Dermatoloji Randevusu
Yüz Gerdirme
Yüz Germe
İple Yüz Germe
Este Clinic
Tüm akademik hayatı boyunca, Anabilim Dalı Başkanlığı, Fakülte Yönetim Kurulu Üyeliği, Dekan yardımcılığı, Başhekim yardımcılığı, Hastane koordinatörlüğü ve başmüdür vekilliği, Yüksekokul müdür yardımcılığı, Bilimsel Araştırma Projeler Koordinatörlüğü gibi akademik ve idari görevlerde bulundu.
Akademik olarak dermatoloji alanında uluslararası ve ulusal dergilerde basılmış şu ana kadar 100’ün üzerinde makalesi mevcuttur. Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde iken Türkiyenin ilk üniversite Kozmetoloji Merkezi olan AKUMEDİKA‘ nın kurucusudur.
Mesleki hayatı boyunca Psoriazis (Sedef hastalığı), Ürtiker, Deri lenfomaları, saç ve saçlı deri hastalıkları olmak üzere tüm deri hastalıklarıyla ilgilendi. Bunlara ek olarak Girişimsel Dermatoloji alanlarından, Dermatolojik Cerrahi ve Estetik Dermatoloji alanlarında sayısız girişimlerde bulundu.
Dermatolojik cerrahi, Dermatopatoloji alanlarında USA’da Yale Üniversitesi‘nde ve Avusturya Graz medikal üniversitesi‘nde çalıştı. Avrupa birliği Leonardo da Vinci projesi kapsamında Almanya’da hidroterapi alanında eğitim programı geliştirmek amaçlı bulundu.
Bilimsel Kuruluşlara Üyelikler:
Türk Tabipler Birliği
Türkiye Dermatoonkoloji Derneği
Dermatolojik Cerrahi Derneği
z.....
Prof. Dr. Şemsettin Karaca'dan kulak kıkırdağımda oluşan keloidin tedavisi için randevu aldım, doktor bey muayenesinden sonra tedaviyi detaylıca anlattı ve 10 dakika içerisinde yıllardır rahatsız olduğum bu sorundan kurtuldum. Bilgilendirmesi ve önleyici tedavisi olsun , klinikteki çalışanlar olsun hepsinden çok memnun kaldım. Kendisine teşekkür ediyor ve herkese tavsiye ediyorum.
gi...n
Sevgili Prof. Dr. Şemsettin Karaca ile tanışmamız çok eskiye dayanmakta. Dermatoloji ve medikal estetik konusunda kendisine her zaman güvencim sonsuz olup her işlemim sonucunda kliniğinden mutlu ayrıldım. Ayrıca kendisi çok değerli ve işinde uzman birisidir. Dermatoloji ve medikal estetik konusunda tüm çevreme gönül rahatlığıyla referans olurum.
gü...p
Kendisine arkadaşımın tavsiyesi ile gelmiştim, gözaltı ışık dolgusu, yanak dolgusu yaptırdım, öncesinde yüzümü detaylı incelemeden sonra çok iyi bir şekilde bilgilendirildim. Yaklaşımı ve ilgisinden çok memnun kaldım tavsiye ederim.
m ...a
Detaylı cilt bakımı yaptırdım ve önerilen ürünlerden evimde de kullanıyorum. Hersey cok yolunda. Bilgilendirme ve önerileri için teşekkür ediyorum
g....k
Şemsettin hocama yüzümdeki akne izleri ve bacağımda bulunan kılcal damar tedavisi için gittim 3 seansda fraksiyonel lazer ile harika sonuçlar aldım gözeneklerim kücüldüğü gibi bacağımdaki kılcal damarlardan eser kalmadı kesinlikle tavsiye ediyorum.kendisi hastaya ilgili yaklaşımı naif ve bir o kadar sabırlı bir doktor iyi ki varsınız hocam tekrar teşekkür ederim buaradan da.
h....d
Botoks yaptırmak için Şemsettin Bey'in muayenehanesine başvurdum.Ön görüşme sonrası beni yeteri kadar aydınlattığı için botoks ve göz altı işlemleri yapıldı.Tam istediğim gibi çok doğal oldu.İlgi,alaka ve ikramlarınız için este ailesine çok teşekkür ederim.
p.....
Uzun zamandır düzenli olarak botoks ve dolgu işlemleri için tercih ettiğim bir klinik ve Prof. Dr. Şemsettin Beyin tüm uygulamalarından, işlem öncesi ve sonrası ilgisi, tüm soruları en iyi şekilde hiç yorulmadan yanıtlaması, detaylı bilgilendirmeleri ve aldığım sonuçlardan çok memnunum. Güler yüzlü, ilgili, samimi ve çok profesyonel bir doktor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
İnternetten araştırmalara bakarak şemsettin. Beyi tercih randevu alıp onunla görüştük cildim hassas ve kızarıklık olmasından dolayı bana kremler sadece hastalığı ilerletmez sadece sakinleştirir ama kesin çözüm kremler
değil dedi sana uygulayacağız işlemde kızarıklık geçicek dedi konuşması beni etkiledi işlemi uyguladık yüzüme ondan sonra kızarıklık 2 saat geçer dedi geçmedi aksi yönde ısınmalar başladı cildim kötü yönde etkilendi
re...i
Sayın Şemsettin karaca hocam, daha önce iki doktordan tatmin edici cevap alamadığım dizalti bölgemde ki gezen lekelenmeyle ilgili net teşhis ve tatmin edici bilgilendirme yaptı. Kendisine güleryüzlülüğü, yakın ilgisi ve isabetli teşhisinden dolayı çok teşekkür ediyorum
Cildimdeki lekeler için gittim
derin bir peeling uygulaması yaptılar
Çok memnun kaldım, Şemsettin hocaya ve ekibine vermiş oldukları iyi hizmetten dolayı teşekkür ederim.mutlaka gidin
Şemsettin Karaca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şemsettin Karaca, Dermatoloji. Size Şemsettin Karaca tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dermatoloji Randevusu, Randevu, Botoks, Diyabetik Ayak Tedavileri, Normal Randevu, PRP, Dudak Dolgusu, Yüz Dolgusu, Göz Altı Dolgusu, Dolgu.
Şemsettin Karaca adresi nerede?Şemsettin Karaca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Mh. 1389 Çamlı Sk No: 8 / 1 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şemsettin Karaca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şemsettin Karaca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şemsettin Karaca isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şemsettin Karaca, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Şemsettin Karaca hangi dilleri konuşuyor?Şemsettin Karaca ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şemsettin Karaca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şemsettin Karaca bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şemsettin Karaca ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şemsettin Karaca hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Şemsettin Karaca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar