Ondokuz Mayıs Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunuyum. 2 senedir aktif olarak Üçgen Psikoloji'de çalışmaktayım. Daha öncesinde psikoloji alanında stajlar yaptım. Hollanda doğumluyum ve yaklaşık 9 senedir Türkiye'de yaşıyorum. Yabancı dillerim Hollandaca ve İngilizce. OMÜ'de din psikolojisi alanında tezli yüksek lisansımı tamamladım.

Psikoloji Randevusu +22 daha fazla

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Konum: Üçgen Psikoloji Randevu

Semanur Hanım ile görüşmelerimde kafamdaki işaretlerine bir kapı araladı sorduğu sorular ile doğru düşünmeme yardımcı oldu içten ağırlayışını da çok sevdim

Konum: Üçgen Psikoloji Bireysel Terapi

Semanur hanımla tanıştıktan sonra bir insan olduğumu hatırladım. Kendisi işinde son derece iyi ve güzel sorularla beni düşünmeye teşvik ediyor. Kendimi bulma yolunda ondan destek aldığım için çok mutluyum. İyi ki sizinle tanıştım.

Konum: Üçgen Psikoloji Yetişkin Terapisi

Semanur hanımın bir süredir danışanıyım. Normalde kendimi insanlara açabilen biri olmamama rağmen yanında kendimi çok rahat ifade edebildiğimi fark ettiğimde doğru yerde olduğumu anladım. Her seansımda yeni şeyler fark ediyor ve öğreniyorum. Kendisine çok minnettarım iyi ki varlar.

Konum: Üçgen Psikoloji Online Terapi

Yaklaşık bir senedir Sema Hanım'dan destek alıyorum.Gerçekten çok memnunum.Düzelmeyeceğini düşündüğüm birçok düşüncelerim Sema Hanım'ın önerileri sayesinde düzeldi.Bilgi haznesi çok geniş bunu randevularda farkettim,her konuda rahatlıkla ona danışabiliyorum randevu dışında da bu durum geçerli.Bu durumdan gayet memnunum.Tavsiyede bulunduğu kitaplar gerçekten çok güzel ve sizi aydınlatıyor.Randevu sırasında kendisi onun yanında rahatsız hissetmiyorsunuz bu en önemli nokta sakin,yumuşak bir ses tonu ile konuşmalar geçiyor ve bu içinizdeki tedirginliği alıyor.Allah bin kere razı olsun inşAllah.

Konum: Üçgen Psikoloji Çocuk ve Ergen Psikolojisi

Uzman bilgisi sayesinde kizima nasil iletisim kurabilmem gerektigini ogrendim catismalarimiz oluyordu zaman zaman nasil neler yapabilirim sayesinde bilgiler aldim cok faydasini gordum cok basarili alaninda herkese tavsiye ederim

Konum: Üçgen Psikoloji Psikoloji Randevusu

Özverili yaklaşımı, çözüm üretici yöntem ve teknikler le sorunlarımdan uzaklasmami sağlarken kendimi bulma yolunda bana rehberlik yapıyor iyiki yolumuz kesişti

Konum: Üçgen Psikoloji Ergen Terapisi

Uzun araştırmalar sonucunda Semanur Hanıma karar verip kızım için kendisine danışmıstım.O kadar olumlu ve tatlı dilli ki kendisini dinlerken acayip bir ferahlık doğuyor. Beklediğimden daha kısa sürede sorunumuzu aştık sayesinde. Alanında kesinlikle çok iyi. Teşekkür ediyorum kendisine buradan. Bir daha başka bir isim asla düşünmem. Üstelik ulaşım çok rahat, her daim kolaylıkla iletişime geçebildim. Telefonla bile ulaşarak kendisinden yardım aldım. Her konuda çok yardımcı oluyor.