Öğrencilik yıllarımda ve mezun olduktan sonra mesleğimle ilgili çeşitli eğitimlere ve kişisel gelişim alanında eğitimlere katıldım. Halen mesleğimle ilgili makaleler, kitaplar okuyarak ve eğitimlere katılarak kendimi geliştirmeye çalışıyorum.
Özellikle vücut ağırlığı denetimi, diyabet ve gastrointestinal sistem hastalıkları üzerinde çalışmaktayım.
Hasta
Öncelikle size çok teşekkür etmek istiyorum.Çünkü benim yapamayacağımı düşündüğüm ve baştan pes edeceğimi düşündüğüm bu yolda bana çok yardımcı oldunuz. Diyet denilince akla aç kalmak yeterli beslenememek geliyordu bana göre.Eminim çoğu kişi de diyeti aç kalma gibi görüyor.Ama siz benim için bu diyet sürecini aç kalmak değil de düzenli ve dengeli beslenme olarak değiştirdiniz.Ne korktuğum gibi aç kaldım ne de yemekten kendimi alıkoyamadığım şeylerden vazgeçtim. Hayatımda kendimi bu kadar zinde ve sağlıklı hissettiğim bir zaman olmadı.Spor ve dengeli beslenme meğersem her şeymiş. Bana bu tecrübeyi kazandırdığınız için minnettarım. Benim isteklerimi dinlediğiniz için,bana yol gösterdiğiniz için,nasıl beslenmem gerektiğini öğrettiğiniz,hayatıma en güzel şekilde dokunabildiğiniz için de teşekkür ederim. Sizin sayenizde hem sağlığım hem de kendime olan güvenim arttı. Başarabileceğim şeyleri bulmamı sağladınız. Hayatıma kattığınız her şey için de ayrıca teşekkür ederim.
Sevgilerimle
du...
Merhabalar Sema hanımla 2 ay önce tanıştım. Kendisi ilk diyetisyenim. Sema hanımla tanışmadan önce diyetten çok korkuyordum aç kalmak bana göre değildi çünkü çevremde başka diyetisyenlere gidenleri görüyordum aç kalarak sadece sıvı tüketerek zayıflamaya çalışıyorlardı. Ama bunun böyle olmaması gerektiğini hersey yediklerimize dikkat etmek ve dengeleme yapmak olduğunu öğrendim.
Çok güler yüzlü anlayışlı sıcakkanlı biri. Görüşme esnasında çok rahatım ve çok şanslıyım Sema hanımı tanıdığım için çok teşekkür ediyorum.
em....
Sema hanım ilk diyetisyenim . Kendisinin güler yüzü ve samimiyeti görüşmelerimizin hep sohbet tadında geçmesine , daha samimi bir ortam olmasına vesile olmuştur. Diyet kelimesinden öncesinde korkardım , aslolanın sağlıklı beslenme olduğunu Sema hanımla öğrendim . Kilo vermenin sağlıklı beslenme ve vücudumuzun ihtiyaçlarını gereğince karşılamakla olabileceğini , diyetin aç kalmamak olduğunu da öğrendim . Kendisinden sağlıklı beslenme dersleri de aldım , artık ne yersem o öğünü dengelemeyi biliyorum . Hepsi Sema hocam sayesinde . Kendisine çok teşekkür ediyor , sağlıklı beslenmeyi onunla ogrenmenizi tavsiye ediyorum.
fe...
İlk diyetisyenim, kendisinden çok şey öğrendim. Takipte olduğum süreç boyunca ideal kiloma ulaştım. Hemen hemen hiç bir kısıtlama olmadan rahat bir şekilde hem kilo verdim hem de dengeli/düzenli beslenmiş oldum. Hocamızın tavsiyeleriyle, alternatif önerileri ile, eğitimleri ile çok güzel bir süreç geçirdim. Çok teşekkür ediyorum.
sü...y
Bugüne kadar gördüğüm en özverili diyetisyen diyebilirim gerek üslubu olsun gerekse işi olsun gerçekten mükemmel. Hazır beslenme programları yerine kişinin ihtiyacına ve tahlillerine göre özel beslenme programı hazırlıyor ve sağlıklı beslenmenin mantığını kavratıyor. Sema hanım sayesinde anlık olarak 8 kilo verdim. Süreçte karşımıza çıkan ödem, konstipasyon gibi sorunlara da kolayca çözümler sunuyor. Ben hem yaptığı işi hem de şahsi olarak kendisini çok sevdim.
ze...t
Bir ay önce sema hanımla tanıştım verdiği sağlıklı beslenme programı ile bir ayda 5 kilo verdim fakat sema hanım kilodan daha önemlisinin sürdürebilirlik olduğunu ve bunun yanı sıra yağ yakımının önemini anlattı artık yağ kaybedip kas oranımın artmasını önemsiyorum bir aylık süreçte hoşgörülü ve empati yaparak ilerledi motivasyonumu yükseltti daha önce gittiğim diyetisyenlerin yanısıra sema hanımla aslında her şeyi yiyerek de sağlıklı beslenebileceğimi gördüm bir şey yediğimde pişman olmak yerine diğer öğünde onu dengeliyorum yollarımızın kesişmesine sevindim umarım çok daha güzel sonuçlarla devam ederiz teşekkürler
Sema Zürey isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sema Zürey, Diyetisyen.
Sema Zürey adresi nerede?Sema Zürey şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sarıyakup Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sema Zürey isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sema Zürey online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sema Zürey hangi dilleri konuşuyor?Sema Zürey ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sema Zürey isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sema Zürey bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sema Zürey ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sema Zürey hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Sema Zürey hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diyetisyenler