2013-2017 yılları arasında lisans eğitimimi T.C. Yeditepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünü 3.lükle ile tamamladım. 2017-2020 yılları arasında yüksek lisans eğitimimi aynı üniversitede yüksek onur derecesiyle tamamlayarak uzman ünvanını aldım.
2017-2018 yılları arasında özel bir anaokulunda kurum beslenmesi, anne-baba-çocuk beslenmesi ve kilo yönetimi alanlarında çalıştım. Anaokulu özellikle rafine şekersiz beslenme yaklaşımı içinde olduğu için tarifler geliştirip ,pek çok workshop düzenledim ve çeşitli seminerler verdim.
2018-2019 yılları arasında özel bir hastanede ; klinik diyetisyenliği, obezitede zayıflama, kilo alma, sporcu beslenmesi, kronik hastalıklarda beslenme ( Tip-1DM, Tip-2 Dm, Kalp hastalıkları, Eklem iltihabında beslenme, Metabolik sendrom, İnsülin direnci), hipertansiyonda beslenme,polikistik over sendromunda beslenme, tiroit hastalıklarında beslenme (haşimato, hipotiroit, hipertiroit), kanserde beslenme, gebelik ve emzikli dönemde beslenme, çocukluk çağı beslenmesi, bariyatrik cerrahi ameliyatları öncesi ve sonrasında beslenme gibi alanlarda çalışma imkanım oldu.
2020 yılından itibaren online beslenme danışmanlığı vermekteyim. 2021 yılından itibaren Macaristan’ın Budapeşte şehrinde yaşıyorum. Türkiyedeki danışanlarıma online beslenme danışmanlığı sağlamaktayım. Eş zamanlı olarak çalışmalarıma Budapeşte’de devam etmekteyim.
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Diyetisyen Randevusu
GenTest Diyeti
Gluten İntoleransında Beslenme
Gut Hastalığı ve Beslenme
Dyt. Sena Kömürcü Eder
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Gıda İntoleransı Tedavisi
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
ö....ö
Kendisi çok başarılı ve çok bilgili bir diyetisyen. Ayrıca uzmanlığının olması güveni daha da artıyor diyebilirim. Sena yaşam tarzına, uyumlu, eğlenceli diyet listeleri oluşturuyor. Kısacası seni dinliyor. Böylece diyet yapmak daha da kolay bir hal alıyor. Ben Sena ile birlikte 6 kilo verdim. Ben çok memnunum. Çevremdeki herkese de tavsiye ediyorum.
gü...k
Sena hanımdan online diyet hizmeti aldım. 78 kilo başlayan zayıflama maceramda 58 kiloyu görmem de çok büyük emekleri var. Kendisine desteklerinden dolayı bu mecradan da teşekkürlerimi iletiyorum
b....y
Ben sena hanımdan çok memnun kaldım kendisiyle 2yila yakın görüşmem oldu bayağı iyi ilerledik benim başka sağlık sorunlarım olduğu için bırakmak zorunda kaldim ama tam 17 kilo verdim bana her hafta hazırladığı porogramla çok iyi ilerledik kendisi gerçekten alanında başarılı bir diyetisyen çünkü bende lenf odem olduğu halde bayağı kilo verdim kendisinden çok memnun kaldırsana hanıma teşekkürlerimi iletiyorum.Daha çok başarılar diliyorum
f.....
Hacca gidecektim. 3 ayda 17 kilo verdim.Verilen listeler bana uygundu, aç kalmadan haftada 750 gram vererek kilo verdim.Tansiyon hastasıyım, şekerim var.Diyetle birlikte baya dengelendi, normalde oburdum,baya yiyordum.Verdiği listeden, uyguladığı diyetten ve güler yüzünden,samimiyetinden memnun kaldım.Motive etti.
r.....
Ben Sena Hanım'la 2 yıl önce tanıştım, çok kiloluydum, obezdim.Yaklaşık 35 kilo verdim,sonrasında 2 yıldır hiç kilo almadım.İnsülin direncim vardı, yaşım çok küçük olmasına rağmen kilodan dolayı küçük tansiyonum 10-11e çıkıyordu.Şekerim yükseliyordu, elim ayağım titriyordu.Yeme ataklarım geliyordu.Kilo verdikten sonra herşey değişti. 15 yaş altı görüntüm oldu,yorulmuyorum.Nefes almadan yürüyemediğim yerleri şu an çok rahat yürüyorum. Sena Hanım benim zaferim .Şekerim, tansiyonum dengelendi. Daha önce farklı deneyimlerim de oldu ama sonuç alamamıştım.Sena Hanım'la 8-9 aylık süreçte sonuç aldım.Kendisine teşekkür ederim.
g.....
Ben çok memnun kaldım, gayet başarılıydı.Kilo vermek ve sağlıklı yaşam için gittim.Listeler gayet bana uygundu, daha sora kilo verdiğimi görünce eşim de Sena Hanım'a geldi.Kısa sürede büyük etki yarattık. 2 ayda yaklaşık 10 kilo vermiştim.Doğum sonrası kilolarım için tercih ettim.Yazdığı listeler gerçekten sağlıklı beslenmeyle ilgiliydi.Süreçte daha sağlıklı beslenmeyi öğrendim.
Sena Hanım sayesinde,bıkmadan,sıkılmadan,çok zorlamayan listelerle,ara ara güzel tarifleriyle,üstelik sporla destekleme imkânım pek yokken çok başarılı sonuçlar alarak,ideal kilomun bile altına düşmeyi 3,5-4 ay gibi bir sürede başardım.Güler yüzü,sıcak yaklaşımı insanı diyette hiç zorlamaz;emin olun.Kendisine teşekkür ediyor,başarılarının devamını diliyorum
si....
Sena Hanım'la kilo verme amacıyla 1 seneyi aşkın bir süre boyunca online diyet gerçekleştirdik. Diyet süreci tamamen motivasyon dolu geçti. Listelerime yazmış olduğu çeşitli menüler sayesinde hiçbir zaman sıkılmadan, doyurucu bir şekilde beslendim. Aldığım hizmetten kesinlikle memnun kaldım.
şa...
Sena hanımla çalışmak çok keyifliydi 73 kilodan 62 kiloya indim kendisi beni cok motive etti verdiği listelere harfiyen uydum farklı tarifleri sayesinde diyetimden hic sıkılmadım sonuçtan cok memnunum
h....e
Sena hanıma fazla kilolarım sebebiyle ulaştım. Online beslenme hizmeti aldım.Diyet sürecinden çok memnun kaldım ve belirlediğimiz hedefe ulaştık. Ayrıca kendisi süreç boyunca çok profesyonel ve ilgiliydi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Herkese kesinlikle tavsiye ederim.
Sena Kömürcü Eder isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sena Kömürcü Eder, Diyetisyen. Size Sena Kömürcü Eder tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Gıda İntolerans Testi (Pinner Test), Zayıflama.
Sena Kömürcü Eder adresi nerede?Sena Kömürcü Eder şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sena Kömürcü Eder isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sena Kömürcü Eder online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sena Kömürcü Eder isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sena Kömürcü Eder, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sena Kömürcü Eder hangi dilleri konuşuyor?Sena Kömürcü Eder ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sena Kömürcü Eder isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sena Kömürcü Eder bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sena Kömürcü Eder ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sena Kömürcü Eder hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Sena Kömürcü Eder hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sena Kömürcü Eder hangi sigortaları kabul ediyor?Sena Kömürcü Eder tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler