Psk. Sena Çetiner
İstanbul

Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Başakşehir-Bakırköy- Zeytinburnu

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Lisans eğitimini Psikoloji aynı zamanda Türk Dili ve Edeyatı bölümü ile çift anadal yaparak
tamamladım. Psikoloji bölümünü üçüncülük ile bitirirken aynı anda çift anadal yaptığım Türk
Dili ve Edebiyatı bölümünü ise birincilik ile bitirerek mezun oldum. Marmara Üniversitesinden de pedagojik formasyon eğitimimi alarak psikolojik danışmanlık ve rehberlik diplomasına sahip oldum.

Psikoloji alanı ile pek farklı staj deneyimlerine sahip oldum. İş hayatımda bir yandan psikolog olarak seanslarıma devam ederken bir yandan rehberlik ve
psikolojik danışman olarak bir kurumda görev yapmaktayım. Kendimi alanımda daha da
geliştirebilmek için İstanbul Üniversitesi- Çocuk Gelişimi okumaktayım.

Tüm bu eğitim sürecimin yanında psikoloji alanında sürekli eğitimlerime katılıp uygulayıcı sertifikalarımı
almaktayım. Psikolojide alan içi pek çok çalışmalar sürdürmekteyim. Gazetelerde, tv programları ve belirli sayfalarda alanım ile ilgili yazılarım ve videolarım yayımlanmakta. Çocuk ve ergenlerde terapilerimi görmeye devam ederken, değerlendirme sürecine katkı sağlayacak Ankara Gelişim Tarama Envanteri (AGTE), Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Bender Gestalt Görsel Motor Algı Testi, Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI) gibi pek çok çeşitli testlerin uygulayıcısıyım. Ayrıca bu çalışmalarımın yanı sıra, çeşitli okul, sivil toplum kuruluşu, özel şirketlere psikoloji odaklı seminerler verip çalşmalar yürütmekteyim.

Konum: Başakşehir-Bakırköy- Zeytinburnu Diğer

Sena hanım aşırı Güler yüzlü ve aşırı ilgili biri. 8 yaşındaki çocuğum icin başladık süreç gerçekten çok iyi ilerledi. Oyun terapisi sayesinde çocuğumun öfke sorunları çok azaldı kardeşini kıskanıyordu neredeyse bitti sayılır çok çok memnunum ve herkese öneriyorum