Çiftlikköy Mah. MEÜ Çiftlikköy Kampüsü, Yenişehir
re...p
Ben doktorumla 1989 yılında Ankara üniversitesi tıp fakültesi Pediatri anabilimdalı hastanesinde tanıştım.O zamanlar bana (ALL)Akut Lenfoblastik Lösemi tanısını koymuşlardı.O zamanlar 9-10 yaşlarındaydım. Önce Allah sonra doktorlarımın sayesinde bu hastalıktan kurtuldum.Kendisinin bana yaklaşımı aynı bir anne şefkati gibi olmuştur.Ben onların sayesinde daima moralli ve hayata tutunabilen bir insan oldum.Çok değerli eşleri Necdet bey de benim doktorumdu.Şu an 33 yaşındayım Evliyim ve çalışıyorum.Allahtan tek dileğim bunlar gibi insanların yeryüzüne daima gelmeleridir.Ben çok şanslıydım.Böyle değerli insanları tanıma ve tedavi olma fırsatı buldum.Kendilerini çok seviyor ve saygı sevgilerimi yolluyorum.Recep MERCAN
Semanur Kuyucu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Semanur Kuyucu, Çocuk Alerjisi.
Semanur Kuyucu adresi nerede?Semanur Kuyucu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çiftlikköy Mah. MEÜ Çiftlikköy Kampüsü Yenişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Semanur Kuyucu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Semanur Kuyucu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Semanur Kuyucu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Semanur Kuyucu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Semanur Kuyucu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Semanur Kuyucu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Semanur Kuyucu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.