Uzm. Kl. Psk.
Sena Kübra Çataloğlu
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
İstanbul 2 adres
2018 yılında Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisans programını ilişkisel- Bireyci- Toplulukçu Benlik Kurgusu ile Psikolojik Dayanıklılık Arasındaki İlişkinin İncelenmesi adlı tezimle tamamladım.
Motivasyonel Görüşme Teknikleri, Çocuk ve Ergenlerde Psikolojik Sağlamlık Uygulamaları (ÇEPSP101) Eğitimi, Çocuk Değerlendirme Testleri Eğitimi, Çocuk Resimlerinin Psiko-Pedagojik Analizi Projektif Çizim Testleri Eğitimimi tamamladım. Duygu Odaklı Terapi ve Süresi Sınırlı Dinamik Terapi eğitimi ve sanat terapi eğitimi aldım.
Ağırlıklı olarak ergenler ve genç yetişkinler ile bireysel görüşmeler ve grup çalışmaları yapmaktayım.
Ayrıca ruh sağlığı alanında akademik çalışmalarımı sürdürmekteyim.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Gmb
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Beck Depresyon Ölçeği
Beier Cümle Tamamlama Testi
Cattell 2a Zeka Testi
Cattell 3a Zeka Testi
Cinsel Terapi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Psikolojik Sağlamlık Programı
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Çocuk Gelişim Testi
e....r
Sena hanım 3 yıldır devam eden Okb hastalığımın azalmasında çok yardımcı oldu.Olaylara farklı pencereden bakmamı sağladı, en önemlisi beni anladı, anlamaya çalıştı. Kendime hiç değer vermezdim, Sena hanım vesilesi ile kendimi sevmeye başladım. Çok anlayışlı, çok nazik bir hanımefendi. Ben çok memnun kaldım kendisinden.
h...
Sena Hanım’a arkadaş tavsiyesi üzerine ulaştım. Çözemediğim problemlerim konusunda bana çok yardımcı oldu. Kendisi bilgi ve donanımının yanında güler yüzü ve çalışkanlığı ile de ilham aldığım bir kişidir. Destek almak isteyenlere tavsiye ederim.
s...
Bir arkadaş tavsiyesi üzerine kendisiyle tanıştım. Kişisel-ailevi sorunlar üzerine yardım aldım.
Uzmanı; gerçekten süreci iyi yöneten, karşı tarafa bu konu hakkında ne kadar bilgili olduğu konusunda güven veren, tarafsız ve profesyonel biri olarak rahatlıkla değerlendirebilirim.
En beğendiğim özelliği olarak aslında bir çok şeyi sayabilirim. Üslubu bunun başında gelir. Ayrıca çok donanımlı olması da benim beğendiğim özelliklerinden.
Kesinlikle gönül rahatlığıyla çevreye tavsiye edebilirim.
a...
Uzmanıma arkadaş tavsiyesi ile ulaştım. Depresyon sebebiyle başvurdum. Sena hanım çok iyi bir dinleyici. Fark etmediğim noktalara odaklanmamı ve farkındalığımın artmasına çok katkısı oldu. Sena hanım sayesinde kendimi eskiye göre daha güçlü hissediyorum. Tavsiye ederim, kesinlikle faydalı olacaktır.
y...
Sena hanıma tanıdık yönlendirmesiyle ulaştım. Kişisel gelişim ve psikolojik destek almak için başvurdum. Kaliteli bir süreç geçirdik. En beğendiğim özelliği samimi ve ilgili olmasıydı. Çevreme de tavsiye ederim.
a...
Sena hanım ile bazen ailevi bazen de kişisel gelişimim ve sağlık problemlerim için görüşme yaptık. Sena hanım ile kendi problemlerim hakkında görüşürken beni anladığını hissediyorum. Ayrıca yaptığı bazı tespitler bende büyük farkındalıklar kazandırdı. Normal konuşurken bile ses tonu çok rahatlatıcı geliyor. Bilgili ve kendine güvenli oluşu karşısındaki insana da güven veriyor. Sena hanımı çevreme tavsiye ediyorum.
Sena Kübra Çataloğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sena Kübra Çataloğlu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Sena Kübra Çataloğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Randevu, Online Terapi.
Sena Kübra Çataloğlu adresi nerede?Sena Kübra Çataloğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karagümrük Mah. Kaleboyu Cad. No:45 İstanbul
- Karagümrük Mah. Kaleboyu Cad. No:45 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sena Kübra Çataloğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sena Kübra Çataloğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sena Kübra Çataloğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sena Kübra Çataloğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sena Kübra Çataloğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sena Kübra Çataloğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sena Kübra Çataloğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sena Kübra Çataloğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Sena Kübra Çataloğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sena Kübra Çataloğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Sena Kübra Çataloğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.