Çocuk, ergen ve aileleri ile Çocuk Merkezli Oyun Terapisi- Deneyimsel Oyun Terapisi ve Bilişsel Davranışçı Terapi yöntemleriyle çalışmaktadır. Aynı zamanda Objektif Çocuk Testleri ve WISC 4 testi uygulayıcısıdır.
Çocuk Psikopatolojisi eğitimini tamamlamıştır. SOBECE (Sosyal Beceri Çocuk Eğitim Programı) Uzmanıdır.
Türk Psikologlar Derneği ve Kanserli Çocuklara Umut Vakfı üyesidir.
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Good Enough Zeka Testi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Temas Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
n....e
Sena hanım, kızımızın okula adaptasyon sürecinde yaşadığımız durumlarda ve kafamıza takılan diğer konularda nasıl davranmamız gerektiği ile ilgili bize, bilgi ve tecrübe dolu bakış açısıyla destek verdi. Kendisiyle yolumuz kesiştiği için çok memnunum.
a...
Sena Hanım'la referans ile tanıştım. Regülasyon bozukluğu olan 3 yaşındaki oğlum için başvurduk. 3 ay kadar bir süredir oyun terapisi seansları alıyor oğlum. Her hafta haftada bir gün duygu regülasyonu için çalışıyoruz. Faydasını görüyoruz, seanslar dışındaki desteği de çok iyi. Sorularıma her zaman cevap alıyorum. İşi konusunda ne kadar yetkin olduğunu görüyorum ve tatmin olmuş şekilde devam ediyoruz. Kendisini çevreme de tavsiye ediyorum.
el...u
Sena hanım, tatlı dili ve güler yüzüyle bizim ailemizden biri oldu. Her problemde nasıl davranmamız gerektiğini en güzel şekilde anlatan, çaresiz kalıp ağladığınız zaman bile sizi sakinleştirip yol gösteren biri kızımın ilk geldiği gün ile şuan ki zaman arasında değişimini görmek gerçekten çok güzel oyun odasında kızımı bu kadar kahkahalara boğan, onunla güzel oyunlar oynayan biricik Sena ablamızla yollarımız iyi ki kesişmiş
as...l
Tedavimiz henüz devam ediyor ama Sena ablamızı tanıdığımız günden beri kızımın ve bizim mutluluğumuz günden güne arttı. Değişik bakış açıları olduğunun da farkına varmamizi sağladı. Daha çok şeyin değişeceğini düşünüyorum. İşini severek yapan Sena ablamızı herkese içim rahat bir şekilde tavsiye ederim.
b....e
Terapi sürecimiz sona ulaşmak üzere biz memnun kaldık.Cocugum için faydalı bir oyun terapisi süreciydi
a....̇
Zorlu başlayan terapi sürecimizde Sena Hanım sayesinde kısa zamanda çok yol katettik. Son derece profesyonel, başarılı ve duruma her zaman hakim birisi. Sakin ve güleryüzlü kişiliği sayesinde çocuğumla aralarında çok güzel bağ oluştu. Sayesinde çocuğumuzdaki değişimlere hayran kalmamak mümkün değil. İyi ki yollarımız kesişmiş. Gözüm kapalı herkese tavsiye edebileceğim bir psikolog...
b ...
Mesleki anlamda idealist, rehberlik eden, sorularınızı şeffaflık ve içtenlikle yanıtlayan bir uzman. Seanslarımız bitmesine rağmen hala kızım kendisini soruyor onun hayatında kendisine yer edinen bir abla oldu onun için. Kendisinin başarılarının devamını çok isteriz.
e....d
6 yaşındaki oğlumun kaygı,güvensizlik,özgüven eksikliği gibi problemleri dolayısıyla Sena hanım'a gittik. Güzel yanlarını tek tek saysam sığdıramam:sempatik( çocukla iletişimi çok çok güzel) ve empatik( ebeveyni anliyor), ilgili, anlayışlı,mesleğinde hevesli ve dikkatli, insana güven ve huzur veren bir kişi...
f....f
3 yaşındaki oğlumun kreşe uyum problemleri, atma ve vurma davranışı için başvurduk. Sena hanımın terapi sürecinden sonra oğlum artık duygularını daha iyi ifade ediyor. Bizde yaptığımız hataları görüp daha iyi birer ebeveyn olma yolundayız. Bu yolculukta karşımıza çıkabilecek en iyi uzmana denk geldiğimizi düşünüyorum. Her aileye özel ilgisiyle adeta bizi de eğitti.
y.....
Yaklaşımı aile olarak bize çok iyi geldi sayesinde çocuğumuz hakkında doğru bilgilere ulaştık çocuğumuzdaki gelişim için çok memnunuz
Sena Alper isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sena Alper, Psikoloji. Size Sena Alper tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi.
Sena Alper adresi nerede?Sena Alper şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çınarlı Mah. Celal Atik Cd. No:60/1 Bandırma
- Paşakent, 1046. sokak, Pelin Sitesi B blok kat 4 daire 8 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sena Alper isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sena Alper uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sena Alper isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sena Alper, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sena Alper hangi dilleri konuşuyor?Sena Alper ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sena Alper isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sena Alper tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sena Alper hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Sena Alper hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sena Alper hangi sigortaları kabul ediyor?Sena Alper tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.