Bademcik Ameliyatı
Geniz Eti Ameliyatı
Kulak Tüpü Takılması
Rinoplasti
Özel muayenehane
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
h....a
Cok uzun suredir yaptirmak istedigim karar veremedigim kepce kulak ameliyatini guler yuzlu ve detayli anlatimiyla ikna oldum gerceklestirdigi ameliyattan ve ameliyat sonrasi ilgisinden cok memnun kaldim tavsiye ederim burun icindeki kikirdak yamuklugu ve geniz etinden de
yakinda kurtulacam insallah.
ab...k
Kendisi çok başarılı bir hocamızdır. Tavsiye ediyorum kendisini. Sayesinde geceleri rahatça uyuyabiliyorum ve inanılmaz güzel bir burnum var. Estetik sonrası süreçte de tüm yönlendirmeleri yaptı ve yardımcı olmayı hiç eksik etmedi.
h ...k
Yıllardır burun ameliyatı olmak istiyordum ama süreçten ve ameliyattan çok korkuyordum . Sena hanımla estetik için yaptığımız görüşmede gerek açıklamasıyla gerek sakinliğiyle benim korkumu yendi. Süreci çok güzel anlattı. . Asıl önemli olan nokta ise ameliyat sonrasında hayallerimdeki buruna kavuştum.
ö ...r
Doktor hanıma, mezoterapi, dudak dolgusu ve botoks uygulaması yaptırdım. Bütün uygulamalardan çok memnun kaldım. Yüzüme uygun olan uygulamaları yaptı cildim cok güzel oldu. Daha önce bir çok kez botoks deneyimim oldu fakat bu denli içime sinmemişti. Dinlemesi ne istediğimi bilip buna göre uygulama yapması, kısacası yaklaşımından çok memnun kaldım. Yakın zamanda burun ameliyatı için de kendisine basvurmayı düşünüyorum.
s....d
Sena hanım sayesinde hem rahat nefes alıyorum hem istediğim burun şekline sahip oldum.Çok güler yüzlü ve ilgili bir doktor.Hiç korkmadan güvenebilirsiniz.
ze...a
Sena hanıma burun ameliyatı oldum nefes sıkıntım vardı ameliyatımın üzerinden 5 ay geçti şu an çok rahat nefes alıyorum. İsteklerimi ayrıntılı dinledi ve istegimin de üzerinde bir burun verdi bana. Burnumu çok sevdim. Güleryüzüyle ilgisiyle samimiyetiyle işinde gerçekten iyi olmasıyla kendisinden çok memnun kaldım.
Sena Hanım'a burun eğriliğiyle alakalı gitmiştim. Burun eti ve kemiğim vardı. Bununla ilgili yine bir tavsiye üzerine, kendisiyle bir görüşme sağlamıştım. Kendisi devlet hastanesindeydi. Ameliyat oldum ve çok memnunum kendisinden. ve herkese tavsiye ediyorum.
p.....
Mimiklerimin kaybolmasından çok çekiniyordum, ancak Sena hanımın tek tek anlatması ile ikna oldum. Şu an hem botokslu hem ifademi korumuş durumdayım. Mezoterapiye ise çok acıyacak diye duya duya gelmiştim, ancak sinek ısırmasından hallice acıdı. Ben dayandıysam herkes dayanabilir diye düşünüyorum. Sonuç ise ikinci günden farkedilirdi. Bana bu güveni veren, tek tek anlatan ve mükemmel sonucu veren Sena hanıma çok teşekkür ediyorum
z.....
Sakarya’da burun estetiği doktorlarını çok araştırdım ve Sena hanımı tercih ettim. Alanında çok titiz, ilgili, güler yüzlü bir doktor. Ameliyat öncesi her şeyi ayrıntılı konuştuk ve tam istediğim gibi bir burun oldu. Kendisine dudak dolgusu ve botoks için de başvuracağım. Başarılar diliyorum.
i.....
Sena hanıma burun ameliyatı oldum ve 1. Ayımı doldurdum,kendisi inanılmaz tatlı,samimi ve iyi bir doktor işini çok iyi yapıyor burun ameliyatımdan cok memnunum aşırı güzel tam istediğim gibi bir burun oldu kendisine her şey için teşekkür ederim.
Sena Genç Elden isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sena Genç Elden, Kulak Burun Boğaz. Size Sena Genç Elden tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Burun Estetiği, Geniz Eti Ameliyatı, Rinoplasti, Bademcik Ameliyatı, Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Kulak Tüpü Takılması.
Sena Genç Elden adresi nerede?Sena Genç Elden şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Arabacıalanı Mh. 541 Sk. Payitaht İş Merkezi No:2/214 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sena Genç Elden isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sena Genç Elden online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sena Genç Elden isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sena Genç Elden, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sena Genç Elden hangi dilleri konuşuyor?Sena Genç Elden ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sena Genç Elden isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sena Genç Elden tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sena Genç Elden hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Sena Genç Elden hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.