Ağaççılar Köyü Mevkii Kalıcı Konutlar, Bolu
i....o
güler yüzlü insana huzur veren bir doktor. psikiyatriye başvurmanın delilik olmadığını ve bu hastanelerin de normal hastanelerden farklı olmadığını bana fark ettirdi ve önyargılarımı yıkmama neden oldu. ''bazen hayatla baş etmek çok zor olabilir bu durumlarda yalnız başınıza doğru kararlar vermeniz kolay olmayabilir bizler sizin kararlarınızı etkilemek için burada değiliz ama sağlıklı olmayan ruh halinizi düzelterek sizin doğruyu yanlışı değerlendirmenize yardım edebiliriz'' diyerek kişnin psikiyatra gitmesinin utanılacak birşey olmadığını söyleyerek, ilaç kullanmak istemiyorum ya bağımlı olursam dediğimde ise en ince ayrıntısına kadar ilacın etkilerini anlatıp bunun sadece beni rahatlatıp doğru kararlar vermeme yardımcı olacağını anlatarak bana herşeyin benim elimde olduğunu gösteren ve psikiyatriye başvurmanın delilik olduğu önyargısını yıkıp ne olursa olsun bize yardım edecek doktorların olabileceğine inandıran bir doktor buldum karşımda.kendisine çok teşekkür ediyorum.ve gülen bir yüz,sizi dinlediğini sonuna kadar hissettiren bir hekim olduğunu belirtmek istiyorum.
Semiha Deniz Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Semiha Deniz Yıldırım, Pratisyen.
Semiha Deniz Yıldırım adresi nerede?Semiha Deniz Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ağaççılar Köyü Mevkii Kalıcı Konutlar Bolu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Semiha Deniz Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Semiha Deniz Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Semiha Deniz Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Semiha Deniz Yıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Semiha Deniz Yıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Semiha Deniz Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Semiha Deniz Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.