Kurs ve Sertifikalar
01.02.2016 WİSCR – IV Zeka Değerlendirme Testi Eğitimi - Türk Psikologlar Derneği (TPD)
09.09.2017 Çift ve Aile Terapi Eğitimi - Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği ( CiSED)
09.10.2016 Uluslararası Kognitif Bilişsel Davranışçı Eğitimi - Kognitif ve Davranışçı Terapileri Derneği
01.04.2016 Diksiyon ve Beden Dili Eğitimi - Başkent İletişim Bilimleri Akademisi
05.01.2014 Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri Uygulama Ve Yorumlama Eğitimi (MMPI ) - Türk Psikologlar Derneği
20.06.2015 Çocuk Değerlendirme Testleri Eğitimi Adli ve Klinik Psikoloji Derneği
Bender gestalt görsel motor algı testi
Amerika hiperaktivite ölçeği
Luisa Düss Psikanalitik Öykü Tamamlama Testi
2018 EMDR (Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma) eğitimi - Davranış Bilimleri Enstitüsü
Boşanma Terapisi
Vajinismus Tedavisi
Yas Terapisi
İlişki Terapisi
g....m
Yaklaşık 4 ay önce Kendimi depresyonda, mutsuz hissettiğim bir dönemde kendisiyle tanıştım. Göremediğim şeyleri görmeme vesile oldu bu sayede kendimi daha iyi hissettiğim bir aşamaya geldim. Seanslara devam edeceğiz, yönlendirmelerinin bana iyi geldiğini düşünüyorum. Tavsiye ederim
Sena Hanım’a başladığımda kendimde fark edemediğim ağır bir depresyon sürecindeydim. Sena Hanım’ın bilgisinin, güler yüzünün yanı sıra seanstayken “yalnız değilsiniz, istediğiniz sürece ben hep sizinleyim” demişti. gerçekten de siz istediğiniz sürece hep sizinle ve bunu size kesinlikle hissettiriyor. İyi ki yolum Sena Hanım’la kesişti. 2-3 aydır seans yapıyoruz ancak çoook uzun bir yolumuz olduğumu kendimden biliyorum çünkü seanslara gittikçe farkındalığım arttı. Hayır demeyi öğrendim, suçlunun ben olduğumu artık kendime kabul ettirdim. Eğer bir yerlerde doktor arıyorsanız ve yorumumu okuyorsanız Sena Hanım’ın ruhunuza çiçekler açtıracağından hiç şüpheniz olmasın
f.....
Ben Sena Hanım'la temmuz ayından beridir görüşmelere devam ediyorum. Hayatımda kendimle ilgili büyük değişimler yaşadım. Bu sürede Sena Hanım'la başladığım ve devam ettiğim için çok mutluyum. Keşke herkesin Sena Hanım gibi bir terapist ile tanışma ve çalışma fırsatı olsa. Benim kendimle ilgili düzeltmem gereken şeyler vardı. Değiştiğimi, düzeldiğimi gözlemliyorum. Hayatımı daha konforlu ve daha rahat bir şekilde devam ettirebiliyorum. Bu açıdan kendisiyle tanıştığım ve bu süreçte devam ettiğim için açıkçası çok memnunum.
y.....
Oldukça memnun kaldım. Sena Hanım başarılı ve alanına hakim bir uzman. 2 ayı geçkin süredir görüşme sağladım ve devam ediyorum. Seanslardan sonra olumlu değişimler oldu. Aldığım danışmanlık hizmetinden memnun kaldım. Kendisini önerebilirim.
Sena Hanım'la yaklaşık 2 aydır beraberiz ve kesinlikle bana çok iyi geldi. Daha öncesinde terapi sürecim olmadı ilk deneyimim ama kendisinin sıcaklığı ve enerjisi ile kesinlikle terapilerim çok iyi geçiyor. Kendimde bazı sıkıntıların farkındaydım ama hiç ummadığım sıkıntılarımı da gözlemledim. Kendi kişiliğimle ilgili yapabildiğim, yapamadığım noktalar vardı yapamadıklarımı yapmaya başladım. Sena Hanım'ın iyileşme sürecime çok büyük katkısı var. 13. seansımız bitti hala devam ediyoruz. Belki diğer tedavileri de olabilirim. Önümüzde uzun bir yol var gözüküyor.
Sena Hanım'dan gayet memnunum. Faydasını görüyorum. Kendisi gayet ilgili, cana yakın davranan, danışanını anlamaya çalışan bir uzman. Ben gayette tavsiye ederim. Yaklaşık 10 seans görüşme sağladım. Seanslardan sonra şikayetçi olduğum konularda düzelme var. Hayata daha olumlu, pozitif bakabiliyorum. Sabır eşiğim çok düşüktü daha sabretmeye başladım. Olumlu etkilerini fazlasıyla görmekteyim.
d...
İnternetten buldum. EMDR terapisi için başvurdum. 10 üzerinden 9 olarak değerlendirebilirim. Çok güzel bir dinleyici ve cana yakın. Tavsiye ederim.
tü...y
Canım psikoloğum.3 ay boyunca elimden tutup umutsuzluğa düştüğüm ağır travmamda beni inanılmaz yerlere getirdi.Çok memnunun.Kendisi inanılmaz sıcak sevecen yaklaşımı çok içten.
e....g
Uzun süreli bir çıkmazın içindeyken sena hocam ile yollarımız kesişti. Kendisini iyiki tanıdım . Hayatımdaki problemlerime karşı bakış açımı değiştirdi. Seanslar beklentimi fazlasıyla karşıladı.
a...
Sena Hanıma internet araştırmam sonucunda ulaştım ve kendisinden aldığım destek sayesinde kendimi çok daha iyi ve sağlıklı hissediyorum olayları ele alış biçimi ve yorumlama yöntemleri çok iyidir empati yeteneğinin gelişmiş olduğunu düşünüyorum desteğe ihiyac duyan herkese tavsiye ederim
Sena Çilingir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sena Çilingir, Psikoloji. Size Sena Çilingir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Randevu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Evlilik Terapisi, Cinsel Terapi, EMDR Terapi, Bireysel Terapi.
Sena Çilingir adresi nerede?Sena Çilingir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Öz yıldırım sokak, Yahya kaptan mahallesi no:16 , daire no:20 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sena Çilingir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sena Çilingir uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sena Çilingir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sena Çilingir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Sena Çilingir hangi dilleri konuşuyor?Sena Çilingir ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Sena Çilingir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sena Çilingir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sena Çilingir hakkında ne düşünüyor?Toplam 55 hasta / danışan, Sena Çilingir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sena Çilingir hangi sigortaları kabul ediyor?Sena Çilingir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar