o....e
Eşimin Meme Ca tedavisini planlayan, uygulayan başarılı ve donanımlı bir öğretim üyesi. Güleryüz ilgi ve alakası için minnettarız.
s....k
2019 yılında meme ca tedavisine başlamamla beraber tanıştık hem annemin hem benim tedavimi planladı. Her odaya gelişimde bi daha gelmeyeceğim diyerek gelip sema hocamın güler yüzü, şefkatli karşılayışı, benle beraber üzülüp benle beraber sevinişi ama bir o kadar açık sözlü ve net oluşuyla her seferinde beni tekrar tedaviye devam etmem hususunda motive ederek tedavim için ihtiyacım olan motivasyonu sağladı. En az zararla en kaliteli ve konforlu tedaviyi sunduğu için ona minnettarım. İyi ki yollarımız kesişti onu çok seviyorum
si...a
Akciğer 4.evre kanseri teşhisi konulan 70 yasinda ki babama doğru doz da radya-kemoterapisi sayesinde hastalığı atlattı. Kendisine minnettarız…
me...
Şahane güler yüzlü dinleyen detaylı anlatan anlayan her sorunuza cevap veren kontrollü sizi iyi hissettiren beni kanserden ewing sarkom dan kurtaran bir doktor
ra...n
cok iyi bir hekim annem rahmetlinin hekimligini yapmıştı kendisine cok teşekkür ederim.
Sema Sezgin Göksu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sema Sezgin Göksu, Tıbbi Onkoloji.
Sema Sezgin Göksu adresi nerede?Sema Sezgin Göksu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dumlupınar Bulvarı Arapsuyu Konyaaltı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sema Sezgin Göksu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sema Sezgin Göksu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sema Sezgin Göksu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sema Sezgin Göksu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sema Sezgin Göksu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sema Sezgin Göksu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Sema Sezgin Göksu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.