Herhangi bir hizmet eklenmemiş

güler yüzlü insana huzur veren bir doktor. psikiyatriye başvurmanın delilik olmadığını ve bu hastanelerin de normal hastanelerden farklı olmadığını bana fark ettirdi ve önyargılarımı yıkmama neden oldu. ''bazen hayatla baş etmek çok zor olabilir bu durumlarda yalnız başınıza doğru kararlar vermeniz kolay olmayabilir bizler sizin kararlarınızı etkilemek için burada değiliz ama sağlıklı olmayan ruh halinizi düzelterek sizin doğruyu yanlışı değerlendirmenize yardım edebiliriz'' diyerek kişnin psikiyatra gitmesinin utanılacak birşey olmadığını söyleyerek, ilaç kullanmak istemiyorum ya bağımlı olursam dediğimde ise en ince ayrıntısına kadar ilacın etkilerini anlatıp bunun sadece beni rahatlatıp doğru kararlar vermeme yardımcı olacağını anlatarak bana herşeyin benim elimde olduğunu gösteren ve psikiyatriye başvurmanın delilik olduğu önyargısını yıkıp ne olursa olsun bize yardım edecek doktorların olabileceğine inandıran bir doktor buldum karşımda.kendisine çok teşekkür ediyorum.ve gülen bir yüz,sizi dinlediğini sonuna kadar hissettiren bir hekim olduğunu belirtmek istiyorum.