a....e
Sena hocamla beraber 2 aylık bir sürecin ardından istediğim ideal kiloya kavuştum çok fazla yemek seçmeme rağmen o kadar güzel listeler yazdı ki gerçekten sabah kahvaltıları daha fazla güzelleşti ilgisi samimiyeti gerçekten çok güzeldi ilk diyetisyen deneyimimdi ve çok memnun kaldım çevreme de tavsiye ettim sena hocam sayesinde artık çok daha fazla sağlıklı ve dengeli beslenmeyi öğrendim şeker alışkanlığım kayboldu hayatımda daha aktifim görünüşümden çok daha mutluyumm
fa...k
Sena hanımla iş yerimdeki bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştım. Daha önce diyet sürecinden geçmiş biri olarak açıkçası görüşmeye kaygılı gittim. Fakat nezaketi, samimiyeti, güler yüzlülüğü ayrıca mesleki donanımı olması benim kaygılarımı oldukça azalttı. Gerek iş disiplini gerekse her görüşmede danışanına olan tutumu, kilo verseniz ya da vermeseniz bile sizi her defasında titizlikle motive ediyor olması gerçekten beni oldukça mutlu etti. Kendi sürecimde de ideal kiloma yaklaşmış biri olarak söylüyorum. Sena hanımı tüm arkadaş çevreme ve yakınlarıma gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Çünkü danışana özel ilgileniyor olması, sağlıklı beslenmeyi ve tüm sağlıklı alternatifleri kolaylıkla sunuyor olması onun uzman bir diyetisyen olduğunu açıkça gösteriyor. Benim sağlıkla zayıflama sürecime katkı sağladığı için çok kıymetli. Başarılarının devamını diliyorum.
Sena hanımı bir yakınım sayesinde tanıdım. Kilolu biri olduğum ve bu durumdan artık rahatsızlık duymaya başladığım için kendisine gitmeye başladım. Normalde kendimi kilo verebilecek biri olarak görmüyordum ta ki sena hanımla tanışana kadar. Diyetisyene gittiğim bu süreçte kendisi sayesinde bu duruma diyet olarak değil de sağlıklı beslenme olarak baktım ve devam ettim. Sena hanımın ilgisi ve bilgileri ile sağlıklı bir şekilde beslenerek gayet güzel ve başarıyla 27 kilo verdim. Diyetisyenim aklıma takılan her soruya cevap verdi, beni destekledi ve moral verdi. Hedefime az kaldı kendisine hala gidiyorum ve çok memnunum.
Bunca zaman verdiği listeler, bilgiler, tarifler olsun gayet ilgili ve bilgiliydi. Gerçekten sağlıklı bir şekilde kilo verip sağlıklı beslenmeyi öğrenmek isteyenlere Sena hanımı tavsiye ederim, ediyorum.
Sena Hanım'la arkadaşımın tavsiyesi üzerine görüşme sağladım. İnsülin direnci şikayeti ile başvurdum. 4 ay kadar danışmanlık hizmeti aldım. Diyeti uyguladıktan sonra kan değerlerim normal seviyeye düştü ve tatlı krizlerim bitti. Verdiği diyet listelerini kişiye özel iş ve uyku saatlerime uygun hazırladığı için uygularken zorluk yaşamadım. Sena Hanım iletişimi iyi, güler yüzlü ve anlayışlı bir uzman. Seanslarımızın dışında sorduğum soruların cevaplarını alabildim. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir diyetisyen.
Sena Alpay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sena Alpay, Diyetisyen.
Sena Alpay adresi nerede?Sena Alpay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Hayrettinpaşa İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sena Alpay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sena Alpay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sena Alpay hangi dilleri konuşuyor?Sena Alpay ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sena Alpay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sena Alpay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sena Alpay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sena Alpay hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Sena Alpay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler