Haliç Üniversitesi Psikoloji bölümünden 2018 yılında mezun olmuştur. Haliç Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans öğrenimini 2020 yılında tamamlamıştır. Üniversite öğrenimi sırasında Galatasaray Spor Kulübü, OÇİDEP gibi birçok kurumda Psikolog olarak görev almıştır. EMDR, Dinamik Psikoterapi, Aktarım Odaklı Terapi, Bütüncül Psikoterapi ve Çocuk Merkezli Oyun Terapisi çalışma alanlarıdır. 2020 yılı Eylül ayından bu yana Edremit’te Klinik Psikolog olarak danışan görmeye devam etmektedir.

Uzman Psikolog Sema Senekçi Kocaman
Eroğlan Mahallesi Çanakkale yolu Cad. Gündeğdibey Evleri B Blok Kat 3 Daire 13, Edremit, Balıkesir

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Banka Havalesi

Randevu +24 daha fazla

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Aile İçi İletişim Sorunları

Eroğlan Mahallesi Çanakkale yolu Cad. Gündeğdibey Evleri B Blok Kat 3 Daire 13, Balıkesir

Konum: Uzman Psikolog Sema Senekçi Kocaman Randevu

Daha çok yeni danışanı olmama rağmen kendimde faydalarını çok yüksek oranda görüyorum. Emeklerine sağlık.. Minnettarım

V
Konum: Uzman Psikolog Sema Senekçi Kocaman Randevu

Sema Hanım ile 5.seansım.Sorular sorarak veya kitap tavsiyeleriyle inanılmaz bir yol aldığımı düsünüyorum.Kendimi tanımamı sağladı .

Konum: Uzman Psikolog Sema Senekçi Kocaman Psikoloji Randevusu

Sema hn'a cozemedigim bazi konulara destek olmasi icin gittim. Kendisi konusmasi cok rahat, sakin, yargisiz bir ortam sunuyor. Dogru sorular sorarak, cevaplari bulmama imkan taniyor. Guzel nir surec baslattik, guzel farkindaliklar olustu.

Konum: Uzman Psikolog Sema Senekçi Kocaman Randevu

Sema Hanım ile neredeyse 1 senedir kaygılarım,stresli yaşantım üzerine görüşmeye başladık. Önceden başka bir terapist ile görüşüyordum ve olumlu hiç bir sonuç alamadığım için terapinin pek yararlı birşey olmadığını düşünüyordum ancak Sema Hanım ile tanışana kadar. Kendisinin çoook güzel bir enerjisi var,güler yüzü samimiyeti bambaşka kendimi onunla konuşurken sanki en güvendiğim biriyle konuşuyormuş gibi hissediyorum. Son derece dikkatle,sabırla özenli bir şekilde dinliyor kafamdaki tüm soruları yanıtlıyor ve bu süreç içerisinde şu an geldiğim nokta yaşantımı kontrol edebilmemi kendi değerimi fark etmemi aslında güçlü bir yapıya sahip olduğumu anlamamı ve dış etkenlerin beni ekarte edememesini sağlamaya başladı. Bu benim için çok önemli birşey yıllardır yaşam kalitemi,sağlığımı etkileyen negatif düşüncelerimle baş edebilmeyi öğrendim ve bu yüzden uzun bir süre daha terapiyi bırakmayı düşünmüyorum :) ve canıgönülden tavsiye ediyorum

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Mart ayından bu yana Sema Hanımdan destek alıyorum. Yaşadığım sıkıntılardan kaynaklı dışarı bile zor çıkar halde ve çok stresliydim. Şu an stresimi daha iyi yönettiğimi hissediyorum. Kendimle daha fazla ilgilenmeye başladım. Ayrıca aldığım Emdr terapinin de hayatıma kesinlikle etki ettiğini görüyorum. Seansların hayatımı olumlu etkilediğini , önemli farkındalıklar oluşturduğunu gördüğüm için bir süre daha terapi almaya devam etmeyi düşünüyorum.

U
Konum: Uzman Psikolog Sema Senekçi Kocaman Psikoloji Randevusu

Depresyon sebebi ile gördüğüm Sema Hanım ile randevum son derece pozitif bir deneyimdi ve ilk andan itibaren dinleyici bir tutum sergileyerek sorunlarımı ve nasıl yardımcı olabilecegini anlamaya çalıştı. Seans sonunda duygu ve düşüncelerimi ifade etmem için gereken alanı sağlamış olduğu için kendimi daha hafiflemiş ve motive olmuş hissettim.
Bireysel gelişimime faydası olacagina inandigim icin Sema Hanım ile bir kaç seans daha terapi alacağım.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Sema Hanım sayesinde çok geliştim. Sema Hanımla konuştuktan sonra kendimi her defasında çok iyi hissettim

T
Konum: Uzman Psikolog Sema Senekçi Kocaman Randevu

Hayatımı çok etkileyen ve rahatsız olduğum bir sendromum vardı, Sema hanım sayesinde bunun üstesinden gelmeye her hafta daha çok yaklaşıyorum.

Konum: Uzman Psikolog Sema Senekçi Kocaman EMDR Terapi

Yaşadığım travmalar hayatımı çok fazla etkilemeye başlamıştı, terapi ve EMDR sayesinde hayatım çok daha kolaylaştı, yaşadığım olayları daha farklı düşünmeye başladım, kendime iyi gelen şeylere yönelmeye başladım, duvarlarımı daha net belirlemeye başladım. EMDR süreci birçok yönden bana iyi geldi ve gelmeyede devam ediyor. Artık kendimi daha güçlü hissediyorum. Terapistimin yönlendirmeleri çok iyi, çok ilgili, her seans not tutuyor.

Sema Hanım'la tanışmamız bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine oldu. Kendime hiç değer vermeyen bir insandım. Benim için sevdiklerim daha önemliydi. Sema Hanım'la terapi süresince kendime güvenim arttı, sınırlarımı koruyabiliyorum artık. Sema Hanım'dan çok memnunum. İhtiyacı olan herkese tavsiye ediyorum.