Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Otizm Değerlendirme Ölçeği
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
Semih Erden Muayenehanesi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Standardize Mini Mental Test
Çocuk Kaygı Ölçekleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
l....c
Konuşma gecikmesi olan çocuğumuz için şehir dışından farklı bir görüş almak için geldik. Çocuğumuzu detaylı bir şekilde değerlendirdi. Bize yapmamız gerekenleri anlattı ve bir yol haritası çıkardı. Otizm olmasından korkuyorduk çok sükür ki otizm olmadığını söyledi hocamız. 2 ay sonra tekrar kontrole gidip görüşeceğiz. Biz görüşeli 15 gün oldu ama daha şimdiden değişimlerin olduğu görmeye başladık. Semih hocam ile güzel bir yol alacağımıza inanıyoruz..
ay...r
Semih hocama çocuğumuzda olan kaygı sorunu için gittik, önce bizimle görüştü, iletişimi gayet güzeldi. Çocuğumuzla da görüştükten sonra bize yapacaklarımızı detaylıca anlattı. Bir tedavi planı oluşturdu. Şu an dediklerini yaptık ve 20 gün gibi kısa bir sürede meyvesini almaya başladık. Takibimize devam ediyoruz. Sayesinde çok yol aldık. Başarılar diliyoruz Semih hocama..
ra...
Çok iyi bir doktor açıklamasıyla tedavisiyle kesinlikle tavsiye ederim çok güzel aşamalar kaydettik bilgili güler yüzlü ilgili Allah razı olsun ve yolunuz daima açık olsun benim oğlum otizmli ve çok faydasıni gördük verdiği balık yağları şuruplar gerçekten harika bi doktor
Doç. Dr. Semih Erden
Merhabalar, değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Otizm başta olmak üzere tüm çocukların hayatlarına dokunabiliyorsak ne mutlu..
Sağlıklı günler dilerim
Otizm şüphesi olan cocugumuzla çok ilgilendi, bizi rahatlattı, kendisine çok teşekkür ediyoruz.
ş.....
Üniversite sınavı kaygısı ve dikkat eksikliği sebebiyle güzel duyumlar duyduğum Semih hocayla bir sürece başladım.Karantina senesinde sınava hazırlanan bir öğrenci olarak birçok açıdan kaygılarım artmıştı ama bunları Semih hocamın yönlendirmeleri ve desteğiyle,doğru tanı ve doğru tedaviyle adım adım azalttık.Aklıma bir şey takıldığı an kendisiyle direkt iletişime geçme kolaylığım,beni ve ailemi süreç hakkında her açıdan bilgilendirmesi,seans boyunca problemlerimizin problem olmaktan çıkmasını sağlayan pozitifliği ve güler yüzü…Kısacası hayatıma en ihtiyaç duyduğum zamanda dokunan bir sihirli değnek kendisi.İşini yapmak için yapan değil, yararlı olabilmek için yapan doktorlardan. Geleceğin ve büyümenin bende oluşturduğu kaygıyı, belirsizliği, özgüvensizliği silip atan bir silgi. İyi ki tanımışım doktorumu ve iyi ki hayallerime kavuşmamı, güvenimi tekrar kazanmamı sağlayan bu yola onunla çıkmışım. Herkesin hayatına sihirli değnek gibi dokunmayı bekleyen doktoruma da başarılar diliyorum.
z.....
10.sınıfta depresyon sebebiyle başvurmuştuk.Şehir dışından geldiğim için bazı zorluklar oluyordu ama Semih Hoca hep yardımcı olmaya çalıştı.Daha sonra 12.sınıfta yks süreciyle ilgili gitmeye devam ettim. Şimdi istediğim bölümü kazandım. Sakin, güleryüzlü, süreci doğru ve güzel yöneten iyi bir doktor. Teşekkürler hocam.
Hasta
İki kızımı da Semih hocama getirdim,sınav senelerin de strese bağlı dikkat dağınıklığı vardı ve bu durum denemeleri çok olumsuz etkiliyordu hocamın verdiği destek sayesinde çok şükür kızlarımın sınavları çok iyi geçti kendisine çok teşekkür ediyorum.
m....k
Merhaba oğlum 2 ay önce başka bir doktor tarafından otizim tanısı aldı. Çevremde Semih hoca ile ilgili çok pozitif duyumlar almistim. Kendisiyle tanışma fırsatımız oldu. Hayatımda gördüğüm en naif doktor.Daha odasına girerken pozitif enerji alıyor insan. Oğlum ile ilgili pozitif düşünceleri yapmamız gerekenleri tane tane anlatımı bizimle pozitif diyaloğu cok güzeldi. Hiç tereddüt etmeden gidilecek nadide doktorlardan bir tanesi.İlgisi ve alakası için çok teşekkür ediyoruz.
fa...r
Sayın Dr Semih hocam ile 1 yıl önce tanıştık.Esim çok uzun süren araştırmalar sonucu kızım için Semih Beyden randevu almaya karar verdi.İyiki de Semih hocam ile tanışmışiz kızım için ilk otizm tanısini aldığımızda hüzünlü bir şekilde hocamin yanında gözlerim doldu ve o gün bize demişti ki kızınız için güçlü olun ona vereceğiniz en büyük destek sizin güçlü olup bir an önce eğitimine başlamanız harekete geçmeniz diyerek bizlere o gücü morali verdi ve o günden sonra güçlü kararlı anne baba olarak doktor beyin odasından çıktık hep o sözü aklimizdadir.Semih hocam Meslegini en güzel şekilde icra eden Merhametli Sabırlı Sakin ayrılan zaman icerisinde çözüm odaklı öneriler sunan çok kıymetli bir doktordur.Tani aldığımızdan bu zamana kızımda çok güzel ilerlemeler var öfke nöbetleri bitti bizimle iletişim kurmak istiyor oyun oynamaya başladı etkinlikleri seviyor yemek yemeyi seviyor hayatımızda çok güzel gelişmeler yaşandı . Iyıkı
Semih hocam ile yolumuz kesişti.1 yıldır kızımın takibini kendisi yapıyor ve çok ilgili Evladımiz için bizim için hep olumlu konuşarak yönlendirmeler yaparak bizlere moral verdi.Kendisine çok teşekkür ediyorum.İyiki Semih hocam diyorum.Saygilar
y....y
6 yasindaki oglumun hiperaktivitesi ve davransilarindaki asirilik icin gitmistik. uzunca suren bir gorusme oldu. oglumla ve bizimle ayri ayri konusup durumu detaylica analiz etti doktor bey. tavsiye ettigi tedaviyi yaklasik 1 aydir uyguluyoruz bu surede hem oglumun hem de bizim aile hayatimizin seyri degisti. cok daha sakin , ilimli ve akilli bir cocuk oldu. doktor beyin ilgisi iletisimi gayet guzel. tekrar gorusmek uzere.
Semih Erden isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Semih Erden, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Semih Erden tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Otizm Görüntüleme Ve Tanısı, Çocuk ve Ergen Terapisi, Ergen Terapisi, Psikoterapi, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Çocuk Psikiyatrisi Randevusu, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, WISC-4 Zeka Testi.
Semih Erden adresi nerede?Semih Erden şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çukurambar Mahallesi, 1443 Caddesi 1071 Plaza C Blok Kat:24 No:115 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Semih Erden isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Semih Erden online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Semih Erden isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Semih Erden, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Semih Erden hangi dilleri konuşuyor?Semih Erden ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Semih Erden isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Semih Erden bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Semih Erden ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Semih Erden hakkında ne düşünüyor?Toplam 37 hasta / danışan, Semih Erden hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Semih Erden hangi sigortaları kabul ediyor?Semih Erden tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri