Klinik İyilik Güzellik Nişantaşı, Bayrampaşa İlçe Sağlık Merkezi ve Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi bulunmaktadır.
Şu anda İstanbul'da yüz yüze ve online olarak hizmet vermektedir.
Kulüpler ve Üyelikler:
Zayıflama Diyetleri
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
l....ç
Kendisi işinde çok başarılı bir uzman ve kendisi sayesinde çok çabuk bir şekilde kilo verdim. Kilo verme sürecimde kendisi çok güzel motive etti, şuan kendimi çok iyi hissediyorum, hem kilo verdiriyor hem de güzelleştiriyor. Diyet listelerine uyum sağlamakta da zorluk yaşamıyorum kişiye özel liste uygulanıyor, her zaman memnun olup olmadığımı ya da zorlanıp zorlanmadığımı soruyor, ona göre liste hazırlıyor.
e....t
Kendisi çok tatlı biri, danışanına karşı çok ilgili, takibi çok güzel, iletişim anlamında çok kuvvetli ve danışanını her konuda çok iyi dinliyor, aynı zamanda çok motive edici ve pozitif biri olduğunu söyleyebilirim. Kilo vermek üzerine destek alıyorum. Diyet listeleri konusunda programları bana göre ayarlıyor, şuanda sürecimiz hala devam ediyor ve şimdiye kadar 2-3 kilo verdim.
e....ü
Kendisinden aldığı seanslardan yüzde yüz olumlu sonuç aldım, bu süreçte hem benimle çok güzel ilgilendi hem de her anlamda profesyonel bir şekilde yaklaştı. Yaşam koçluğu konusunda da kendisini destekliyorum,hatta önümüzdeki süreçte kendisinden tekrar destek almayı düşünüyorum. Ben kilo vermek üzerine kendisinden destek almıştım, kilom normaline göre biraz fazlaydı, kendisi bu süreçte sağlıklı bir şekilde yağdan kilo vermemi sağladı, tam istediğim şekilde istediğim hatta kavuştum diyebilirim.
y....k
Kendisinden seans almaya başladığım dönemde ben spor yapıyordum ve bu süreçte nasıl beslenmem gerektiğimi bilmiyordum. Kendisi kas kütlemi arttırmak adına bana bir diyet programı hazırladı ve hazırladığı ve listeyle yağ oranım azaldı, kas oranımda artma oldu.Ben normalde verilen listelere sürekli evde olmadığım için her zaman uyabilen bir insan değildim, bu süreçte kendisiyle sürekli irtibat halindeydik, kendisinin listesine uymamama rağmen em alternatif ne bulabiliyorsam kendisine danıştım ve ne kadar yiyebileceğim konusunda beni yönlendirdi, listeye bağlı kalmam için zorlamadı, yiyebileceğim ne varsa benim listeme uyacak şekilde beni yönlendirdi, bu süreçte de takibini çok güzel yaptı, ne zaman istesem kendisine ulaşabildim, bu anlamda memnun kaldığım bir süreç oldu.
r....a
Kendisiyle kilo vermek üzerine bir dönem geçirdim ve o süreçte kendisinden çok memnun kalmıştım. Kilo verme sürecinde kendisi sosyal medya üzerinden sürekli olarak takip ediyor ve ilgileniyordu, verdiği tarifler de çok güzeldi. Ben o dönemde aslında biraz zor bir dönem geçiriyordum, bundan dolayı seanslara çok devam edemedim, aksama oldu, daha sonra bir deprem süreci oldu, burada herkes sarsıldı, bundan dolayı hedeflediğim kiloya ulaşamadım ama geçirdiğim süreçten çok memnun kaldım.
b....
Kendisiyle bir dönem kilo almak üzerine diyet listesi oluşturduk ve 3-4 aylık seans sürecimde de benim için yeterli bir kiloya ulaştım. Kendisinin son derece iletişimi güçlü bir diyetisyen olduğunu düşünüyorum, çok memnun kaldığım bir süreç oldu, hala da ara ara kontrol amaçlı kendisine gidiyorum
Sena Çuhadar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sena Çuhadar, Diyetisyen. Size Sena Çuhadar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Bölgesel Zayıflama, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Kilo Verme Diyetleri.
Sena Çuhadar adresi nerede?Sena Çuhadar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akatlar Etiler İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sena Çuhadar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sena Çuhadar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sena Çuhadar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sena Çuhadar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sena Çuhadar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sena Çuhadar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sena Çuhadar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sena Çuhadar hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Sena Çuhadar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sena Çuhadar hangi sigortaları kabul ediyor?Sena Çuhadar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler