Bireysel Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi
Dinamik Psikoterapiler
Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Tedavisi
Tümünü gösterHizmetler
Psikiyatri Randevusu
Kazımiye Mah. Alipaşa Cad. No: 2 Başak Danış Gold Business Center Kat 3 Ofis No: 18, Tekirdağ
Anksiyete Bozukluğu Tedavisi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Şizofreni Tedavisi
f ...d
3 sene önce yaşamaya başladığım iş yerimdeki baskıların ve sorunların etkisiyle kendimi değersiz ve mutsuz hissetmeye başlamıştım. Çorluda kendime uygun psikiyatri uzmanı bulamadığımdan uzun süre İstanbul’a gidip geldim. Sonrasında ise Arkadaşlarımdan Semir bey i duydum ve yoluma onunla devam etmeye başladım. Kendisi her seansta sonsuz bir sabırla beni dinliyor ve sorunlara oldukça profesyonel yaklaştığını düşünüyorum. Dün şimdilik son görüşmemizi yaptık ve bu süreçte hayatıma olumlu anlamda çok etkisi oldu. Aklında soru işareti olan herkese kendisini öneriyorum
k....
Muayenehanesini bulmamız zor olmadı. Online görüşme de yapıyor. Yargılamadan, saygı ve sabırla dinleyen, randevularına tam zamanında hazır bulunan, dakik, çok başarılı bir doktor. Vurucu sorularla sorunun düğümlendiği noktayı iyi tespit ediyor ve çözüme kavuşturuyor. Yazdığı ilaçlar da çok isabetli. Sosyofobi, kaygı bozukluğu, ağır depresyon sorunlarımdan 3 seansta eser kalmadı desem yeridir. İşini hakkıyla yapıyor.Hayatının her alanında başarılarının devamını diliyorum. Allah yolunu açsın.
Ben psikiyatriye gitmekten korkuyordum insanlar ne der nasil bakar diye endisem vardi daha ilk gorusmeden neden bu kadar gec kaldim diye pisman oldum takintilarim vardi saatlerce onlarla ugrasiyordum cok düşünüyordum bundan kurtuldum herkese rahatlikla tavsiye ederim.
m....k
İnsanlarla iletişim kuramıyordum, toplum içine giremiyordum, hep rezil olmaktan korkuyordum, en küçük işler beni strese sokuyordu; bu yüzden terapiye başladık ve hala devam ediyoruz. Özgüvenim arttı, kendimi daha iyi hissediyorum.
s....t
Ölüm korkularım ve çarpıntılarım oluyordu. Her bölüme gittim psikolojik olabilir dediler. Araştırıp Semir Bey'ii tercih ettim. Terapiye başladık kısa sürede çok rahatladım. İyi ki doktor beyi tercih etmişim.
ş.....
2 çocuk annesi çalışan bir kadınım. Hem çocuklara bakmak hem çalışmak çok yoruyordu. Çocuklarıma bağırmaya ve sonrasında pişman olup ağlamaya başlamıştım. Artık yardım almam gerektiğini düşündüm. Terapinin iyi geleceğini söyledi. Ezbere hep söylenen şeyleri söylemeyip beni anlamaya çalışıyor. Kendisine teşekkür ederim.
me...n
Doktor beye sinirlilik şikayetiyle gittim, herkesle aram bozulmaya başlamıştı, işte sorun haline gelmişti, sevdiklerimi de kırıyordum hep. Fark etmemiştim ama doktor beyle konuştukça sorulariyla anladik ki ben depresyondaymisim. Sinir dışındaki her şeyi normaldir geçer sanmistim. İlaca başladık ve seanslara da devam ediyoruz. Çok memnunum eski bene kavuştum. Teşekkür ediyorum kendisine.
f.....
Doktor beyin yaklasimi cok iyiydi beni anladigini hissettim seviyeli ve samimi bir merakla sorunlarimi birlikte arastirdik. Depresyonlarim azaldı. Düştüğümde kendimin de kalkabilecegimi gördüm. Sagolsun ona çok şey borcluyum.
Semir Sakarya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Semir Sakarya, Psikiyatri. Size Semir Sakarya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Cinsel Terapi, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Psikodinamik Psikoterapi, Eklektik Yaklaşım, Psikiyatri Randevusu, Yetişkin Hasta Psikoterapisi.
Semir Sakarya adresi nerede?Semir Sakarya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazımiye Mah. Alipaşa Cad. No: 2 Başak Danış Gold Business Center Kat 3 Ofis No: 18 Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Semir Sakarya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Semir Sakarya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Semir Sakarya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Semir Sakarya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Semir Sakarya hangi dilleri konuşuyor?Semir Sakarya ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Semir Sakarya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Semir Sakarya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Semir Sakarya hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Semir Sakarya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Semir Sakarya hangi sigortaları kabul ediyor?Semir Sakarya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Tekirdağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Tekirdağ bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler