Diyetisyen Randevusu
Yeşilova mahallesi, Lowland Business Center, 4002. Cad. No: 1 D:17 KAT:4,, Ankara
Online Diyet
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
z....g
Ben kendisiyle seanslarıma hala devam ediyorum ve çok memnunum, şuana kadar hiç bir sıkıntımız olmadı, yaklaşık 1 yıldır kendisiyle görüşüyorum, hem kilo vermek üzerine destek alıyorum hem de bazı sağlık sorunlarım var, sağlıklı beslenme üzerine de yardımcı oluyor, bu anlamda seanslarımız kontrollü bir şekilde ilerliyor, hem kilo vermeye hem de sağlıklı kalmaya, doğru besinlerle beslenmeye çalışıyorum, süreç boyunca 13-14 kilo verdim, hızlı kilo vermek gibi bir süreç yürütmüyoruz, ben 40 yaşındayım, tansiyon hastasıyım, kalp damarlarımda yağlanma ve aort damarımda daralma var, kendisi sıkıntılarım doğrultusunda bir süreç yürütüyor, bu süreçte kan tahlillerimi de kendisine gönderdim, bu şekilde devam ediyoruz.
mu...z
Sağlıklı bir yaşam için düzenli beslenmeyi alışkanlık haline getirebilmek için gittiğim biriydi. Emin olun daha fazlasını alıyosunuz. Özellikle bölgesel yağ yakımı ve beslenme sorularına geridönüşlerinde mükemmel çalışkan birisi… kesinlikle tavsiye ediyorum.
e...
Yeni başlamama rağmen, 15 günde yaklaşık 3 kilo gibi bir kaybım oldu. Yağ olarak gitmesi hoşuma gitti. Herkesin yiyebileceği, günlük yediğimiz şeylerle besleniyoruz. Kendimize ait özel şeyler pişirmiyoruz, pratik şeyler oluyor. Yaklaşımları çok güzel, ilgili, alakalı, telefon ettiğim zaman kesinlikle reddetmiyor. Sormam gereken şeyler olduğunda ilgileniyor. Ben memnunum herkese tavsiye ederim.
m...
Ben çok memnunum kendisinden. Vermekten zorlandığım kilolarım vardı, arkadaşımın tavsiyesi ile başladım. Keyifli bir süreç ilerletiyoruz. Kaçamaklarım olmasına rağmen 1 ayda 2 kilo kaybım oldu. Programlarıma uyum sağlayabiliyorum. Ben takip edemediğim zamanlarda fotoğraf atıyorum. Çok ilgili her an her zaman ulaşabiliyorum. Günlük ne yemek yiyeceğimi bilemiyordum, kendisinden hazırlamasını talep ettim, kendisi beni kırmadı yardımcı oldu. Uyum sağlayabilmem için her türlü seçeneği sundu bana.
h...
Benim başladığımda tiroid değerlerim yüksekti. Değerlerim düzeldi, aç kalarak kilo vermiyorum. Kendisi çok güler yüzlü, çok güzel karşılıyor. 5 ay olmadı 6 kilo verdim. Her an arayıp ulaşabiliyorum kendisine. Destek almaya devam ediyorum. Memnuniyetle herkese tavsiye ediyorum.
vo...
Sena Hanım Diyet konusunda tecrubeli ve sağlıklı beslenme konusunda bilgilerini paylaşan sorduğumuz sorulara sıkılmadan cevap veren bir diyetisyen. Hiç bir beklentim olmadan gitmeme ragmen diyetisyenimin beni etkilemesi ve ikna etmesi neticesinde basladigim saglikli yemek yeme programim sayesinde 1.5. Aylik bir surecte 7 kilo vermiş bulunuyorum. Ama bunu ölümüne ac kalarak veya gelip gecici sok diyetlerle degil. Ac kalmadan yemek kulturumu değiştirerek saglikli yasamayi ogrendim. Kendisine cok tesekkur ediyorum. Su an 35 yasindayim. Tek bildigim diyetisyenim sayesinde ömrümün kalan kismini sağlıklı yiyerek gecirecegimdir.
Kilo vermek için tavsiye üzerine gittim. Yaklaşık 2,5 aydır devam ediyorum. Ortalama 5 kilo verdim. Günlük yediğimiz yiyecekler üzerinden listeler oluşturuyor. Neyi nasıl yemeliyiz ya da porsiyon kontrolü nasıl olmalı bu konuda yardımcı oluyor ve detaylı bilgilendiriyor. Çok güleryüzlü ve ilgili bir uzman. Danışana sıcakkanlı yaklaşıyor. Gün içinde birşey danışmak istediğimizde de ulaşılabilir bir uzman.
g.....
Kilo fazlam vardı. Tavsiye üzerine Sena Hanım'a ulaştım. Yaklaşık 2 aydır devam ediyorum. Ortalama 6 kilo verdim. Doyurucu, tok tutan listeler oluşturuyor. Benim tatlıya çok düşkünlüğüm vardı. Oluşturduğu program sayesinde tatlı krizleri yaşamıyorum. Çok güzel incelme sağladım. Aynaya bakınca görüntü çok memnun etti beni. Sena Hanım'ın da danışana yaklaşımı, ilgisi çok güzel. Çok kibar ve bilgilendirme sağlayan bir uzman. Gün içinde de ulaşılabilir. Anlık olarak dönüşler sağlıyor. Çok memnunum.
Kilo almak için gittim Sena Hanım'a. 3 seanstır devam ediyorum. Ortalama 4 kilo aldım. Bana uygun listeler oluşturduğu için zorluk yaşamıyorum. Kişiye özel liste hazırlamasından çok memnunum. Sena Hanım çok kibar ve samimi yaklaşıyor. Süreçle ilgili detaylı bilgi veriyor. Ben de bir soru yönelttiğimde detaylı ve tatmin edici cevaplar alıyorum. Gün içerisinde sorduğum sorulara da çok kısa zaman içinde dönüş sağlıyor. Çok memnunum.
Kilo verme sebebiyle tavsiye üzerine gittim. Yaklaşık 5-6 aydır devam ediyorum. 4 kilo verdim. Diyet listerimi rahat uyulabilecek şekilde oluşturdu. Hiçbir zorluk yaşamadım. İletişimi çok başarılı. Hiçbir kopukluk yaşamadık. Önerileri çok uygundu. Beni her zaman detaylı bilgilendirdi. Gün içinde de ulaşılabilir durumda. Rahat bir süreç geçiriyoruz kendisiyle.
Sena Sarıkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sena Sarıkaya, Diyetisyen. Size Sena Sarıkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Gelişme Geriliği, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri.
Sena Sarıkaya adresi nerede?Sena Sarıkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeşilova mahallesi, Lowland Business Center, 4002. Cad. No: 1 D:17 KAT:4, Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sena Sarıkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sena Sarıkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sena Sarıkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sena Sarıkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sena Sarıkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sena Sarıkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sena Sarıkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sena Sarıkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Sena Sarıkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sena Sarıkaya hangi sigortaları kabul ediyor?Sena Sarıkaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler