Psk.Dan. Sena Aslan Ev Okulu Derneği’nden Temel İşaret Dili, Aile Okulu Eğitimi, Objektif Çocuk Değerlendirme Testleri ve Projektif Bir Teknik Olarak Çocuk Resmi Uygulayıcı Sertifikalarını almıştır. Sakarya Üniversitesi’nde Prof. Dr. Tuncay Ayas’tan Psikolojik Testler Uygulayıcı Sertifikasını almıştır. Mehmet Teber, Ahenk Psikoloji’den Çocuk Merkezli Oyun Terapisi Uygulayıcı Belgesini almıştır. Sakarya Üniversitesi’nde Dr. Öğr. Üyesi Ümit Sahranç’tan Oyuncak Yapım Sertifikasını almıştır.
Seminerler:
• TEDx Istanbul-Kutlama Etkinliği
• Istanbul Aydin Üniversitesi Psikoloji Kulübü’nün düzenlemiş oIduğu ’Sigmund Freud: :'Narsizm Üzerine ve Schreber Vakasi’ Kitabinin Elegtirel Okumasi' Semineri/Online
• Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği İstanbul tarafindan
• diizenlenmig 3.PDR Zirvesi. /OnIine
• Sakarya Üniversitesi 3.-4. Ve 5. PDR Günleri/Online
• Uygulamali Müzik Terapileri Derneği- 2. Ulusal Müzik Terapi ve Müzik Tibbi Sempozyumu/Online
• Sensum Psikoloji ve Gelişim Merkezi ’Hamile ve Do§um Psikolojisi' Semineri
• Sensum Psikoloji ve Gelişim Merkezi ’Yeme Bozukluklari' Semineri
• Sensum Psikoloji ve Geligim Merkezi ’Psikodrama Semineri
• SAU PDR Topluluğu ‘Ruh Sağlığı ve Teknoloji Bağımlılığı’ semineri/Online
• Bi’şey Psikoloji ‘Boderline Kişilik Bozukluğu ve Vaka Analizi’ semineri/Online
• Olgu Psikoloji ‘Pozitif Psikoterapi’ semineri/Online
• SAU PDR Topluluğu ‘Kendilik Psikolojisi Kapsamında "Sen” Kimsin ?’ semineri/Online
• 1. Ulusal Kariyer Psikolojik Danışmanlığı Sempozyumu /OnIine
• Psikoloji Meclisi Gen5ler BDT’yi Merak Ediyor' semineri/Online
• SAU PDR Topluluğu ‘Çevrimiçi Psikolojik Danışma' semineri/Online
• OPIEOE Kongre /OnIine
• SAU PDR Toplulugu Özel Okullarda Psikolojik Danigman Olmak ve Psikolojik Danışmanlığın Geleceği’ semineri/Online
• UCIM- Sakarya Gençlik Meclisi ’Çevrimiçi Çocuk Istismarı’ semineri /OnIine
Gessell Gelişim Testi
Kariyer Danışmanlığı
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Sakarya
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Çocuk Gelişim Testi
Sakarya
Sena Hocaya kızımın kaygı problemi nedeniyle başvurduk. Sorunu kaygı ile alakalı olduğunu Sena Hocadan öğrendik. Başlangıçta sürecin çabuk ilerleyeceğini düşünmemiştim. Her görüşme sonunda iyiye doğru gidişi farkettim. Kızım şu an kendi problemlerini kendisi çözebiliyor.
n....m
Sena Hanım’ dan kaygı ve stres sorunum için yardım aldım. Bu dönemimde farkındalık kazanmama yardımcı oldu ve bu dönemi rahat bir şekilde geçirmemi sağladı. Bu yolda yürürken kendisi harika bir yol gösterenim oldu ve samimi bir şekilde yolumu aydınlattı. Sayesinde artık kafamın içi daha sakin, düşüncelerim daha sağlıklı, farkındalığım çokça arttı ve kendimi olduğum gibi kabul edebiliyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum, iyi ki bu yola onunla çıkmışım.
m....c
Sena hanımdan 3 yaşındaki kızım için oyun terapisi desteği aldık. Pandemi dönemi sebebiyle dışarı ile iletişime kapalı ve çekingen bir çocuktu. Terapiler sayesinde daha özgüvenli ve bağımsız bir çocuk oldu. Kitap önerileri, zaman zaman bize verdiği feedback’ler ile çok güzel bir süreç geçirdik. Hem bizimle hem de kızımla iletişimi çok iyiydi, kızım her seansa hevesle gitti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz ve her zaman bir telefon uzağımızda olduğunu biliyoruz.
i.....
danışman kendimle alakalı farkındalık kazanmamda çok yardımcı oldu, çok destekleyiciydi konuşmakta problem yaşamadım, kafa karışıklığım olan bir dönemi sağlıklı atlatmamda yardımcı oldu
Sena hanımla yollarımızın kesişmesi benim için büyük bir şanstı. Kendimi en değersiz, yorgun, hicbir şeye layık olmayan gördüğüm ve bunuda artık kabullendiğim anda karşıma çıktı. Kendi içimde ne kadar da acımasız olup herşeyi nasıl da kabullendiğimi kendime en başta kendimin değer vermediğimi görmem de büyük bi ışık tuttu. Kendisine sonsuz teşekkürler ediyorum.
i̇...m
Harika bir süreçti.
Hayatımın zor zamanlarına denk geldi.
Kendimle olan kavgamı bitirdim.
Problemlerimi daha kolay çözebiliyorum artık.
Gelecekte değil, anda yaşamayı öğrendim.
Danışmalardan sonra farkındalığım büyük ölçüde yükseldi.
Sena hanımın etkisi çok büyük.
Anlaşıldığımı hissetttim.
Yerinde ve doğru tespitleri sürecin sağlıklı yürümesine çok destek oldu.
Kendisine çok teşekkür ederim.
İyi ki işini iyi yapan insanlar hala var.
ca...r
Sena hanım sıkıntımı cozmemde yol gostericim oldu...sikimtimin kaynağının neye dayandigini anlatarak bana ışık tuttu.danisanlarina karşı tutumu ilgisi çok iyiydi herşey için çok teşekkür ederim
14....
Gelecek kaygısı yaşıyordum. Bunalımdaydım. Sena hanım oldukça ilgiliydi. Yaşadığım problemlerin üstesinden gelmem ve farkındalık kazanmam da yardımcı oldu. Hayata bakış açımı değiştirdi diyebilirim.
Sena Aslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sena Aslan, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Sena Aslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Oyun Terapisi, Kariyer Danışmanlığı, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Metropolitan Okul Olgunluğu Testi.
Sena Aslan adresi nerede?Sena Aslan adresini belirtmedi. Sena Aslan yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Sena Aslan adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sena Aslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sena Aslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sena Aslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sena Aslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Sena Aslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sena Aslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sena Aslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sena Aslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Sena Aslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.