Hasta
Sena hanımla 8 seans gerçekleştirdim çok ilgiliydi ve faydasını fazlasıyla gördüm.Tavsiye ediyorum.Etik çerçevesine uygun bir şekilde hareket etmesi beni çok memnun etti. Bana umut ışığı oldu çok başarılı bir psikolog.
Ani duygu değişikliklerim yüzünden gitmiştim... Sena hanım o kadar yardımcı oldu ki enerjisi, empati yeteneği ve benimle iletişimi sorunlarımı gerçekten anladığını hissettirdi açıkçası bu beni çok memnun etti en kısa zamanda tekrar gitmeyi düşünüyorum
f.....
sevgilimle yaşadığım sorunlar sebebiyle Sena Hocama gittim. terapi sürecinde kendimle ilgili birçok farkındalık yaşadım. sena hocamla konuşmalarımız benim hayatımdaki dönüm noktam oldu. hiç bakmadığım taraftan bakmamı sağlayarak kendi değerimi fark ettirdi. buraya yazacak o kadar çok şey var ki hangisini yazacağımı bilemiyorum ama söylemem gereken tek bir şey olsaydı o da sena hocama kesinlikle güvenmeniz olurdu. aslında tüm yaşadıklarımızın hayatımızdaki küçük izlerden kaynaklandığını fark ettiriyor. ben kendi adıma iyi ki Sena Hocama gitmişim diyorum 12 seansı etkili bir şejilde kullandık. en ufak sorunumda kapısını çalacağım ilk insan oldu.
Kendimi çok kötü hissettiğim bir zamanda psikolog araştırması yaparken Sena Hanımı gördüm ve yüzü çok samimi geldi yakın hissettim o yüzden kendisinden seans almak istedim. Çok şükür ki düşündüğüm gibi çok naif samimi bir psikolog. Bana karşı konuşmaları yürekten ve beni anlar şekildeydi. Birtakım takıntılarım ve tahammülsüzlüğüm vardı. Bunlar üzerine çalışmalar ve konuşmalar yaptık. Yaklaşık 3 ay kendisine gittim ve şimdi hayata bakışım çok daha farklı ve geniş. Yaşam enerjimde artış görüyorum. Çok teşekkür ederim Sena Hanım.
Sena Hanımı doktor takviminde gördüm ve randevu aldım. Sanırım 10 sean gittim ve hala gidiyorum. Kendisine kaygılarım ve takıntılarım sebebiyle gittim. Birçok psikolog ve psikiyatr deneyimim oldu ancak Sen Hanımla anlaşabildim. Anlaşabildiğiniz bir psikolog bulmak gerçekten çok zor. Kendisi güler yüzlü samimi ce benimle gerçek bir empati kurabilen biri. Etik ve ahlak değerlerine çok dikkat eden biri. Umarım bunu okuyanlar Sena Hanıma gidip memnun kalırlar.
c.....
Yıllardır süregelen Obsesif bozukluklarımdan kurtulmama yardımcı olan ve güler yüzü ile hep beni hayata tutunmaya teşvik eden Sena hocama teşekkür ederim.
ü.....
Sena Hanım'a çocuğum için görüşme sağladık. Kendisi gerçekten mükemmel ötesi birisi, iyi ki bulmuşum. Muhteşem ve gerçek bir psikolog. 3-4 seans danışmanlık hizmeti aldık ve devam ediyoruz. Diğer çocuğum için de danışmanlık hizmeti almayı düşünüyorum. Sihirli bir değnek gibi değdi anlatamam muhteşem bir değişiklik oldu. Sena Hanım etkili bir psikolog. Kendisini herkese öneriyorum. Psikolog Sena Nur Hanım ailemize sihirli bir değnek gibi değdi ve her şeyi düzeltti. Çok seçici birisiyim ama iyi ki kendisini tanımışım. Kendisi yetişkin ergen herkese bakan bir psikolog.
k.....
Sena Hanım'a sınav stresim için başvurdum gayet de faydası gördüm. Yeni bir bakış açsı kazanmamı sağaldı. Sınava karşı stresim oluyordu bana yeni bir görüş kattı. Şu an kendimi daha rahat hissediyorum. 3 seans danışmanlık hizmeti aldım ve yeterli geldiği için sonlandırdım. Kendisinden aldığım seanslarımdan memnun kaldım.
be...
Okb rahatsızlığım nedeniyle Sena hocamızla iletişime geçtim. Terapiye başladığımız ilk seanstan itibaren kendisine karşı bir güven oluştu. Çok özenli ve ilgiliydi. Seanslarımız ilerledikçe kendimi çok daha iyi hissettim ve takıntılarım azalmaya başladı. Kendisine çok teşekkür ederim.
b....u
Sena hanımla 8 seanstır çalışıyoruz kendisine panik ataklarım nedeniyle başvurdum 3 4 seans sonra büyük anlamda rahatlamış hissediyordum seanslarıma devam edeceğim, psikolog arayışındaysanız tavsiye ediyorum
Sena Nur Yiğit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sena Nur Yiğit, Psikoloji. Size Sena Nur Yiğit tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu.
Sena Nur Yiğit adresi nerede?Sena Nur Yiğit adresini belirtmedi. Sena Nur Yiğit yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Sena Nur Yiğit adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sena Nur Yiğit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sena Nur Yiğit online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sena Nur Yiğit isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sena Nur Yiğit, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Sena Nur Yiğit hangi dilleri konuşuyor?Sena Nur Yiğit ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sena Nur Yiğit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sena Nur Yiğit bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sena Nur Yiğit ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sena Nur Yiğit hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Sena Nur Yiğit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sena Nur Yiğit hangi sigortaları kabul ediyor?Sena Nur Yiğit tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.