Bahçelievler Mah. Karşıyaka 2. Cad. No:27, Çorum Merkez, Çorum

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Kredi kartı

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Randevu +19 daha fazla

Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi

Akıcılık Bozukluğu Terapisi

Aprakside Konuşma Terapisi

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Hitit Rehabilitasyon Merkezi

Ben Semanur Pehlivan, Biruni Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünü yüzde yüz burslu olarak tamamladım. Eğitim sürecinde birçok yerde staj yaptım ve birçok kongreye katıldım. Bunların arasında İstanbul Şişli Eftal Eğitim ve araştırma hastanesi, İstanbul-Beşiktaş dil ve konuşma merkezi, Merzifon Tan Dil ve Konuşma Merkezi, İstanbul Pendik Dilgem vs. Bunların yanı sıra 11. Uluslararası Dil ve Konuşma Kongresi ve çeşitli seminerlere katıldım. Floortime,PROMPT gibi uluslararası geçerliliği olan etkili eğitim sertifikalarına sahibim. Kendimi daha çok otizim ve motor konuşma bozukluklarında geliştirdim. Birçok koldan çalışmalar yapıyorum. Her zaman öğrenmenin devam etmesine inanan biriyim ve hala miniklerimle birlikte öğrenmeye devam ediyorum.

Konum: Hitit Rehabilitasyon Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Bence herkesin hayatında Semanur hanım gibi biri olmalı. Terapiye 4 yaşında başladık ilk başladığımızda anlaşılır çok nadir kelimeleri vardı şuan çok güzel cümle kuruyor farkedilebilir şekilde öğretmenimiz sayesinde. oğlumla ilgisi alakası çok güzel sevdirerek öyle güzel şeyler öğretti ki hayatımızın hep en güzel köşesinde kalacaksınız sevgili öğretmenimiz bize ve oğluma kattığınız her şey için sonsuz minnettarız size.

Konum: Hitit Rehabilitasyon Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Çok ilgili ve mükemmel bir yaklaşımi var çocuğa karşı çok memnun kaldık inşallah kısa zamanda kızımın çıkaramadığı harfleri çözebilecegine inanıyorum

P
Konum: Hitit Rehabilitasyon Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Semanur hocamla annemin İnme olayının gerçekleşmesi ve hastaneden çıkmasıyla akabinde tanıştık .kendisi alanında gerçekten çok başarılı bir eğitmen bu problemi yaşayan ileri yaşlardaki insanlara karşı sevecen ılımlı ve anlayışlı profesyonel yaklaşımı mükemmel . Annem kısa zamanda Semanur hocayla çok iyi bir etkileşim kurdular . Semanur hoca her seans sonrası mutlaka bizi detaylı bir açıklama yaparak bilgelndirir bizi anlamadığımız konularda aydınlatır. Bize yabancı olan bu hastalığa karşı . Bizi güçlendiren ve verdiği tedaviyle Annemi adım adım tekrar konuşma yetisi kazandıran hocaya minnettarız.

Semanur Hocam'a kızımın dil takılmaları için başvurmuştum ve çok yol kat ettik kendisiyle. Kesinlikle tavsiye ederim.

Konuşma bozukluğu için tavsiye üzerine oğlumu götürdüm. 6 aydır gidiyoruz. Konuşmasında da baya bir ilerleme var. Süreç çok iyi ve güzel gidiyor. Semanur Hanım alanında çok iyi ve ilgili bir uzman. Bize her zaman yardımcı oluyor. Çok memnunuz.

Konum: Hitit Rehabilitasyon Merkezi Aprakside Konuşma Terapisi

Benim kızım da konuşma bozukluğu vardı . Konuştuğunu kimse anlamıyordu. Semanur Hocamız sayesinde kızım şu an daha anlaşılır konuşuyor. Kızım da öğretmenini çok seviyor .Çok iyi bir dil terapisti , güler yüzlü ve çok ilgili biri. Kesinlikle tavsiye ederim.

Semanur Hoca'ya Eğitim merkezi sayesinde ulaştık.. Kızımın bir kaç sesi çıkaramadığı için başvurduk.. Kızım Eğitim merkezine Semanur hoca gelmeden önce başlamış olduğu halde çıkaramadığı o seslerde yine de sorun yaşıyordu. Semanur hoca geldikten sonra gösterdiği sevgi, ilgi, birebir iletişim sonrası kızımın konuşması baya değişti. hatta daha öncesi kursa gitmemek için bahaneler arıyordu şimdi ders günü geldiğinde Semanur hoca ile ders yapacağı için çok heyecanlanıyor.. Beğendiğim özellikleri saymakla bitmez.İlk başta güler yüzlü olması, kızım ile konuşurken ses tonunun güven vermesi, kızım konuşurken can kulağı ile dinlemesi..
Semanur hocayı kesinlikle tavsiye ediyorum.

Ç

Semanur hanıma tanıdık tavsiyesiyle ulaştım. 10 yaşındaki çocuğumda kekemelik oluyordu zaman zaman. Semanur hanımın çocuğuma yaklaşımı gayet sevecendi ve çocuğum ablası gibi sevdi kendisini .Bize karşıda gayet güzel bir dille endişelerimizi giderdi ve sürecin nasıl ilerleyeceği anlattı. Çok memnun kaldık kendisinden başarılarının devamını dilerim. Çevreme tabiki tavsiye ederim.

Semanur Hanim bizim 3 senedir devam ettiğimiz özel eğitim kurumunda ise başladı denemek istedik ve çok sevdik. Joubert sendromundan dolayı gelişim geriliği olan kızım için çok az kelimesi vardı ve anlaşılır değildi doktorumuz dil terapisi almasını önerdi. Semanur hanımla başladığımızda daha az kelimeleri ve cümleleri vardı ve anlaşılır değildi şimdi kendi derdini anlatıyor çok rahat bir şekilde..En beğendiğimiz özellikler çocuğu tanıyıp onun isteğine yönelik çalışması, yönlendirmelerinin çok doğru olması, iletişim kurma potansiyelinin çok iyi düzeyde olması.. İhtiyacı olduğunu düşündüğüm herkese öneriyorum.

Ş

Öğretmenimizle gittiğimiz kurum vesilesiyle tanıştık biz kuruma başlayalı 1 yıl oldu öğretmenimiz sonradan oraya geldi. Benim ikiz erkek çocuklarım var ikisinde de konuşma problemleri var akıcı konuşamıyorlar dil ve konuşma bozuklukları sebebiyle başvurduk. Biz öğretmenimizden çok memnunuz çocuklarımla geçirdiği zaman kaliteli geçiyor şuanda herhangi bir problem yok geçen sürede çocuklarıma çok faydası oldu ben o değişiklikleri farkediyorum. Öğretmenimizde beğendiğim özelik her zaman bize zaman ayırması aradığımız zaman bir soru sorduğumuz zaman çözüm önerilerin de bulunması. Herkese tavsiye ederim.