Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi
Serebral Palsi (CP) Rehabilitasyonu
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
İnme Rehabilitasyonu
d.....
Çok memnunum. Hastalık geçirdim 72 yaşındayım. Sema Hanım'dan ayağa zorla kalkabildim. Bayağı iyiye gidiyorum.
Çok memnun kaldım. 1-2 defa seans aldım. Ağrılarıma çok iyi geldi. Müthiş çok güzel ilgileniyor, Çok güler yüzlü. Çok hoşuma gitti. İnsanı dinliyor sözlerini kale alarak hareket ediyor. Tavsiye ederim.
Sema Hanım çok ilgili ve bilgisi var. 30 gün fizik tedavi aldım, birebir ilgilendi.
Genel duruş bozukluğum olduğu için haftada en az iki gün olmak üzere pilates yaptık. İlk ayda bile gözle görünür bir düzelme gözlemledim ayrıca ara ara olan bel ve sırt ağrılarımın da hafiflediğini hissediyorum. Güzel seanslar geçirdik. Kendisi, güler yüzlü ve sabırlı birisi, her türlü sorumu da ilgiyle cevapladığı için ayrıca teşekkür ediyorum. İyiki tanımışım eğlenceli derslere devam diyorum..
Hasta
Oğlum 8 Aylık iken Beyin kanaması Geçirdi Zorlu Süreçlerden sonra Fizik Tedavi Süreci Başladı Ve Allah Razı Olsun Sema Hanım Kendi Evladı Gibi İlgilendi Ve Evladım Çok Şükür Yürüyor Sayesinde İşinin Hakkını Fazlasıyla Veriyor Kesinlikle Tavsiye ederim.
h....y
Babam felç geçirdi ve sağ tarafı tamamen felçliydi. Bu durumla ilgili olarak kendisiyle fizik tedavi sürecine başladık ve şükürler olsun, babam tekrar ayaklandı. Kendisi, süreç boyunca son derece ilgili ve güleryüzlü bir şekilde yaklaştı. Ayrıca, işini gerçekten çok iyi yaptığını düşünüyorum. Şu anda seanslara devam edemiyoruz, ancak ilerleyen süreçlerde tekrar kendisinden fizik tedavi almayı umut ediyoruz.
s....a
Ben Multiple Skleroz (MS) hastasıyım ve fizyoterapistim Sema Hanım'dı. Kendisiyle seanslara katıldığım süre boyunca çok memnun kaldım. Sema Hanım'ın motivasyonu çok yüksekti ve pozitif enerjisi beni olumlu yönde etkiledi. Kendisinin uzmanlığını ve yardımlarını takdir ediyorum. Bu süreçte güzel ilerlemeler kaydettim ve seansların gerçekten faydasını gördüm.
g....t
Ben dönemsel olarak omuzlarım ve boynumda yoğun tutulmalar yaşıyorum. Bu durum hareketlerimi kısıtlıyor ve ağrılara neden oluyor. Kendisiyle manuel terapi ve kuru iğne tedavisi süreci geçirdim. İşlem sonrasında büyük bir rahatlama ve düzelme hissettim. Şu anda tedavi sürecim sonlandı ve genellikle klimanın altında kaldığım zamanlar gibi belirli durumlarda bu sorunu yaşıyorum. Tekrar böyle bir problem yaşarsam yine kendisine başvurmayı düşünüyorum.
Sema Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sema Özdemir, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Sema Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Felç, Boyun Fıtığı, Bel - Boyun Fıtığı, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi.
Sema Özdemir adresi nerede?Sema Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sema Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sema Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sema Özdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sema Özdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sema Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sema Özdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sema Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sema Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Sema Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sema Özdemir hangi sigortaları kabul ediyor?Sema Özdemir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
Denizli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Denizli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Denizli bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Fizyoterapistler