Uzm. Kl. Psk. Sena Duruk

Ataşehir 1 adres

Aile Danışmanlığı +8 daha fazla

Evlilik Terapisi

Eşlik Psikoloji

Klinik Psikolog Sena Duruk Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programını “ 45 Yaş Üstü Bireylerde İnternet ve Facebook Bağımlılığı ve Bunun Beş Faktör Kişilik Özelliklerinden Nörotisizm ile İlişkisi”  konulu tez ile Üsküdar Üniversitesi’nde tamamladı.
Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programında uzmanlık öğrenimini, Yeditepe Üniversitesi'nde Psikoloji lisansını tamamladı. Lisans eğitimi boyunca sosyal derneklerde aktif üyelik ve gönüllü çalışmalar yaptı. Lisans eğitimini bitirdikten sonra 100 saatlik Cinsel Terapi Eğitimi ve 72 saatlik Evlilik ve Çift Terapisi Eğitimi programlarını tamamladı. 2016 yılında Kişilik Bozukluklarının Psikanalitik Psikoterapisi Masterson Yaklaşımı Eğitimi’nin 7 ay süren teorik eğitimini tamamladı. Eğitim bitiminde başlayan 1 yıllık süpervizyon sürecini bitirdi ve hâlen süpervizyon almaya devam etmektedir. Klinik stajlarını Fransız Lape Hastanesi ve NP İstanbul Beyin hastanesinde yaptı. Yetişkin bireylerle bireysel terapi ve cinsel terapi çalışmalarını sürdürmektedir.

Masterson Enstitüsü - Kişilik Bozukluklarının Psikanalitik Psikoterapisi Masterson Yaklaşımı Eğitimi (Süpervizyon)
Masterson Enstitüsü - Kişilik Bozukluklarının Psikanalitik Psikoterapisi Masterson Yaklaşımı Eğitimi (Teorik Eğitim)
CİTEB - Evlilik ve Çift Terapisi Eğitimi
CİTEB - Cinsel Terapi Eğitimi

Makaleler

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Kl. Psk. Sena Duruk adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle