ortaklar cad. Bahçeler sok. Mecidiyeköy, İstanbul
Psk. Sena Kaya
Her seans ayrı bir bakış açısı kazanmamı sağlıyor Sena hanım ile yollarımızın kesişmiş olması benim için gerçekten büyük bir şans
ga...n
sena hanımın her konuya sunduğu farklı bakış açışları ile yaşadığım sorunların üstüne rahatça gitmeye başladım. her seanstan sonra hayata daha olumlu daha güvenilir bakmaya başladım. sunduğu çözümler profesyonelceydi. tüm çevreme de önereceğim bir terapist…
u.....
Sena Hanımdan zor geçirdiğim bir süreçte destek aldım. 6 aydır sürece devam ediyoruz. Kendimi suçlamamı bırakmamı sağladı uzun zaman sonra yeniden kendimi iyi hissediyorum.
a....y
Yaklaşık 4 aydır terapi sürecine devam ediyoruz. Panik atak yaşadığım birçok konuyu birlikte çözdük ve çözmeye devam ediyoruz.
p....ı
Sena Hanim ile uzun zamandir terapi yapmaktayiz, sayesinde korkularimin uzerine gidip nasil savasacagimi ogrendim, depresyon ve anksiyete sorunlarimi Sena Hanim
sayesinde cozdum artik kendimi daha iyi hissediyorum. Guler yuzu ve sakinligi ile cok keyifli, profesyonelligi ile cok verimli bir terapi sureci gecirmemi sagliyor.
Sena Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sena Kaya, Psikoloji. Size Sena Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu.
Sena Kaya adresi nerede?Sena Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- ortaklar cad. Bahçeler sok. Mecidiyeköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sena Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sena Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sena Kaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sena Kaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Sena Kaya hangi dilleri konuşuyor?Sena Kaya ile Fransızca, İngilizce, İtalyanca dilinde konuşabilirsiniz.
Sena Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sena Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sena Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sena Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Sena Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sena Kaya hangi sigortaları kabul ediyor?Sena Kaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu