Dr. Dt. Semin Çamaşuvi Sönmez

Semin Camasuvi Sönmez Muayenehanesi
Hüdavendigar Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi No:1/3 Çekirge, Osmangazi

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Ö
Konum: Semin Camasuvi Sönmez Muayenehanesi Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

.Uzun bir tedavinin ardından dişlerimin carpıklığı düzeltildi. Biraz uzun sürsede bu normal bir süreç. Her şey için Teşekkürler hocam. Sizin sayenizde dişlerimin yapısı düzeldi çok teşekkür ediyorum

Z
Konum: Semin Camasuvi Sönmez Muayenehanesi Dış eti

Çene yapısından kaynaklanan sorunlar nedeniyle diş eti ve dış çarpıklığı mevcuttu Semin hoca sağolsun iyi bir tedavi ile agrilarimi dindirdi, kendisine teşekkür ederim.

Konum: Semin Camasuvi Sönmez Muayenehanesi Ortodontik Tedavi

Çenemde ve dişlerimde yamukluk vardı semin hanım sayesinde hepsi düzeldi siz çok iyisiniz çok teşekkürler

Konum: Semin Camasuvi Sönmez Muayenehanesi

kızım ın Ortodonti tedavisini başarıyla tamamlayarak ona harika bir gülüş kazandıran çok değerli doktorumuz Semin Camuşavi Sönmez hanımı tanıdığımız ve @ortodontiss i tercih ettiğimiz için kendimizi şanslı hissediyoruz. Bu süreçte ; işine olan özeni , saygısı, güler yüzü, iyi niyeti, ayrıca hastalarınıza olan yakın ilgi alaka emek ve sevgisi için çok teşekkür ederiz. Ülkemizin ve bizlerin sizin gibi mesleğini başarıyla yapan değerli doktorlara çok ihtiyacı var.
Semin hanım nezdinde tüm klinik çalışanlarına da teşekkürler. çünkü işini iyi ve severek yapanları ve güzel yürekleri herkes tanımalı.

Konum: Semin Camasuvi Sönmez Muayenehanesi Ortodontik Tedavi

Buraya gelmeden önce 3-4 tane ortodonti kliniğine gitmiştim en son olarak tavsiyeler üzerine semin hanımın kliniğine geldim ilk başta biraz çekimserdim ama gösterdiği ilgi ve tüm ekibinin bana yakın tavrı beni buraya bağladı diyebilirim ailemlede konuştuktan sonra aynı gün diştellerim takıldı 11 aylık tedavi sürecimde her seferinde gülerek gelip gülerek döndüm enerjileri insanı güldürmeye yetiyor sadece semin hanımda değil tüm ekibi bir sorununuz olduğu zaman örneğin diş teliniz attığında aynı gün içinde veya ertesi gün sizi bekletmeden sorununuzu giderebilmek için emek harcıyorlar dişinizle ilgili bir probleminiz olursa Bursa’da semin hanımdan başka birini düşünmemenizi tavsiye ederim ve burdan semin hanım ve diğer bütün ablalarıma bana tedavim sürecinde verdikleri emeklerden dolayı çok teşekkür ederim

Konum: Semin Camasuvi Sönmez Muayenehanesi Ortodontik Tedavi

2 yıl önce dişlerimdeki yamukluktan dolayı aile dostumuzun tavsiyesi üzerine muayenehanesine gittim. Kendisinin çalışma titizliği, ilgi ve alakası, her gittiğimde değişmeyen o güler yüzü ve sabrından ötürü çok memnun kaldım.Ekibini de unutmamak gerekir ki onlarda çok yardımcı ve güler yüzlüler.:) Semin Hanım'ı ve ekibini seçtiğim için çok şanslıyım. Özetlemek gerekirse; iyi ki, iyi ki, iyi kii :)

Konum: Semin Camasuvi Sönmez Muayenehanesi Ortodontik Tedavi

Uzun süredir çene yapımdaki bozukluk ve dislerimdeki sekil bozukluklari nedeniyle ortodonti uzmanı ararken birçok dis hekimi arkadasimin önerisi dogrultusunda Semin Hanım ile tanıştım. Ilk gunden başlayıp tedavimin devam ettigi yaklaşık 1.5 yil boyunca gerek kendi, gerekse güleryüzlü ekibi desteklerini hic esirgemedi. Bir çocuk doktoru olarak özellikle cocuklarla olan iletişimine ekstra hayran kaldım. Ortodontik tedavi gibi uzun süren bu meşakkatli yolculuğa kendisiyle birlikte çıktığım için cok mutluyum. Bilgisi, el becerisi, insanlığı ve iş disiplini ile asla yarı yolda kalmazsınız. İhtiyacı olan herkese özellikle tavsiye ederim.

P

kızımın ortodontik tedaviye ihtiyacı olduğu söylendiğinde, hiç tereddüt etmeden kıymetli dostum Semin'i aradım. başarılarına ortaokul yıllarından beri şahit olduğum dostum en doğru adresti kuşkusuz. ilk gün dediği gibi tedavimiz tam verdiği tarihte bitti. tabi ki kusursuzdu. güleryüzü, ilgisi, bilgisi, sürekli her aşama ile ilgili bilgilendirmesi, hastalarına yaklaşımı mükemmeldi. kuşkusuz ki ekibinede teşekkür etmeliyiz. daha kapıdan içeri adım attığımızda her aşamada güleryüzlü ilgili işinin ehli bir ekiple karşılandık. teşekkürler sevgili arkadaşım. ellerine, emeğine sağlık.

C
Konum: Semin Camasuvi Sönmez Muayenehanesi

Kızıma baska bir diş doktoru tarafından acil tel takması gerektiği aksi takdirde çok geç kalacağımız söylendi. Bir dostunmuzun Semin Hanım tavsiyesiyle 3sene boyunca kontrol ve doğru hamleriyle tel takmatan kurtulduk Bu konuda güvenebileceğiniz bir adreste olmak çok önemli Semin Hanım'a çok teşekkür ederiz

Konum: Semin Camasuvi Sönmez Muayenehanesi Ortodontik Tedavi

Ortodontik tedavi hayatta bir kere yapilacak bir tedavi.Baska yerde 3 sene yanlış tedavi gördükten sonra Semin Hanim bozulan ağzı 1 senede topladıktan sonra daha kıymetini anlıyor insan. Sadece ortodontik tedavi yapıyor en kısa sürede ve en güzel şekilde sonuç alıyorsunuz.Dogru adres,doğru tedavi ve güleryüz...