Ergoterapi Randevusu
Erg. Psk. Sema Özçatal
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Konuşma Terapisi
Nörolojik Rehabilitasyon
Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim
Erg. Psk. Sema Özçatal
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Pediatrik Rehabilitasyon
Çocuk Değerlendirme Paketi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
k.....
Sema hanımla 1 seneye yakındır çalışıyoruz çocuklarla olan sosyal etkileşimi ilk etapta bize güven verdi oğlumun sınıf ve akran fobisini yıktı. Aldığımız seanslar neticesinde günlük yaşam becerilerinde de gözle görülür artışlar meydana geldi. Adana’da bu alan da çalışan nadir ergoterapistlerden bunun yanı sıra çocuklarla olan iletişimi eşsiz birisi onu çok seviyoruz. Oğlumuzun bu gelişimini ona borçluyuz.
t.....
Biz Sema Hanım'la yaklaşık 1 seneye yakın çalıştık, güleryüzlüydü ve etkili oldu.Kızım çok hareketliydi,biraz da konuşma geriliği vardı.Konuşmasında fark oldu, biraz daha sakinledi. Sema Hanım her zaman sabırlı yaklaştı.Bize de devamlı önerileri oluyordu, bana da yardımcı oldu bu yönde.Kızımız okula başladı, seanslarımızı bitirdik.Danışmak isteyen herkese öneririz Sema Hanım'ı.
Sema hocayı Adana da tavsiye üzerine buldum. Kızım 2.5 yaşında Atipik otizm . Sema hocaya başlamadan önce neredeyse hiç iletişim kurmuyordu oyunlara oyuncaklara hiç ilgisi yoktu . Aile içinde anne ve baba dışında hiç kimseyle göz teması dahi kurmuyordu. Sema hocayla başladıktan sonra kızımın etrafa ilgisi arttı. Gözle görülür düzelmeler var , artık kısa sürelide olsa oyunlar oynayabiliyoruz tek tek kelimeler almaya başladık . Seansa büyük bir keyifle giriyor kızım . Biz evde videolar çekip Sema hocaya atıyoruz yorumlayıp bize dönüyor. Sema hanımdan çok memnunuz kızımın erken dönem eğitimlerinin en önemli parçası .
Sema hanımla 5 aydır çalışıyoruz oğlum seanslardan önce okula ve öğretmenlere karşı çok olumsuz bir tutum sergiliyordu öncelikle bu tutumunu aşmasında bize çok yardımcı oldu çocuklarla olan iletişimi sayesinde oğlumuz da okul ortamına daha sıcak bakmasını sağladı hatta son günlerde seansa gideceğimiz günlerde oğlum daha erken uyanmaya heyecanla beklemeye bile başladı bu bizim için çok büyük dönüm noktasıydı bu sıcak tutum oğlumun sosyal etkileşimini de çok etkiledi akranlarıyla kurduğu iletişim sayesinde özgüven problemi ortadan kalktı ev ortamında dahi bağımsız hareket edemezken parkta okulda bir çok yerde oğlum bizden bağımsız iletişim kurar hatta eylemler gerçekleştirmeye başladı. Sema hanımın çocuklara olan bu sıcak tutumu onların sosyal olarak kendilerini farketmelerini sağlıyor bunu kendi çocuğumuzda gördüğümüz gibi çalıştığı diğer çocuklarda da fark ettik. Kişiliği ve akademik kariyeri ile her anlamda çocuklarla nasıl çalışması gerektiğini bilen birisi biz onu çok seviyoruz.
d.....
Sema hocamla tanışalı yaklaşık 1 yıl oluyor . Oğlum 3 yaşında Atipik otizm tanısı aldı. İletişim sorunlarımız vardı , ayrıca duyu bütünleme problemlerimiz. Doktorumuza oğlumun kaygılarını ve korkularını anlattığımda duyusal problem temelli olabileceğini söyledi ve ergoterapistle çalışmamızı önerdi. Sema hocam oğluma hafta da 2 seans evde 2 seans çalıştığı kurumda gördü. Şuan çok ilerledik duyusal problemleri azaldıkça iletişimi gelişti. Sema hocamın oğlumla iletişimi çok iyi onu çok iyi anlıyor. Ev içerisinde biz çocuğumuzla nasıl iletişim kuracağımız konusunda bize rehberlik ediyor. Her anlamda kendisinden çok memnun kaldık kendisinden.
Sema hanımla 6 aydır çalışıyoruz. Çalıştığı kurumda özel eğitim alıyorduk o şekilde tanıştık. Oğlumu değerlendirmeye aldığında bize çok farklı bir bakış açısı kazandırdı. Oğlumun yaşadığı günlük yaşam problemlerini ve bunların çözülebileceğini aktardı. İlk günden bu yana her gün hem seans sonrası hem telefonla bizimle iletişim halinde. Oğlumda ciddi ilerlemeler var özgüveni yükseldi iletişimi güçlendi. Sema hocayı çok seviyor her seansa çok mutlu gidiyor .
Sema Özçatal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sema Özçatal, Ergoterapi, Psikoloji. Size Sema Özçatal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bireysel Terapi, Fobilerden Kurtulmak, Aile İçi İletişim Sorunları, Davranış Bozuklukları, Ağlama ve Öfke Nöbetleri.
Sema Özçatal adresi nerede?Sema Özçatal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kargakekeç, 16132. Sk. No.3/1 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sema Özçatal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sema Özçatal uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sema Özçatal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sema Özçatal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sema Özçatal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sema Özçatal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sema Özçatal hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Sema Özçatal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.