Uzm. Kl. Psk.
Psikoloji
Balıkesir 1 adres
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Bender Gestalt Motor Algı Testi
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Eroğlan Mahallesi Çanakkale yolu Cad. Gündeğdibey Evleri B Blok Kat 3 Daire 13, Balıkesir
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Davranış Bozuklukları
Dinamik Psikoterapiler
Draw A Person
Uzman Psikolog Sema Senekçi Kocaman
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
EMDR Terapi
Good Enough Zeka Testi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Uzman Psikolog Sema Senekçi Kocaman
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikodinamik Psikoterapi
Stres Yönetimi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
de...
Daha çok yeni danışanı olmama rağmen kendimde faydalarını çok yüksek oranda görüyorum. Emeklerine sağlık.. Minnettarım
vi...n
Sema Hanım ile 5.seansım.Sorular sorarak veya kitap tavsiyeleriyle inanılmaz bir yol aldığımı düsünüyorum.Kendimi tanımamı sağladı .
d....t
Sema hn'a cozemedigim bazi konulara destek olmasi icin gittim. Kendisi konusmasi cok rahat, sakin, yargisiz bir ortam sunuyor. Dogru sorular sorarak, cevaplari bulmama imkan taniyor. Guzel nir surec baslattik, guzel farkindaliklar olustu.
g.....
Sema Hanım ile neredeyse 1 senedir kaygılarım,stresli yaşantım üzerine görüşmeye başladık. Önceden başka bir terapist ile görüşüyordum ve olumlu hiç bir sonuç alamadığım için terapinin pek yararlı birşey olmadığını düşünüyordum ancak Sema Hanım ile tanışana kadar. Kendisinin çoook güzel bir enerjisi var,güler yüzü samimiyeti bambaşka kendimi onunla konuşurken sanki en güvendiğim biriyle konuşuyormuş gibi hissediyorum. Son derece dikkatle,sabırla özenli bir şekilde dinliyor kafamdaki tüm soruları yanıtlıyor ve bu süreç içerisinde şu an geldiğim nokta yaşantımı kontrol edebilmemi kendi değerimi fark etmemi aslında güçlü bir yapıya sahip olduğumu anlamamı ve dış etkenlerin beni ekarte edememesini sağlamaya başladı. Bu benim için çok önemli birşey yıllardır yaşam kalitemi,sağlığımı etkileyen negatif düşüncelerimle baş edebilmeyi öğrendim ve bu yüzden uzun bir süre daha terapiyi bırakmayı düşünmüyorum :) ve canıgönülden tavsiye ediyorum
as...k
Mart ayından bu yana Sema Hanımdan destek alıyorum. Yaşadığım sıkıntılardan kaynaklı dışarı bile zor çıkar halde ve çok stresliydim. Şu an stresimi daha iyi yönettiğimi hissediyorum. Kendimle daha fazla ilgilenmeye başladım. Ayrıca aldığım Emdr terapinin de hayatıma kesinlikle etki ettiğini görüyorum. Seansların hayatımı olumlu etkilediğini , önemli farkındalıklar oluşturduğunu gördüğüm için bir süre daha terapi almaya devam etmeyi düşünüyorum.
u....c
Depresyon sebebi ile gördüğüm Sema Hanım ile randevum son derece pozitif bir deneyimdi ve ilk andan itibaren dinleyici bir tutum sergileyerek sorunlarımı ve nasıl yardımcı olabilecegini anlamaya çalıştı. Seans sonunda duygu ve düşüncelerimi ifade etmem için gereken alanı sağlamış olduğu için kendimi daha hafiflemiş ve motive olmuş hissettim.
Bireysel gelişimime faydası olacagina inandigim icin Sema Hanım ile bir kaç seans daha terapi alacağım.
Sema Hanım sayesinde çok geliştim. Sema Hanımla konuştuktan sonra kendimi her defasında çok iyi hissettim
t....s
Hayatımı çok etkileyen ve rahatsız olduğum bir sendromum vardı, Sema hanım sayesinde bunun üstesinden gelmeye her hafta daha çok yaklaşıyorum.
s....a
Yaşadığım travmalar hayatımı çok fazla etkilemeye başlamıştı, terapi ve EMDR sayesinde hayatım çok daha kolaylaştı, yaşadığım olayları daha farklı düşünmeye başladım, kendime iyi gelen şeylere yönelmeye başladım, duvarlarımı daha net belirlemeye başladım. EMDR süreci birçok yönden bana iyi geldi ve gelmeyede devam ediyor. Artık kendimi daha güçlü hissediyorum. Terapistimin yönlendirmeleri çok iyi, çok ilgili, her seans not tutuyor.
m...
Sema Hanım'la tanışmamız bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine oldu. Kendime hiç değer vermeyen bir insandım. Benim için sevdiklerim daha önemliydi. Sema Hanım'la terapi süresince kendime güvenim arttı, sınırlarımı koruyabiliyorum artık. Sema Hanım'dan çok memnunum. İhtiyacı olan herkese tavsiye ediyorum.
Sema Senekçi Kocaman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sema Senekçi Kocaman, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Sema Senekçi Kocaman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi.
Sema Senekçi Kocaman adresi nerede?Sema Senekçi Kocaman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eroğlan Mahallesi Çanakkale yolu Cad. Gündeğdibey Evleri B Blok Kat 3 Daire 13 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sema Senekçi Kocaman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sema Senekçi Kocaman uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sema Senekçi Kocaman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sema Senekçi Kocaman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sema Senekçi Kocaman hangi dilleri konuşuyor?Sema Senekçi Kocaman ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sema Senekçi Kocaman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sema Senekçi Kocaman tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sema Senekçi Kocaman hakkında ne düşünüyor?Toplam 54 hasta / danışan, Sema Senekçi Kocaman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sema Senekçi Kocaman hangi sigortaları kabul ediyor?Sema Senekçi Kocaman tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Balıkesir Aile İçi İletişim Sorunları
Balıkesir Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Balıkesir Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Balıkesir Obsesif-Kompulsif Bozukluk