Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
a:...i
Telefon numarası doğrulandı
Teşhislerine son derece güvendiğim bir doktor arkadaşım.Sonuna kadar inanabileceğiniz bir insan...
sü...n
gecenlerde belediye tıp merkezine gittim bi yakınım tavsiye etmişti doktoru özellikle nöbetci oldgu gün gittim kendisine bir hastasının yönlendirdigini söyledim ve muayanesini yaptı daha sonra birkaç tahlil ilstedi tahliller yarım saat sonra cıktı ve sonuçları görüştük recetemi yazdı ve tek tek hangi lacı neden verdigini en ince ayrıntısına kadar anlattı ve daha sonra
Semıh Şenöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Semıh Şenöz, Akupunktur.
Semıh Şenöz adresi nerede?Semıh Şenöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 30Ağustos Mah. No:5 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Semıh Şenöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Semıh Şenöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Semıh Şenöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Semıh Şenöz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Semıh Şenöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Semıh Şenöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Semıh Şenöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki Akupunktur Uzmanları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar