Ek olarak çocuk ve yetişkin danışalar için Moxo dikkat testi ve çocuklar için ise Pass müdahale programı uygulamaktayım.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Kariyer Danışmanlığı
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Pass Bilişsel Müdahale Programı
Psk. Dan. Sena Nur Aydın
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Çocuk Gelişim Testi
Çocuklar İçin Sosyal Anksiyete Ölçeği
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
k....k
Bir süredir kaygılı ruh halim sebebiyle zorlanıyordum ve bu sebeple psikolojik danışmanlık alma kararı aldım, bu arayıştayken Sena Hanım ile seanslara başladık. Başlarda benim için kolay olmasada kendisinin sakin yapısı ve kurduğu güven ilişkisi ile kendimi daha kolay açar hale geldim. Zaman içinde kendimdeki olumlu değişiklikler ve kazandığım farkındalık ile kaygı durumumla baş edebilir bir hale geldim. Bu süreçteki eşlikçiliği bana daha iyi hissettirdi.
i̇...k
Kendisi ile bir süredir seanslara devam ediyoruz. Mesleğim konusunda yaşadığım kaygılar sebebiyle seanslara başladık ve çok memnun kaldım, beni anladığını hissediyorum ve seanslarda verilen ödevleri uygularken bazen zorlansam da kaygımı yenmede çok işime yaradığını söyleyebilirim.
s....ş
Sena Hanım'ı bir yakınımın tavsiyesi ile buldum.Sınav ve gelecek kaygısı üzerine çalıştık. Kısa sürede seansların olumlu anlamda etkilerini görmeye başladım.
Birçok farkındalık kazanmama yardımcı oldu.
Sena Hanım ile yaptığımız seanslar, kendimi bulma yolculuğumda kendimi tanıyarak, nelerin benim için daha iyi olacağını fark ederek ilerlememde çok yardımcı oldu. Hayatımın benim için zor bir dönemindeyken yaşadığım duygularla yüzleşmemi, onları kabul etmemi ve bu zorlu dönemde hissettiklerimin ne kadar sağlıklı ve normal olduğunu görmemi sağlayarak süreci daha kolay geçirmemde bana destek oldu.
Sena Hanım'la seanslara başladıktan sonra hayatımda o kadar şey değişti ki. Sakin, sabırlı tavrı kimseye açamadığım yaralarımı açmamı sağladı. Yol göstericiliği sayesinde artık bambaşka bir perspektiften bakabiliyorum hayata. Nokta atışı tavsiyeleri bir klavuz oldu benim için. Diğer danışanlara gönülden tavsiyem şudur ki ertelemeden bir yerden başlamalılar ve kalplerini açmaya korkmamalılar.
Sena Nur Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sena Nur Aydın, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Sena Nur Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Denver Gelişim Tarama Testi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi.
Sena Nur Aydın adresi nerede?Sena Nur Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kozyatağı Mah. Şehit İlknur Keleş Sk. No:14/3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sena Nur Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sena Nur Aydın uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sena Nur Aydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sena Nur Aydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sena Nur Aydın hangi dilleri konuşuyor?Sena Nur Aydın ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Sena Nur Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sena Nur Aydın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sena Nur Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Sena Nur Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sena Nur Aydın hangi sigortaları kabul ediyor?Sena Nur Aydın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.