Üniversite Eğitimi’ni, Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi “Sağlık Hizmetleri”nde tamamladım. Resmi Olarak;
“Psikoloji Eksperliği”
“Aile Danışmanlığı”
"Kobi Danışmanlığı"
“Çocuk Oyun Terapisi Uygulayıcılığı”
“Öğrenci, Yaşam ve Aile Koçluğu”
“AB Akredite Yönetici ve Personel Eğitmenliği” Yetkinliklerine sahibim.
Halen faaliyetlerine devam eden SMY Danışmanlık & Eğitim Ofisi’ni kurdum 2023 itibariyle şirketimizin 11. yılını yaşıyoruz. Bu 11 yıl içerisinde iki makro boyutlu A.B.projesinde hizmet sağlayıcı olarak yer aldık.
Avrupa Birliği, Çalışma ve Turizm Bakanlığı’ nın TUYUP Projesi’nde “Yönetici ve Davranış” Eğitmeni olarak üst düzey yöneticilere Liderlik ve İşletme yönetimi eğitimleri vererek akredite oldum. çok sayıda eğitimler verdim.
Sanayi Bakanlığı, Çalışma Bakanlığı ve Manisa Kalıp İmalatçıları nın işbirliğiyle yürütülen UR-GE (uluslararası rekabetçiliğin güçlendirilmesi) projesi kapsamında üç yıl boyunca şirketlere "Yönetim Danışmanlığı " yaprım. Halen verimsizliğin azalması, Kurumsallaşma, Karlılığın artılması konularında Şirketlerle çalışmalarım devam etmektedir.
Kalkınma Ajansı Projelerinde Eğitmen olarak elliyi aşkın projede Davranış Bilimleri, Liderlik, Çatışma Çözümü, Yöneticilik ve Koçluk, Protokol Kuralları vb. Eğitimler verdim.
Özel Gruplara Sertifikalı Eğitimler düzenlemeye ve organize etmeye devam ediyorum.
Baro, Belediyeler, Özel Kuruluşlar ile çalıştım halen çalışmaktayım. Yüzü aşkın seminer çalışamam mevcuttur.
“Birebir Seanslarla Aile Danışmanlığı, Çocuk, Öğrenci Danışmanlığı ve Bireysel Danışmanlık Hizmetleri”ni sürdürmekteyim.
Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve bazi Derneklerle “Dezavantajlı (İstismar, Bağımlılık) Genç Gruplarla gönüllü çalışmalar yaptım.
İzmir ve Manisa’da ayrıca onlıne olarak dünyanın her yerine hizmet sağlıyorum.
Danışmanlık amacım, insanların farkındalık kazanıp kendini gerçekleştirebileceği ilham ve cesareti keşfetmelerini sağlamak.
sizinle de tanışarak yeni ufuklar keşfetmemizi ve güzel şeyleri beraber kutlayabilmemizi umuyorum.
Sevgi ve saygılarımla...
Sema Yıldırım
Uncubozköy, Meydan Avm, 5515. Sk. no:31,,
Aile Danışmanı Sema Yıldırım
du...u
Gayet güzel geçiyor seaslarımız çok memnun kaldım iyiki tanıdım sizi hayatımda çok şey düzeldi . daha da iyi olacağına inanıyorum.
g....s
Sema hocam eşimle bana çok iyi geldi kendisi çok anlayışlı öngörülü kendini iyi hissettiren çok iyi empati yapabilen çok tatlı bir hocam fazla söze gerek yok bi tane o
h....d
Ruhu şifalandıran hocam. Size kendinizi yanlız hissettirmeyen, şevkatli yaklaşımıyla herşeyi halledeceğinize sizi inandıran şifacı bir ruh diyorum. Gönlümün tüm yorgunluğunun kaynağını bulan , yol gösteren yükümü hafifleten canım hocam.
s....n
Kızımın okul fobisi ni sayenizde yendik bize büyük katkılarınız oldu
e....)
Sema Hanım ile yaşadığımız sorunları aştık ve bize çok iyi geldi. Düzenli kontrollerle takibimizi sağladı ve çocuğumuz gitmek istemediğinde ona zaman tanıyıp, seanslarımızı ileri bir tarihe erteleyebildik. Konuşmaları ve tebrikleri çocuğumuzun hoşuna gitti ve bize büyük destek oldu. Şubat ayından beri düzenli olarak görüşüyoruz ve 6-8 seanslık danışmanlık hizmeti aldık, sürecimiz devam ediyor. Haftalık seanslara başladığımızda çocuğumuz isteksizdi, ancak Sema Hanım'ın samimi konuşmaları ve ilgisiyle şimdi birlikte gitme isteği oluştu. Önceleri tereddütlerim vardı, ancak şimdi kendisiyle geçirdiğimiz her seansı keyifle bekliyoruz.
Sema hanima bir arkadasimin tavsiyesi uzerine gittim ve iyi ki de gitmisim diyorum. Sinav kaygilarim ve stresim cok fazlaydi ve ustesinden gelemiyor artik saglik sorunu derecesinde bana yansiyordu. Sema hanim kafamda acik olan bos sekmeleri kapatip hedefime daha kararli ve keskin bir sekilde ilerlememi sagladi. Iyi ki de karsima cikmis suan tip okuyorum ve emekleri uzerimde cok.
c.....
Sema hanımin desteğine ilişkimde yaşadığım problemler nedeniyle başvurdum. Olaylara tarafsız bakış açısı, profesyonel yaklaşımı, bilgi birikimi sayesinde hem ilişkimde yaşadığım sorunları hem de kendi içimde yanlış ya da eksik yaptığım şeyleri görüp düzeltme şansım oldu. Onunla çalışmaya başladıktan sonra ilişki ve yaşam kalitem arttı.
r....ç
Ben yurt dışında yaşayan bir öğrenciyim ve başlangıçta, yurt dışında öğrenci olmaya alışmak, benim için oldukça zorlayıcı bir deneyimdi. Sema hanım, bu geçiş sürecinde beni etkili bir şekilde yönlendirdi ve destekledi. Kendisinin tutumu ve deneyimi duygusal zorluklarımı anlamama yardımcı oldu ve beni motive etti. Yaşadığım kültür şoku, dil bariyerleri ve sosyal uyum zorlukları konusunda beni cesaretlendirdi. Bana, bu zorlukların normal olduğunu ve zamanla adapte olacağımı anlatarak güven duygumu güçlendirdi. Ayrıca, karşılaştığım sorunlarla başa çıkma becerilerimi geliştirmemde bana rehberlik etti. Seanslardan önce aktif olarak Türkiyeye geri dönmeyi düşünüyordum ve depresiftim ama şu an kendimi gerçekten hiç olmadığım kadar iyi hissediyorum artık mutlu ve sosyal bir hayatım var.
na...l
Kendisine tavsiye üzerine başvurdum. Yaklaşık 4 ay boyunca düzenli olarak görüşmeler gerçekleştirdik. Kaygı bozukluğum ve aile sorunlarım vardı.
En başından itibaren beni dikkatle dinledi ve yaşadığım sürecin üstesinden gelebilmem için bana oldukça etkili ve çözüm odaklı bir danışmanlık yaptı. Ayrıca gelecekte benzer bir alanda çalışacak olmam dolayısıyla gerçekleştirdiğimiz görüşmeler bana güzel bir bakış açısı sağladı.
me...d
Geçtiğini zannettiğim travmalar, sebebini bilmediğim olumsuz düşünceler ve iş hayatının verdiği stresi atlatmamda yardımcı oldunuz. Her tanıdığıma gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim ender insanlardan birisiniz
Sema Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sema Yıldırım, Aile Danışmanlığı. Size Sema Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık.
Sema Yıldırım adresi nerede?Sema Yıldırım adresini belirtmedi. Sema Yıldırım yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Sema Yıldırım adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sema Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sema Yıldırım uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Sema Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sema Yıldırım tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sema Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 54 hasta / danışan, Sema Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.