Karabağlar 21 Nolu Yeşilyurt-1 Aile Sağlığı Merkezi
Ali Fuat Cebesoy Mahallesi 9506 Sokak No:7, Karabağlar
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
fe...
Telefon numarası doğrulandı
Semra Hocam annemin kanser hastalığını farkedip bizi acil cerrahiye yönlendirme yapan doktorumuz şükür ki böyle kötü bir hastalık metastaz yapmadan Semra hocamız sayesinde erkenden yakaladık kendisine ne kadar dua etsem ne kadar teşekkür etsem azdır. Semra Hocam güzel yüreğiniz hep var olsun sizi çok seviyorum iyi ki varsınız.
R
r...
Telefon numarası doğrulandı
kendisi çok iyi bir doktor , Semra Hanım'dan çok memnunuz, kendisini tavsiye ederim herkese.
Semra Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Semra Yıldız, Pratisyen.
Semra Yıldız adresi nerede?Semra Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ali Fuat Cebesoy Mahallesi 9506 Sokak No:7 Karabağlar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Semra Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Semra Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Semra Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Semra Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Semra Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Semra Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Semra Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Karabağlar civarındaki ilçelerden bazıları