Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Denver II Gelişim Testi
Cinsel Gelişim, Mahremiyet Eğitimi ve Tacizden Korunma Davranışlarının Öğretimi
Tanıdan Tedaviye Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu
“Gölcük Öğrencileri Yaşam Becerilerini Geliştiriyor” projesinde liderlik
“Madenci Çocukları Kocaeli Üniversitesi Etkileşim Kampı” Gönüllülük Belgesi (Soma Çocukları)
“PDR Hizmetleri ve Yaratıcı Drama” Atölyesi
Panik Atak ve Fobilerde EMDR Terapi
Cinsel Terapi Yaklaşımı
Duygu Odaklı Bireysel Terapi Teknikleri
Otizmle Çalışmada Oyunun Yeri
Oğlumuzun ani öfkelenmesi ve ani tepkileri vardı. Bu durumdan hem biz çok yıprandık hem çocuğumuz yıprandı. Daha önce destek almış bir arkadaşım tavsiyesiyle gittik Semra hanıma. Bizi süreçle ilgili başlamadan ayrıntılı bir şekilde bilgilendirdi, bizi hazırladı ve rahatlattı. Çocuğumuz da her seansı iple çekerek bekledi çok sevdi Semra hanımı. Gözlemleri, tespitleri ile biz de çok şey fark ettik. Çocuğumuz için gitmiştik ama sadece çocuğumuz değil ailemiz için çok faydalı oldu.
m....
Semra hanıma çocuğumun korkuları olduğu için gittik. Artık korkuları ev dışında da etkiliyordu. Çocuğumuz Semra hanımı çok sevdi ve hızlı bir şekilde bağ kurdu. Oyun terapisi ile korkuları azaldığı için kendine güveni de geldi. Biz de daha doğru iletişim kurmayı öğrendik, çocuğumuza karşı farklı bakış açısı kazandık. Çok güler yüzlü ve pozitif bir uzman kesinlikle tavsiye ediyorum.
ş.....
Semra Hanım çok samimi, işinde uzman ve bize birçok konuda yardımcı olabilen bir psikolog. Evlilik danışmanı olarak bize hizmet verdi. Benimle, eşimle ve çocuğumla bazen tek bazen de birlikte toplamda 8-10 seans kadar görüşme sağladık. Kendisini yol gösterici olması farkındalığımız açısından çok yardımcı oldu. Ailecek memnun kaldık. Seanslarımızı bitirdik. Her an kendisine rahatlıkla ulaşabileceğimizi belirtti. İhtiyaç halinde tekrar görüşme sağlayabiliriz.
f.....
Semra Hanım'dan ailecek çok memnun kaldık. Ben, eşim ve oğlum 1 buçuk aylık bir süreç geçirdik. Ciddi problemlerimiz yok gibi geliyordu ve mutlu bir yaşantımız vardı. Daha da mutlu olacağımızı hissettik. Bilinçaltımıza attıklarımızı ve mücadelemizi desteğiyle aydınlattı. Bizi çok daha mutlu ve güçlü kıldı. Söylemek isteyip de söyleyemediğimiz olumlu, olumsuz şeyler olduğunu fark ettik. Özellikle de olumsuz durumları paylaştığımız zaman kaba tabirle billinçaltımızdan bu durumu sıyırmış oldu. Semra Hanım güleryüzlü, cana yakın, çok sempatik, anlayışlı, gerektiği yerde bizler kadar duygusal olabilen bir uzman. Konuştuklarımızda nokta atışlar yaparak dokundu, bilinçaltımızı hareketlendirip içimize attığımız birçok şeyi aydınlattı. Bizler için kazanç kaynağı da bu oldu. Biz, kendisinin takibinden ve yönlendirmesinden gayet memnun kaldık.
6 yaşındaki kızım çekingen bir yapıya sahip arkadaşlarıyla da iletişim kurmak istemiyordu Semra hanımla oyun terapisine başladık. Seanslar bitmedi fakat hem çocuğumla hem bizimle iletişimi çok güzel. Biz de artık daha farkındayız çocuğumuzla daha doğru bir ilişki kuruyoruz ve çocuğumuzdaki ilerlemeden çok memnunuz.
Semra Esen Çat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Semra Esen Çat, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Semra Esen Çat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Cattell 3a Zeka Testi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Gessell Gelişim Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Oyun Terapisi, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Good Enough Zeka Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Aile Danışmanlığı.
Semra Esen Çat adresi nerede?Semra Esen Çat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beşevler Mahallesi Simge Sokak Arkan Sitesi No:10 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Semra Esen Çat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Semra Esen Çat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Semra Esen Çat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Semra Esen Çat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Semra Esen Çat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Semra Esen Çat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Semra Esen Çat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Semra Esen Çat hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Semra Esen Çat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Semra Esen Çat hangi sigortaları kabul ediyor?Semra Esen Çat tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.