İş ortamında yaşadığım durumlar üzerine arkadaşımın tavsiyesiyle Sena hanımdan randevu aldım. Hayattan soğuduğum ve sosyal ortamlardan kaçtığım bir süreçte bana çok yardımcı oldu. Ben sadece iş alanında olan sıkıntılarımın beni böyle hissettirdiğini düşünürken diğer sorunlarımı ortaya çıkarıp çözümlememi sağlaması beni o sıkıntılı süreçten kurtardı psikolog arayan herkese kesinlikle tavsiye ederim.
t.....
Eşimle ilgili yaşadığım sıkıntılar üzerine Sena hanımdan randevu aldım. Daha sonrasında eşimle çift terapisine başladık. Fark edemediğimiz, konuşmaktan kaçtığımızı sorunlarımızı bulmamızda bize yardımcı oldu. Yaklaşık 2 aydır düzenli olarak seanslara devam ediyoruz. Kendisi çok naif ve alanında uzman birisi. Konuşma tarzı ve olaylara yaklaşımı çok iyi olan bunların dışında enerjisi çok yüksek birisi. İyi ki Sena hanımda seanslara başladık hem bana hem eşime bu süreçte çok katkısı oldu. Keşke daha önce başlasaydık diyorum kesinlikle tavsiye ederim.
b...
Psikoloji kliniğine öneri üzerine ulaştım. Anksiyete bozukluğundan dolayı başvurdum. 20 seans aldım tesadüfen sanırım 5. Seansımda Sena Hanım'a denk geldim. Değerlendirmem gerçekten o zamanda diyordum mesleğine tamamen adanmış ve ciddi bir psikolog ile görüşüyorum dedim. Sena Hanım'ın kalben beni dinlemesi ve önerileri fazlasıyla iyi geldi. Her şeyimi çekinmeden rahatlıkla anlattığım biri. Sena Hanım'ın ilgisi önerileri fazlasıyla iyiydi. En beğendiğim özelliği ise her anlattığımı ben susana kadar dinlemesi ve hiç birini unutmadan değerlendirip önerilerde bulunması. Seansımızın üstünden uzun süre geçmesine rağmen kimse sormadan kendisi beni deprem zamanında sordu bu fazlasıyla hoşuma gitmişti. Kesinlikle çevreme de öneririm.
Sena Aytek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sena Aytek, Psikoloji. Size Sena Aytek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi.
Sena Aytek adresi nerede?Sena Aytek adresini belirtmedi. Sena Aytek yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Sena Aytek adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sena Aytek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sena Aytek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sena Aytek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sena Aytek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Sena Aytek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sena Aytek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sena Aytek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sena Aytek hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Sena Aytek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sena Aytek hangi sigortaları kabul ediyor?Sena Aytek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.