20'lik Diş Çekimi
Acil Diş Çekimi
Şemi Kurdak Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
Şemi Kurdak Muayenehanesi
Tarsus Amerikan Koleji 1977 mezunudur.
Daha sonra eğitimini 1983 yılında Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde tamamlamıştır.
Askerliğini Ankara Jandarma Genel Komutanlığı dispanserinde 1985-1986 yıllarında tamamlamıştır.
Sahibi olduğu Adana’daki İmes Diş Kliniğinde 30 yıldır serbest olarak faaliyetini devam ettirmektedir.
Uzmanlığını implant ve estetik dallarında geliştirmiştir.
Sadece Ortodonti dalında hizmet vermez.
Diğer tüm branşları herhangi bir uzmana sevk etmeden muayenehanede kendisi icra eder.
-İleri derecede İngilizce seviyesine sahiptir.(advance)
b...
Şemi Bey ile referans üzerine tanıştım. İyi bir doktor olduğu kanısına vararak dişlerimi yaptırmaya karar verdim. Dokuz implant üzerine on sekiz diş yaparak ana diş gibi dişlerime kavuştum ve çok memnunum. Şemi Bey ve ekibini tavsiye ediyorum.
n...
Diş çürüğü için başvurmuştum. Kendisi daha önce gittiğim ve bildiğim bir diş hekimidir. Kanal tedavisi, dolgu ve porselen kaplama işlemi yapıldı. Süreç başarılıydı. Herkese tavsiye ederim.
Hasta
Şemi Bey deneyimli ve güvenilir bir Dr.. Yaklaşımı samimi..Soruları ayrintiyla cevaplıyor.Dental gelişmeleri yakinen takip ediyor.Adanadaki tecrübeli implantçı hekimlerdendir.Zaten çok eskiden doktorumdur kendisi..
Şemi Bey titiz, temiz, güvenilir, fevkalade bir doktor. Kendisinden farklı birine kendimi emanet etmem. Şemi Bey dolgu, diş çekimi, kaplama tedavilerimi yaptı. Bütün ailem kendisinden hizmet alıyor. Kendisinden ve yapılan tedavilerden memnunum.
Şemi Bey teknolojiyi kullanan, eli becerikli, hijyene dikkat eden bir diş hekimi. Kendisi dolgu, diş çekimi ve kanal tedavimi yaptı. Yapılan tedavilerden memnun kaldım.
Şemi Bey'e öncelikle gitme sebebim hijyene çok dikkat edip, işini profesyonel bir şekilde yapması. Birçok diş hekiminde gördüğüm maalesef ki hijyen kurallarına dikkat etmiyorlar. Kendisinde ilk dikkatimi çeken hijyene çok üst seviyede dikkat etmesi oldu. Şemi Bey dolgu, kanal tedavisi, 20'lik diş çekimlerimi yaptı. Tedavilerimde herhangi bir problem yaşamadım. Yapılan tedaviler başarılı geçti ve memnun kaldım. Hızlı bir şekilde de iyileştim.
c.....
Şemi Bey'den memnunum. Kendisinin sağlam işçiliği vardır. Yaptığı tedavi kolay kolay bozulmaz. Bana yaptığı dolgunun 15 sene gittiği vardı. Hayatım boyunca Şemi Bey'den farklı bir doktora gitmedim. Kendisi dolgu, diş bakımlarımı ve kanal tedavimi yaptı. Yapılan tedavilerden çok memnunum.
sa..._
Randevularım benim için çok mutlu geçiyorda tedavi sürecininde doktorumu biraz fazla yoruyorum galiba. Biraz ağır bir tedavi sürecim var 1 adet 3 köklü azı diş kanal tedavisi dişin 3/2 si kırık, 1 adet 4 köklü azı diş(köprü ayağı olarak kullanılıyor fakat bitik durumda) kanal tedavisi,ayrıca 4 adet hassasiyeti yüksek çürümüş dişler. Başka bir diş hekiminin uğraşmayacağı direk çekip kurulacağı dişlerimi kurtarmak için doktorum büyük bir çaba sarf ediyor ve bu süreçte de çok fazla rahatsızlık vermeyen minumum acı kat sayısı ile tedavimi sürdürüyorum. Yüce gönüllü güleç yüzlü Doktorum ,hafif olan ellerine sağlık. S.Bulut
k....b
Kızımın tavsiyesi üzerine gittim..Problemlemleri olan bir implant tedavim vardı.İşine sadık,işini bilen,özenle yapan ,bilgili ,tecrübeli,güvenilir olduğundan memnun kaldık.İmplant ile takılan dişlerim tekrar tekrar düşüyordu.İmplantın baş kısımlarında hasar oluşmuş ve zedenlenmiş bir durumda Şemi Bey'e gittik.Kendileri sayesinde hiç bir problemim kalmadı.6 aydır kullanıyorum hiç bir sorunum yok çok memnunum.Aynı zamanda aile diş doktorumuz.Bana sorupta dişçi arayan herkese tavsiye ederim.
Şemi Kurdak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şemi Kurdak, Diş Hekimi. Size Şemi Kurdak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), 20'lik Diş Çekimi, Tam Diş Protezi, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik, Hassas Bağlantılı Protezler, Randevu, İmplant.
Şemi Kurdak adresi nerede?Şemi Kurdak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Reşatbey, Gazipaşa Bul. Savaş Apt. No:8/5 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şemi Kurdak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şemi Kurdak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şemi Kurdak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şemi Kurdak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Şemi Kurdak hangi dilleri konuşuyor?Şemi Kurdak ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şemi Kurdak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şemi Kurdak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şemi Kurdak hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Şemi Kurdak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri