Lisans eğitimimi Maltepe Üniversitesi Psikoloji bölümünde yüksek onur derecesi ile, yüksek lisans eğitimimi Haliç Üniversitesi Klinik Psikoloji programında tamamladım. Tezimi "Evli Bireylerde Ruhsal Travmanın Evlilik Uyumu ve Evlilik Doyumu Üzerine Etkisi" üzerine yazdım. Alanım üzerine pek çok eğitim almış ve almaya devam ederek kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Bir dönem eğitim danışmanlığı ve iki sene özel bir kurumda proje koordinatörlüğü yaptım. Aynı zamanda alana girdiğimden bu yana yüz yüze ve online seanslarıma devam ediyorum. Ergen, yetişkin ve çiftler çalışma alanlarımdır. Seanslarımda baskın olarak EMDR, şema terapi ve kabul-kararlılık terapisi ekollerinden faydalanıyorum. Çift terapisi seanslarımda ise Gottman terapisi ile çalışıyorum.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Röportaj

Konum: SK Psikoloji Bireysel Terapi

Kendimi daha iyi tanıyıp, kişisel gelişimime odaklanmak için terapiye başladım. Semanur Hanım, bana sadece profesyonel bir destek sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda her durumda bana güven ve cesaret veriyor. Her görüşmede bana güven veriyor ve hissettiklerimi açıkça ifade etmeme yardımcı oluyor. Kendimi her zaman rahat hissettiğim bir ortam yaratıyor. Her zaman beni dikkatle dinliyor ve gerçekten anladığını hissettiriyor. Semanur Hanım'la yaptığım seanslar, hayatımı daha olumlu bir şekilde yönlendirmeme yardımcı oldu. Terapinin inişli çıkışlı bir süreç olduğunu anladım, bu süreci atlatmayı Semanur Hanım'la birlikte başardık. Anlayış, güleryüz ve şefkatli bir psikolog arıyorsanız gönül rahatlığıyla Semanur Hanım'la çalışabilirsiniz

Konum: SK Psikoloji Randevu

Semanur Hoca, hayatıma giren en mükemmel insanlardan biri. İyi ki yollarımız kesişmiş. Kendisiyle konuştukça içim huzur doluyor diyebilirim. Sonsuz tavsiyedir

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Semanur benim hayatımdaki en güzel dokunuşa sahip kişilerden biri kendisi yol arkadaşım destekçim acı tatlı tüm Gerçekleri yüzüme yansıtan aynam.ikinci yılımızı doldurduk bunca ay nasıl geçti: olduğum kişiyi görmek ve onu kabul etmekle geçti kolay gibi duruyordu ama zordu hala da zor ama Semanur bana hep derdi ki :”Baştan başlayacağınızı düşündüğünüz anlarda bile en baştan başmayacaksınız siz o yolu yürüdünüz ve emin olun ikinci kez geçmek daha rahat yol almanızı sağlayacak çünkü yöntemi biliyorsunuz orada olacakları gördünüz “ bu benim bir mottoma dönüştü diyebilirim evet biliyorum düşersem nerden yara alırım ne kadar kanar nasıl iyileşir en hızlı nasıl kapanır o yara.bunların farkında olmak bambaşka elbette her zaman düşüşlerimi tahmin edemiyorum bu seferde insan olduğumu hatırlatır kendisi düştünüz diye ayağınız sakat gözünüz kör değil sadece tökezlediniz tekrar kalkabilirsiniz der velhasıl Semanur bana noksanlığımın insani oluşunu ve ne kadar doğal bir süreç olduğunu gösterdi

Konum: SK Psikoloji EMDR Terapi

Öncelikle kendisi çok iyi ve kaliteli bir kişiliğe sahip, çocuklukta ki yaşadığım ve orada hapsolmuş bazı olayların beni hala etkilemesinden kurtulmamda yardımcı oldu. Yeter ki siz inanın,çocukluğa gidilir mi evet gidilir ve sanki kayıp ettiğim kardeşimi bulmuş gibi mutlu olmamda yardımcı oldu.

Konum: SK Psikoloji Bireysel Terapi

Semanur hanım sayesinde özşefkat, kendime dair olumlu olanı görebilme becerilerim gelişti. Kendisinin güleryüzlü ve empatik yaklaşımı sayesinde terapötik ilişki kurmakta hiç zorlanmadım. 1,5 senelik terapi sürecim bitti ve duygularımı adlandırmakta kendimi ifade etmekte daha rahat bir yerdeyim. Zorlandığım yaşam deneyimlerini emdr ile çalışmak bana iyi geldi. Sebepsiz ağlamalarım boşluk hissim bu süreçte bitti. Kendi çevreme de önerdiğim yönlendirdiğim kıymetli bir psikolog. Terapiye başlamak istiyorsanız ve güleryüzlü anlaşıldığınızı hissettiren bir psikolog arıyorsanız rahatlıkla ve güvenle Semanur hanıma başvurabilirsiniz.

Konum: SK Psikoloji Ergen Terapisi

semanur hocayla sınav senemde tanıştık, sınav vesilesiyle geldiğim bu yolda bundan bağımsız birçok konuda daha bana çok yardımcı oldu. Seanslar sırasında daha önce fark etmediğiniz birçok şeyi sizlere fark ettiriyor ve çözümü kendiniz, kendinizde bulmanızda çok yardımcı oluyor. Aynı zamanda çok tatlı dilli, derdiniz ne olursa olsun sizi yargılamadığını size yardımcı olmayı çok istediğini anlayabiliyorsunuz, bence kendinizi doğru açıklayabilmek açısından bir psikologda olması gereken en önemli özellik de bu. Sınav senemi atlattıktan sonra da kendisiyle görüşmelerime devam ettim ve etmekteyim. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz, kendisiyle tanıştığınıza çok memnun olursunuz:)

Ş
Konum: SK Psikoloji Normal Randevu

Semanur hocamla 6. Seansımızı tamamladık, bu kadar kısa zamanda bile kendimi inanılmaz iyi hissediyorum. Kendisinin gerek güleryüzü, gerek üslubu gerekse uyguladığı farklı yöntemler seanslara bağlanma ve seanslardan fayda görme konusunda bana çok yardımcı oldu.

Z
Konum: SK Psikoloji Randevu

Semanur hanım bana ilk seansında burdan çıkınca hayatınızdaki her şey aynı kalıcak değişen tek şey siz olacaksınız demişti o zaman anlamamıştım ne demek istediğini birbucuk yıldır her hafta düzenli 2 saat uzaklığımda olmasına rağmen seanlarıma gidiyorum ve şuanda anladım ki evet hayatımda hemen hemen her şey aynıyken benim bakış açım hem etrafa en en önemlisi de kendime karşı değişti zaman zaman terapiden kaçmak istedim zorlandığım günler çokça oldu çoğu korkumu yendiğimi duygularımla nasıl başa çıkmam gerektiğini beni bana düşündürerek sevdirerek kendi yolumu bulmamı sağladığı ve bu süreçte yanımda olduğu için çok mutluyum

Konum: SK Psikoloji Randevu

İnsanın hayatına birisi dokunur ve değişir ya, Semanur hocam ile tam onu yaşadık. Güler yüzü, samimiyeti ve bunun yanında profesyonel yaklaşımı ile onun yanında kendimizi açmak ve ilerlemek çok güzel. Bilgi birikimi ve ilgisi çok iyi hissettiriyor. İyi ki yollarımız kesişmiş :)

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Her anlamda doğru yönlendirmeler ile hayatıma kattığınız değer ve pozitif yaklaşımınız için benim için çok değerli. İyi ki karşılaşmışız. Umarım hep böyle gülersiniz :)