nur Türkoğlu Dikmen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sema Nur Türkoğlu Dikmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sema Nur Türkoğlu Dikmen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sema Nur Türkoğlu Dikmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Sema Nur Türkoğlu Dikmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sema Nur Türkoğlu Dikmen hangi sigortaları kabul ediyor?Sema Nur Türkoğlu Dikmen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.