Çocuklarla etkili iletişim kurmak ve oyunun iyileştirici gücünü daha iyi anlamak için oyun terapisi eğitimini tamamlamış ve psikodrama ve oyun terapisi üzerinde staj yapmıştır.
Beynin algı ve kodlamalarının duygular üzerinde, duyguların ise hayat döngüleri üzerindeki etkisini araştırmış bu bağlamda bilinçaltı şifa tekniği olan ThetaHealing eğitimi almış ve olumlu ve olumsuz bilinçaltı kodlarının hayat döngülerini nasıl şekillendirdiğini keşfetmiştir.
Danışmanlıklarında travmalara odaklanmakta ve bu travmalardan kalan korku kızgınlık ve kırgınlıkların ThetaHealing yöntemi ile çözümlenip iyileşmesini sağlamaktadır. Aynı zamanda bilişsel davranışçı terapiyi seanslarında kullanmaktadır.
Amacı içerisinden çıkılamayan korku kızgınlık ve kırgınlık gibi duyguların çözümlenip dönüştürülmesini ve danışanların kendi potansiyellerini açığa çıkarmalarını sağlamaktır.
Aldığı eğitimler
Kinetik Aile Çizim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Pass Bilişsel Müdahale Programı
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Prep Uygulaması
Sena hanıma tüm seanslardaki ilgi ve alakası için, beni theta ile tanıştırdığı için çok teşekkür ederim. Çok küçük olan sorunlarım zihnimi çok fazla meşgul ediyormuş bunu anladım. Ve sorun olarak görmeyip kabul etmeyi affetmeyi öğrendim.
b....e
Sena hanımla çalışmak inanılmaz keyifli. Önceliği hep danışanı. Kendimi daha iyi tanımamı sağladı. Sorunlarımla yüzleşmemi kolaylaştırdı. Terapiye başlamadan önce kafamda belirsizlikler vardı. Sena hanımla netleşti. Şimdi hedefe yoğunlaştım. Teşekkürler Sena hanım...
Ben kendisini sosyal medyada görmüştüm, 4-5 seans terapi aldım kendisinden.Çok memnun kaldım, sorunlarıma güzel parmak basmış oldu.Sorunlarımı açığa çıkardı ve bu sorunları theta healing yöntemiyle olumluya çevirdi.Sorunları nötrleştirdik.Sorunlarımızı hallettik.Olumlu yönde değişiklikler hissettim.Genç olmasına rağmen mesleğini çok iyi biliyor.Kendinden emin olarak çok güzel, başarılı şekilde terapiyi uyguladı.Desteği benim için yeterli oldu, sorunlarım olduğu zaman devam edeceğim.Herkese tavsiye ederim, Sena Hanım başarılı bir psikolog.
ş.....
Ben çok memnun kaldım kendisinden, bana çok iyi geldi.Arkadaşımın önerisiyle geldik.Herşey çok iyiydi.Eski durumuma göre kendimi daha çok toparladım. Daha iyi olduğumu hissediyorum.Sohbeti güzeldi,yönlendirmesi güzeldi.Hiçbir sıkıntı yaşamadık kendisiyle.Seanslarımız yeterli olunca sonlandırdık.Kendimi çok iyi hissediyorum Allah razı olsun kendisinden.
Sena Hanım'dan çok memnun kaldım. Kendisi ilgili ve samimi bir uzman. Sorunlarıma çözüm üretip, bana yardımcı oldu. Strese bağlı olarak eklem ve omuz ağrılarım vardı. Birkaç tik takıntım vardı. 6 seans aldım ve şu anda kendimi hem psikolojik olarak hem de sağlık açısından gayet iyi hissediyorum. Sena Hanım'ı herkese de tavsiye ediyorum.
ö.....
Doktortakvimi.com sayesinde randevumu alarak gidiyorum. Sena Hanım ile görüşmelerden sonra kendimi daha iyi sevip, daha iyi hissetmeye devam ediyorum. 6 seans aldım. Kendisi çok başarılı bir uzman. Hem Sena Hanım'a hem de Doktortakvimi.com'a teşekkür ediyorum.
Sena Gergerlioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sena Gergerlioğlu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Sena Gergerlioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Cinsel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Rehberliği, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Bireysel Terapi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Kinetik Aile Çizim Testi.
Sena Gergerlioğlu adresi nerede?Sena Gergerlioğlu adresini belirtmedi. Sena Gergerlioğlu yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Sena Gergerlioğlu adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sena Gergerlioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sena Gergerlioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sena Gergerlioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sena Gergerlioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı.
Sena Gergerlioğlu hangi dilleri konuşuyor?Sena Gergerlioğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sena Gergerlioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sena Gergerlioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sena Gergerlioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sena Gergerlioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Sena Gergerlioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.